Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ananasın bebeğin rahme tutunmasında büyük etkisi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem çol araştırmadımbnde ank dayım canım ilk denemerm novartı RABBİM kucagını doldursun inş
tşk canım hbb aminn inş bacım hepimizin pozitif olur inşşş ben dr uma güveniytorum cok yetenkli bi dr inş bu defa yüzüm güler RABBİM duysun sesimizi inşş sizler ilkç kulanırken neler yediniz?? ben kuru incire başladım bu gün günde 5 tane yeyim diyorum tavsiyelerinz varmı canlar egerki buda nagatif cıkarsa başka şansım yok benm son defa deniyorum tüpü canlar şu bacınızada bi el atı verin gari
Çooook duydum ve hergün yiyorum kesinlikle yemelisin azap_cicegiBende ananasın bebeğin rahme tutunmasında büyük etkisi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem çol araştırmadım
Yükselir panik olma kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti sanaYükselir mi ki ya offf kalbim çıkçak yerinden
Çok büyük hata yaparsın rahat ol relax ol biraz lütfenŞimdide yükselir mi yükselmez mi diye strese giricem
Malesef henüz yok beklemedeyim tatlımKuzu seninkinden haber varmı?
Daha öncesinde test yapmayı zaten planlamıyorum senin varmı öle bi sabırsızlığın :)Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:) Su_cetin sana da ederim:)
Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
Heyecanla senden de güzel haber bekliyoruzzzMalesef henüz yok beklemedeyim tatlım
Şimdide yükselir mi yükselmez mi diye strese giricem
canımsınn ALLAH raszı olsun cvp için evt bnde çok arştrdım canım estorefem kalınlştırıyor ama benim sorunum var yani kürtajtan incelmiş bnm ki yani zor dedi dr yinede bi umut işte nar suyu kafama yatı eşime hemn aldırayım bu gün adetimin 5. günü gecikmiş olurmuyum bide kuru incir yiyorum günde 5 tane nasıl sizece??Benimde böyle bir sıkıntım var. Doktorlar estrofem veriyorlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığını arttırmak için.Ve artıyor gerçekten ve ben onu hala kullanıyorum. Bir de taze sıkılmış nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor (ibrahim saraçoğlu bilimsel olarak ispatlı diyor!) her sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak içelim. Şifa olsun inş.
Canım yükselir merak etme 10 kötü bi rakam değil 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkacak inşallah dualarım seninleKızlar aradılar şimdi 10 çıkmış hcg m. Labaratuardakiler daha zaman var yükselir erken yaptırmışsınız dediler.
Ahh inşallah tatlımmHeyecanla senden de güzel haber bekliyoruzzz
Kuru incir ceviz siyah cekirdekli kuru üzüm ananas ve kabız olmamak için de kayısı yiyorum akşamları nar da yiyorum canım bencanımsınn ALLAH raszı olsun cvp için evt bnde çok arştrdım canım estorefem kalınlştırıyor ama benim sorunum var yani kürtajtan incelmiş bnm ki yani zor dedi dr yinede bi umut işte nar suyu kafama yatı eşime hemn aldırayım bu gün adetimin 5. günü gecikmiş olurmuyum bide kuru incir yiyorum günde 5 tane nasıl sizece??
olamıyorum ya doktorumuda aradım yemeğe çıkmış. Cumartesi günü sabahı erkenden gidip yine test yaptırıcam. Sakin olucam sıkıntı yok yükselecek inanıyorum.Çok büyük hata yaparsın rahat ol relax ol biraz lütfen
:) hadi bakalım inş ya.Yanız çok bereketli bu ekim hemen hemen herkes pozitifBenimde 4 kasım ki :)))))
Tamam canım benim gibi olan var mı acaba ya. İnşallah bende dua ediyorum etmeyede devam edicem.Canım yükselir merak etme 10 kötü bi rakam değil 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkacak inşallah dualarım seninle
Kesinlikle canım sen idrar testinde ikinci cizgiyi gördün mü evet kan testinde sana yükselir dediler mi evet bunlar suan mutlu olman için bir sebep düşünsene bebişin karnında yani ötesi var mı :)Kızlar bugün 9. Günüm. Şabaratuarda
olamıyorum ya doktorumuda aradım yemeğe çıkmış. Cumartesi günü sabahı erkenden gidip yine test yaptırıcam. Sakin olucam sıkıntı yok yükselecek inanıyorum.