• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

s.a kızlarrr benide aranıza alırmısınzz bende tadaviye p.tesi başladım 2 aşılama 1 tüp bebk negatifi yaşadım bu son umudum ben ankdan 2 aşılamam etlük zübeydede tüp bebek novartta oldu benim sorunum rahim duvarı inceligi canlar bna tavsiyelerinz varmı acaba yardım cı olurmusnz??

1.5 GÜNDÜR GİREMEDİM FORUMA NAPTINIZ ARKADAŞLAR +40 MESAJ!!!

Cananyılmaz cok sevindim. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

Ben dün çok yoruldum iş için ordan oraya gittiğim bir gündü. Akşama da çok sevdiğim arakadaşım ailesi ile supriz yapıp geldi. Biraz daha yoruldum. Ama bol kahkalar atarak geçirdiğim güzel bir gündü.

Kızlar yarın sabah kan testi yaptıracağım. İnşallah bende çok güzel haberler almak istiyorum. Noolur dua edin.
Ooo denr nerelerdesin yahu :))) yormayaydınya kendini okadar. Ama olsun güzel gün geçirmişsin ya sefan olsun. İnşallah güpgüzel sonuçlar al kuzum

s.a kızlarrr benide aranıza alırmısınzz bende tadaviye p.tesi başladım 2 aşılama 1 tüp bebk negatifi yaşadım bu son umudum ben ankdan 2 aşılamam etlük zübeydede tüp bebek novartta oldu benim sorunum rahim duvarı inceligi canlar bna tavsiyelerinz varmı acaba yardım cı olurmusnz??
Hoşgeldin aramıza imşallah pozitif sonuçlu bir sürecin olur. Sorununla ilgili bir önerim yok neyazıkki ama inşallah çareni bulursun.

Benimde böyle bir sıkıntım var. Doktorlar estrofem veriyorlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığını arttırmak için.Ve artıyor gerçekten ve ben onu hala kullanıyorum. Bir de taze sıkılmış nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor (ibrahim saraçoğlu bilimsel olarak ispatlı diyor!) her sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak içelim. Şifa olsun inş.

Canım sana vereceğim en büyük tavsiye çok moralli geçirmelisin günlerini asla bişe düşünme oldu mu olacak mı deme olduguna inan sonuc pozitif olacaktir allahın izniyle :)

Yerimde duramıyorummm heyecansan midem bulanmaya başladı sankiiii mailimi açıp açıp duruyorum. Kızlar ne olur benim için dua edin şu içimdeki his hayırla sonuçlansın. :dua:
Kız dur benide kalpten gidericeksin :) bak kaldı 40dk ay kalbim güm güm. Allahım ben size böyle heyecanlanıyosam ben naparımya:)))

Kızlar Ankara'da olan var mı? Varsa hangi merkeze gidiyosunuz? Ben novaart a gidiyorum
bnde ank dayım canım ilk denemerm novartı RABBİM kucagını doldursun inş

Hoşgeldin aramıza imşallah pozitif sonuçlu bir sürecin olur. Sorununla ilgili bir önerim yok neyazıkki ama inşallah çareni bulursun.
tşk canım hbb aminn inş bacım hepimizin pozitif olur inşşş ben dr uma güveniytorum cok yetenkli bi dr inş bu defa yüzüm güler RABBİM duysun sesimizi inşş sizler ilkç kulanırken neler yediniz?? ben kuru incire başladım bu gün günde 5 tane yeyim diyorum tavsiyelerinz varmı canlar egerki buda nagatif cıkarsa başka şansım yok benm son defa deniyorum tüpü canlar şu bacınızada bi el atı verin gari :KK23:

azap_cicegi azap_cicegi canım pek bilgim yok bu konuda ama Sevgi1312 Sevgi1312 'ye katılıyorum moralini yüksek tut bebeğinin de buna ihtiyacı var bol bol dua et günlerini boşa geçirme inşallah.. herşeyden önce Allaha teslim olucaz Rabbim dilerse herşey mümkün zaten ona teslim olunca gerisi geliyor... Rabbim bu yolda gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı haberlerinle sevinelim

bnde ank dayım canım ilk denemerm novartı RABBİM kucagını doldursun inş

tşk canım hbb aminn inş bacım hepimizin pozitif olur inşşş ben dr uma güveniytorum cok yetenkli bi dr inş bu defa yüzüm güler RABBİM duysun sesimizi inşş sizler ilkç kulanırken neler yediniz?? ben kuru incire başladım bu gün günde 5 tane yeyim diyorum tavsiyelerinz varmı canlar egerki buda nagatif cıkarsa başka şansım yok benm son defa deniyorum tüpü canlar şu bacınızada bi el atı verin gari :KK23:
Canım ne demek bugünler için varız. Anans ye günde 1 dilim 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği kayısı incir ceviz badem fındık hepsinden he. Bol protein al. Peynir haşlanmış yumurta haftada 2-3kez balık kere kırmızı et. Sonra brokoli ye karnıbahar ye bol yoğurt ye daha yetermi:))

Back