ben de artık test günümü beklemek istiyorum yaaa... daha toplama bile olmadı sabırsızlanıyorum.. rabbim bekleyen herkese ama herkese güzel haberler hayırlı haberler versin inşşşşşBu ara çok kişi var teste gidecek sanırım ayyy çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de artık test günümü beklemek istiyorum yaaa... daha toplama bile olmadı sabırsızlanıyorum.. rabbim bekleyen herkese ama herkese güzel haberler hayırlı haberler versin inşşşşşBu ara çok kişi var teste gidecek sanırım ayyy çok heyecanlı
harikasın ya ne güzel söylemişsin öyle doğa hayır demiş tıp evet :) tuttum bunu ben :)Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:) Su_cetin sana da ederim:)
Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
oyyyyyyyyyyy ne morel oldun varya bnaaa RABBİMDE senin umutlarını önünne bir bir sersin inş bacımmmmBir tanıdık vardı beş kez kürtaj olmuş sevgilisi istememiş ama sonra evlenmişler denemelerine rağmen olmuyordu biz o arada tanışmıştık. Rahim bitik paramparça durumda demişti şimdi bebeği var yaşı 45. Nolur moralli ol...
yükselir canım.. 10 kötü bi sonuç değil.. bebişin seninle rahat ol sen :)Kızlar bugün 9. Günüm. Şabaratuarda
olamıyorum ya doktorumuda aradım yemeğe çıkmış. Cumartesi günü sabahı erkenden gidip yine test yaptırıcam. Sakin olucam sıkıntı yok yükselecek inanıyorum.
İnşallah öyledir geçte olsa tutunur bana, doktorumla görüştüm cumartesi günü tekrardan test istedi. Pazarteside sonucu bildiricem canım hayırlısı artık stres yapmak istemiyorum.Benim okuduğum bikaç forumda vardı böyle bide 9. Gün erken test için .. ve geç tutunma olunca da böyle bi durum oluyo gönlünü ferah tut
Doktorumda öyle dedi canım, hayırlısı olsun hamilesiniz. Bebeğinizin sağlıkla devam edip etmeyeceğini görmemiz için cumartesi testi tekrarlayalım dedi.yükselir canım.. 10 kötü bi sonuç değil.. bebişin seninle rahat ol sen :)
allahım cua günüde hayırlı haber versin inşşşşşşşşşşşşşş darısıda diğer bekleyenlerin hepsine..Doktorumda öyle dedi canım, hayırlısı olsun hamilesiniz. Bebeğinizin sağlıkla devam edip etmeyeceğini görmemiz için cumartesi testi tekrarlayalım dedi.
harikasın ya ne güzel söylemişsin öyle doğa hayır demiş tıp evet :) tuttum bunu ben :)
elbette ona ne şüphe kesinlikle.. Rabbim hiç biriizin bu kadar emeğini boşa cevirmesin.. cidden yorucu heycanlı bir süreç.. güzel haberler iş hepimize :)Sonucu Allah söyleyecek ama...Hayırlısı ile olsun her ne olursa...:)
Tatlım sen test yapmayı düşünüyormusun evde idrar testi :)Sonucu Allah söyleyecek ama...Hayırlısı ile olsun her ne olursa...:)
Kan testi öncesinde asla yapmıyoruz sevgi taam mıııııı!!! Kızdım sanki :)Tatlım sen test yapmayı düşünüyormusun evde idrar testi :)
Hayır düşünmüyorum. Kan testini bekleyeceğim hatta kan testine de gitmeyip 9 ay sonra doğuma bile gidebilirim o kadar saldım :)Tatlım sen test yapmayı düşünüyormusun evde idrar testi :)
Kan testi öncesinde asla yapmıyoruz sevgi taam mıııııı!!! Kızdım sanki :)
Benimde 5.gün 2 tane bekliyorum test günümüŞu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)
Ben de ilk kez böyle bir ortamdayım sardı ama:) Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile testini bekleyen var mı başka? Sevgi1312 seninkiler dondurulmuş muydu?
Aynennnn öyle doei. Çünkğ sonu negatifse zaten üzülcez şu hamile adaylığımızın tadını çıkarıyoruz arkadaş. Sonu negatif olcaksada zaten olcaz ha 2 gün önce ha 2 gün sonraHayır düşünmüyorum. Kan testini bekleyeceğim hatta kan testine de gitmeyip 9 ay sonra doğuma bile gidebilirim o kadar saldım :)
Heheyy atarlı giderli Yellu geldi açılın. Onun olduğu yerde kimse evde test yapamaz:))
Benimde 5.gün 2 tane bekliyorum test günümü
Adamım işte bu!!! Aynı kafadayımAynennnn öyle doei. Çünkğ sonu negatifse zaten üzülcez şu hamile adaylığımızın tadını çıkarıyoruz arkadaş. Sonu negatif olcaksada zaten olcaz ha 2 gün önce ha 2 gün sonra
Yok yapmayacagım tabiki kan testini bekleyeceğim zaten o gün de demiştim yapmıyorum diye kesin kararlıyız ve yapmıyoruzKan testi öncesinde asla yapmıyoruz sevgi taam mıııııı!!! Kızdım sanki :)