2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar aradılar şimdi 10 çıkmış hcg m. Labaratuardakiler daha zaman var yükselir erken yaptırmışsınız dediler.

Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:) Su_cetin sana da ederim:)

Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))

Bende ananasın bebeğin rahme tutunmasında büyük etkisi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem çol araştırmadım

Daha öncesinde test yapmayı zaten planlamıyorum senin varmı öle bi sabırsızlığın :)

canımsınn ALLAH raszı olsun cvp için evt bnde çok arştrdım canım estorefem kalınlştırıyor ama benim sorunum var yani kürtajtan incelmiş bnm ki yani zor dedi dr yinede bi umut işte nar suyu kafama yatı eşime hemn aldırayım bu gün adetimin 5. günü gecikmiş olurmuyum bide kuru incir yiyorum günde 5 tane nasıl sizece??

Kuru incir ceviz siyah cekirdekli kuru üzüm ananas ve kabız olmamak için de kayısı yiyorum akşamları nar da yiyorum canım ben

Kızlar bugün 9. Günüm. Şabaratuarda
Çok büyük hata yaparsın rahat ol relax ol biraz lütfen
olamıyorum ya doktorumuda aradım yemeğe çıkmış. Cumartesi günü sabahı erkenden gidip yine test yaptırıcam. Sakin olucam sıkıntı yok yükselecek inanıyorum.

Kesinlikle canım sen idrar testinde ikinci cizgiyi gördün mü evet kan testinde sana yükselir dediler mi evet bunlar suan mutlu olman için bir sebep düşünsene bebişin karnında yani ötesi var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…