• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ya kızlar ne dicem bana bi haller oluyo bi iştahım çok açık oluyo sonra midem bulanıyo yemek kokusuna dayanamayıp yemek yiyemiyorum nedir buya ilaçlardan böyle yaşayan var mı?

Ya kızlar ne dicem bana bi haller oluyo bi iştahım çok açık oluyo sonra midem bulanıyo yemek kokusuna dayanamayıp yemek yiyemiyorum nedir buya ilaçlardan böyle yaşayan var mı?
Ben de öyleyim geçen gün dünyaları yedim sonra kırmızı başlıklı kızı yemiş kurt gibi kıpırdıyamadım. Dün pek iştahım yoktu midem kötüydü bugün yine iştahlıyım. Bence ilaçlardan oluyor canım.

Ben duş aldım, dua ettim çıkışta hepimize. Rahatladım şimdi uzandım. Yoğurt aldım elime içine de çiğ ıspanak koydum yiyorum işte.

Benim ilk zamanlarda çok iştahım vardı sürekli yiyordum durduramıyordum simdi normale döndü yemem ama yine de iştahsız değilim bazen yüne çok yemek istiyorum bazen hiç yemek istemiyorum hatta durduk yerde geçen gün yanık börek kokusu geldi burnuma basıl iğrendim anlatamam. Ama bu ilaçlardan mı bebiş mi bilemem :-)

Ben de öyleyim geçen gün dünyaları yedim sonra kırmızı başlıklı kızı yemiş kurt gibi kıpırdıyamadım. Dün pek iştahım yoktu midem kötüydü bugün yine iştahlıyım. Bence ilaçlardan oluyor canım.

Ben duş aldım, dua ettim çıkışta hepimize. Rahatladım şimdi uzandım. Yoğurt aldım elime içine de çiğ ıspanak koydum yiyorum işte.
Afiyet olsunnn bende bi kase ypgurt çorbasını götürdüm :-)

Mide bulantın da var mı peki? Ay kaynanam hazırlamıştı yemeği ayıpta oldu kadına.

Sıhhatler olsun ve Allah kabul etsin canım benim.

Benim ilk zamanlarda çok iştahım vardı sürekli yiyordum durduramıyordum simdi normale döndü yemem ama yine de iştahsız değilim bazen yüne çok yemek istiyorum bazen hiç yemek istemiyorum hatta durduk yerde geçen gün yanık börek kokusu geldi burnuma basıl iğrendim anlatamam. Ama bu ilaçlardan mı bebiş mi bilemem :-)
He yalnız değilim iyi bari ya. Ay kız domates çorbasını çok sewerim normalde bir midemi kaldırdı içemedim resmen

Ya kızlar benim test günüm 31 i adet tarihim de o ama dün akşam pembe bi akıntı geldi çok az hatta adet oldum diye ped bile taktım jeli de sıkmadım su ana kadar bişey yok az önce beli sıktım onda da kahverengi lekeler vardı cubukta 3 gündür herşeye ağlıyorum aşırı duygusalim ne olacak bu halim benim
Canım kötüyü düşünme hemen şarıl şarıl kanamalarla hamile kalanlar da var şahit olduğum Allahın izniyle yerleşme kanamasıdır bebeğinle konuşmaya devam et sıkı sıkı sarılın birbirinize herşeyy çookk güzel olacak inşallahh :KK200:

Bana da öyle oluyo canım mesala şuan kendimi zorluyorum yemek için hiçbişey yiyesim yok

1.5 GÜNDÜR GİREMEDİM FORUMA NAPTINIZ ARKADAŞLAR +40 MESAJ!!!

Cananyılmaz cok sevindim. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

Ben dün çok yoruldum iş için ordan oraya gittiğim bir gündü. Akşama da çok sevdiğim arakadaşım ailesi ile supriz yapıp geldi. Biraz daha yoruldum. Ama bol kahkalar atarak geçirdiğim güzel bir gündü.

Kızlar yarın sabah kan testi yaptıracağım. İnşallah bende çok güzel haberler almak istiyorum. Noolur dua edin.

Back