- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Hayde foraaaa :)Haydi halaya ozaman. Ne kol böreğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayde foraaaa :)Haydi halaya ozaman. Ne kol böreğimi
Ben yan devrildimEki Görüntüle 1903933 Eki Görüntüle 1903934 Ye iç yat sürekli bende sıkılıyorum umarım emekler boşa gitmez kızlar şekil böyle bende :))))
:)))))Ben yan devrildim
Canim hayırlı olsun çok şükür masallah kucağına almayı nasip etsin ins darısı tüm bekleyenlereKızlar hamileymişimmmm Rabbim hepinize yaşatsın bu sevinci desteğiniz için çok teşekkürler
Canım tebrik ederimmmmmm kaç cıktı sonucunKızlar hamileymişimmmm Rabbim hepinize yaşatsın bu sevinci desteğiniz için çok teşekkürler
Börek mi bayılırımHaydi halaya ozaman. Ne kol böreğimi
Canım benim gözün aydın çok sewindim. AminnnnnnnKızlar hamileymişimmmm Rabbim hepinize yaşatsın bu sevinci desteğiniz için çok teşekkürler
Çok sevindim çok şükür,Gözün aydın dr kimdi canımKızlar hamileymişimmmm Rabbim hepinize yaşatsın bu sevinci desteğiniz için çok teşekkürler
Canim degerler 12 gunden sonra cok hizli yukseliyormus o yuzden 12 gunde once yapitmayin diyorlar moralini bozma insallah yükselecekUçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.