• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canımsınn ALLAH raszı olsun cvp için evt bnde çok arştrdım canım estorefem kalınlştırıyor ama benim sorunum var yani kürtajtan incelmiş bnm ki yani zor dedi dr yinede bi umut işte nar suyu kafama yatı eşime hemn aldırayım bu gün adetimin 5. günü gecikmiş olurmuyum bide kuru incir yiyorum günde 5 tane nasıl sizece??

tedavi de ne aşamadasınız? yani reglden sonra direkt tup bebek tedavisine mi başlıyacaksınız? her gün bir bardak için ne zararı olacak. ama mümkünse kendiniz taze taze sıkıp için. yada %100 olanlar var onlardan alın. inş. size de şifa olur. İbrahim Saraçoğlunun bu konudaki videolarını izleyin youtubaden ne kadar iddialı olduğunu görürsünüz.

Ümitsizlik yok Çünkü Allah var! Nasip kısmet etsin inş.

Canım sana vereceğim en büyük tavsiye çok moralli geçirmelisin günlerini asla bişe düşünme oldu mu olacak mı deme olduguna inan sonuc pozitif olacaktir allahın izniyle :)
düşünmeyim heee ahh balım bi elimde olsaaa bu arada aranızda en büyük bnm galibaa yaş 42 oldu 4 yıldrda ugraşıyoz ALLAH büyükk hepimiz güleriz inş

Yerimde duramıyorummm heyecansan midem bulanmaya başladı sankiiii mailimi açıp açıp duruyorum. Kızlar ne olur benim için dua edin şu içimdeki his hayırla sonuçlansın. :dua:
hadi hayrlı güzel haber olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş pozitif olur

Su_cetin Su_cetin canımm inşallah mutlu haberlerini alıcaz
aminn inşşş inş

azap_cicegi azap_cicegi canım pek bilgim yok bu konuda ama Sevgi1312 Sevgi1312 'ye katılıyorum moralini yüksek tut bebeğinin de buna ihtiyacı var bol bol dua et günlerini boşa geçirme inşallah.. herşeyden önce Allaha teslim olucaz Rabbim dilerse herşey mümkün zaten ona teslim olunca gerisi geliyor... Rabbim bu yolda gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı haberlerinle sevinelim
etmezmiyim balımmm ediyorum her ilç atışımda igne vuruşumda yürürken otururken etmem mi balımmm sizler bnde öndesinz hadi yapıştırın peş peşe pozitifiiiiiiii :halay::halay:

Canım ne demek bugünler için varız. Anans ye günde 1 dilim 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği kayısı incir ceviz badem fındık hepsinden he. Bol protein al. Peynir haşlanmış yumurta haftada 2-3kez balık kere kırmızı et. Sonra brokoli ye karnıbahar ye bol yoğurt ye daha yetermi:))
wuuuuuuuuuuuu
bacımmm bunlar neee ben bunları nasıl yicem gııı :skandal::KK17:

En önemli şey dua arkadaşlar tabiki de yani bu konudaki en güzel dua meryem suresi. Ben hergün okuyorum bide pozitifi görenler bi dua yazayım da okuyun hergün bu bebeğin düşmemesi için
Allahümme ya mübdiu 99kere

Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:) Su_cetin Su_cetin sana da ederim:)

Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
Hay sen çok yaşa hatun ne güzel cümleler bunlar. Benim mide hala bulanıyor. Yatmaktan sıkıldım kayınvalidemden sıkıldkm evimin düzeninin bozulmasındanda sıkıldım:)
Hepimizin bebişleri Allaha emanet kuzular ve tabiki bizde. Rabbim olduğumuz yolda güzel haberler aldırsın

Tamam canım benim gibi olan var mı acaba ya. İnşallah bende dua ediyorum etmeyede devam edicem.
Benim okuduğum bikaç forumda vardı böyle bide 9. Gün erken test için .. ve geç tutunma olunca da böyle bi durum oluyo gönlünü ferah tut

Heyyy hani olumlu düşünceler bak pozitif çıkmış inşallah yükselcekte
Uçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.

Uçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.
Heh şöyle yawrumya unut bugünü unut. Senin yer açık değilse gider özelde yaptırırsın yeterki için rahat olsun

Şu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)
Hay sen çok yaşa hatun ne güzel cümleler bunlar. Benim mide hala bulanıyor. Yatmaktan sıkıldım kayınvalidemden sıkıldkm evimin düzeninin bozulmasındanda sıkıldım:)
Hepimizin bebişleri Allaha emanet kuzular ve tabiki bizde. Rabbim olduğumuz yolda güzel haberler aldırsın

Ben de ilk kez böyle bir ortamdayım sardı ama:) Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile testini bekleyen var mı başka? Sevgi1312 Sevgi1312 seninkiler dondurulmuş muydu?

Kızlar aradılar şimdi 10 çıkmış hcg m. Labaratuardakiler daha zaman var yükselir erken yaptırmışsınız dediler.
hadi inşşş 2 katına cıkarr bol dua bacımm

Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:) Su_cetin Su_cetin sana da ederim:)

Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
tşkk balımm hbbbb hbb bnde bişi duydum bu gün saat 6-8 kadar edilen dua çok makbulmlmüş diye canlarr bilginizee

Bende ananasın bebeğin rahme tutunmasında büyük etkisi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem çol araştırmadım
ben ilk tüp bebkte yemiştim nasip degilmiş ama taransverden sonra yedim

Yükselir mi ki ya offf kalbim çıkçak yerinden
inşş yükselecek moralini yüksek tut bacımm
bacım interneten kenzül arşı oku bol bol
Çooook duydum ve hergün yiyorum kesinlikle yemelisin azap_cicegi azap_cicegi
pikiiiiiiiiii balımm tşkkk

Kuru incir ceviz siyah cekirdekli kuru üzüm ananas ve kabız olmamak için de kayısı yiyorum akşamları nar da yiyorum canım ben
bunlar transverden sonramı??

tedavi de ne aşamadasınız? yani reglden sonra direkt tup bebek tedavisine mi başlıyacaksınız? her gün bir bardak için ne zararı olacak. ama mümkünse kendiniz taze taze sıkıp için. yada %100 olanlar var onlardan alın. inş. size de şifa olur. İbrahim Saraçoğlunun bu konudaki videolarını izleyin youtubaden ne kadar iddialı olduğunu görürsünüz.

Ümitsizlik yok Çünkü Allah var! Nasip kısmet etsin inş.
balım ben p.tesi gitin adetin 2. günü bu gün 2. ignelerimi vuruılcam nasipse tetradokseşimle iciyoruz sbh akşm
kklomen günde 2 tane akşam 5 gün estororofem puregon 600 150 igne menogon 2 toz bi su 75 decavit vitamin bide kurban oldugum ALLAH bu cektiklerimöizin mukafatını verir hepimizi sevndirir inş

En önemli şey dua arkadaşlar tabiki de yani bu konudaki en güzel dua meryem suresi. Ben hergün okuyorum bide pozitifi görenler bi dua yazayım da okuyun hergün bu bebeğin düşmemesi için
Allahümme ya mübdiu 99kere
ALLAH razı olsun bacım birde RABBİ hepli mines saligin okuyun canlar

Yaa kızlar kendimi yaşlanmış ev kadınları gibi hissediyom bu kadar yatmak bana yetti galiba :)

azap_cicegi azap_cicegi valla gün içinde yemelisin hatun:)
tm canımm çokkkkkkkkkkkkk tşkk bitanemm

Şu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)

Ben de ilk kez böyle bir ortamdayım sardı ama:) Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile testini bekleyen var mı başka? Sevgi1312 Sevgi1312 seninkiler dondurulmuş muydu?
canım benm kisi kürtajtan ici kazınmış rahim duvarı çokkk ince az kalmış rahim duvarı 8- 12 olması gerekiyomuş RABBİM yardım etsin hepimize inşş hepimizin degişik tedavileri var ama amac aynı eli ayagı düzgün vatana milete hayrlı evlat RABBİM hepimize ALLAHdan korkan kuldan utanan evlat versin inşşş

tm canımm çokkkkkkkkkkkkk tşkk bitanemm

canım benm kisi kürtajtan ici kazınmış rahim duvarı çokkk ince az kalmış rahim duvarı 8- 12 olması gerekiyomuş RABBİM yardım etsin hepimize inşş hepimizin degişik tedavileri var ama amac aynı eli ayagı düzgün vatana milete hayrlı evlat RABBİM hepimize ALLAHdan korkan kuldan utanan evlat versin inşşş

Bir tanıdık vardı beş kez kürtaj olmuş sevgilisi istememiş ama sonra evlenmişler denemelerine rağmen olmuyordu biz o arada tanışmıştık. Rahim bitik paramparça durumda demişti şimdi bebeği var yaşı 45. Nolur moralli ol...

Yok canım benimkiler normal

Yerimde duramıyorummm heyecansan midem bulanmaya başladı sankiiii mailimi açıp açıp duruyorum. Kızlar ne olur benim için dua edin şu içimdeki his hayırla sonuçlansın. :dua:
ayy ölcem meraktn allahım inş güzel sonuçlar versin sana inşşşşş

Back