bunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))Kızlar hamilelik döneminizi Nasıl geçiriyorsunuz???ben annemin ve kvalidemin uyarılarıyla sürekli dinlenerek geçiriyorum.ilk üç ay önemliymiş.eşim de çok titriyor.vicdan yapıyorum ben de sürekli yatış:)zaten uykum da çok geliyor sürekli nerdeyse bişey yiyemiyorum.midem aynı anda yanıyor,bulanıyor ve açlıktan kazınıyor.ne garip diil mi?2,3 mm lik yaramazın koca vücuduma yaptığı şeylere bakar mısınız?
bendelı bu belırtıler bu agrılsr nedır acaba o zmaana sabhatan berıdır hastanedeyım ıkı gundur hıc uyuyamadım hamılelıkle aynı belırtıler cok kıtuyum madem hıssedemıcem ben ney hıssedıorumadetin gelmesse eger bence tekrarlaya bilirsin ama adetden bir gün sonra idrardada cikar. silikte olsa cikar. yani tekrar kan vermesende olur. yinede sen bilirsin. 3 gün de olabilirde olmaya bilirde hayirlisi insallah tabiki az sabirli olmakta yarar var
malesef berbat hamılemıyım onu bıle bılmıyorum moralım o kdr cok bozuklı bugun dr gottım negatıffffff daha adetıme ıkı uc gun var ama bende hep kasık agrısı gogus agrısı mıde bulantısı vsvs yanı bı hcg hormonu madem bende yok neden bu belırtılerı yasıyorum bırı bana solesın lutfen yabunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))
canım bazen o kadar inandırıyoruz i kendimizi vücut hamile sanıyor kendisini. birde belitiler adet geçince başlıyor o yüzden daha erken belkii daha erken olduğundan çıkmamıştır.malesef berbat hamılemıyım onu bıle bılmıyorum moralım o kdr cok bozuklı bugun dr gottım negatıffffff daha adetıme ıkı uc gun var ama bende hep kasık agrısı gogus agrısı mıde bulantısı vsvs yanı bı hcg hormonu madem bende yok neden bu belırtılerı yasıyorum bırı bana solesın lutfen ya
Bende geçen hafta öyle diyordum ama şimdi her geçen gün çoğalıyor gibiSıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diye
Evet canım ya , 5 olması gereken hormon düzeyi binlere çıkınca vücut da tepki veriyor.Kızlar hamilelik döneminizi Nasıl geçiriyorsunuz???ben annemin ve kvalidemin uyarılarıyla sürekli dinlenerek geçiriyorum.ilk üç ay önemliymiş.eşim de çok titriyor.vicdan yapıyorum ben de sürekli yatış:)zaten uykum da çok geliyor sürekli nerdeyse bişey yiyemiyorum.midem aynı anda yanıyor,bulanıyor ve açlıktan kazınıyor.ne garip diil mi?2,3 mm lik yaramazın koca vücuduma yaptığı şeylere bakar mısınız?
Canım en rahat altıncı hafta dolunca, keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın inşallah. Sağlıkla al kucağına inşallah. .bunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))
Psikolojik olabilir hakikaten canım. Günün geçene kadar bekle, sonra tekrar test yaparsın. Kafanı dağıtmaya çalış. İnşallah aramıza katilirsin.bendelı bu belırtıler bu agrılsr nedır acaba o zmaana sabhatan berıdır hastanedeyım ıkı gundur hıc uyuyamadım hamılelıkle aynı belırtıler cok kıtuyum madem hıssedemıcem ben ney hıssedıorum
Ben adetim geçikeli 12.günde sabah idrar testinde hamile olduğumu öğrendim Can'ım hemen aynı gün dr undan randevu aldım.ilk muayenemde kalp atışını duydum ama dediğim gibi adetim geçikeli 12.günde gittim biraz geç yaptım testi sürpriz yaptı Bebek bize.hamile olduğumu kondurmuyordum.5.haftanda duyarsın bence Can'ım miniğinin kalp ritimlerinibunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))
Benimki de beni 2,5 sene bekletti ama çok şükür.ne güzel ikiz heralde seninkiler.kalp atışlarını daha yoğun ve ritmik duyarsın.allah kucağına almayı da nasip etsin:)bunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))
canım ben 27 günde bir adet oluyorum ama ilginçtirki 18. -19. Gün yumuryluyorum ovulasyon testleri ve dr la yumurta takibiyle öğrendim bunları pıhtılaşma problemim olduğu için 25. Günden itibaren test yaptım bir an önce öğreneyim gebeliği diye 27 . Günde yNi bat zamanı nrgatif gibiydi ama sanki hayali bir çizgi görüyorum bence var falan demiştim 28de çoook silik bi çizgi çıktı zaten 29 unda dayanamayıp kan testi yaptırdım pozitif çıktıKızlar yorumlarinizi bekliyorum. Daha önce bir düşüğüm oldu. O zaman da gebeliğim idrarda çok geç çıkmıştı. Bat zamanı negatifti sonuç. Benim gibi gebeliği idrar testiyle hemen öğrenemeyen var mi?
valla çok haklusın sırf bebek için olunca daha zor oluyor biraz akışına da bırakmak lazımCnım ben buna inanıyorum... Bol bol enerjş depola. Kuru incir ya. Geceleri dolu çoşkuku geçir:))
canım ben geçen yıl bebeğimi kaybettim bu ay bu iş olacak dedim kendi kendimeCanımmm bal, tarçın çörek otunu denedim 2 ay fayda vermedi. Bu ay sadece incir yiyecegım, psikolojikmende rahat olmam lazımmbakalım kısmet
valla kaç mm olduğuna bakmıyor dün ufacık bişiden sinirlenip ağlaya ağlaya sızdım mesela eşim bana destek olmak içşn pervane oldu nafileKızlar hamilelik döneminizi Nasıl geçiriyorsunuz???ben annemin ve kvalidemin uyarılarıyla sürekli dinlenerek geçiriyorum.ilk üç ay önemliymiş.eşim de çok titriyor.vicdan yapıyorum ben de sürekli yatış:)zaten uykum da çok geliyor sürekli nerdeyse bişey yiyemiyorum.midem aynı anda yanıyor,bulanıyor ve açlıktan kazınıyor.ne garip diil mi?2,3 mm lik yaramazın koca vücuduma yaptığı şeylere bakar mısınız?
branşın ne canım bende öğretmenim okul başlayacak bebeğe bişi olacak diye ödüm patlıyorbunları konuşmak bile o kadar güzel ki :) bende sürekli uzanıyoum herşeyi eşim yapıyor sağolsun. ama yarın okul var yatış bitti :) benm daha yeni başladı bugün bhcg 1116 çıktı çok şükürkatlanmış. kesem ne zaman görülür? sen kalp atışını ne zaman duydun ne zaman duyarın kalp atışını. bulantıların ne zaman başladı? bu yaramazları ben o kadar bekledm ki şimdi yaptıkları herşey beni sadece mutlu ediyor :)))
Canım psikoloji böyle birşey eskiler boş gebelik derlermiş adet olmayıp karnı şişenler bile olurmuş tüm belirtikerle birlikte sakin olmaya çalış stres yaparsan daha büyük zararmalesef berbat hamılemıyım onu bıle bılmıyorum moralım o kdr cok bozuklı bugun dr gottım negatıffffff daha adetıme ıkı uc gun var ama bende hep kasık agrısı gogus agrısı mıde bulantısı vsvs yanı bı hcg hormonu madem bende yok neden bu belırtılerı yasıyorum bırı bana solesın lutfen ya
Mide yanmasina soğuk bir bardak süt iyi gelir 12haftaya kadar başka önemli hergün 2ceviz kabuklu kiriyor yiyorum 1yumurta köyden yoğurt yada süt 1bir vardak 1maden suyu yeşillik yesil salata maydanoz yok yada az nar yeme dedi burdaki bir abla kanı sulandiriyor die portakal mandalin felanKızlar hamilelik döneminizi Nasıl geçiriyorsunuz???ben annemin ve kvalidemin uyarılarıyla sürekli dinlenerek geçiriyorum.ilk üç ay önemliymiş.eşim de çok titriyor.vicdan yapıyorum ben de sürekli yatış:)zaten uykum da çok geliyor sürekli nerdeyse bişey yiyemiyorum.midem aynı anda yanıyor,bulanıyor ve açlıktan kazınıyor.ne garip diil mi?2,3 mm lik yaramazın koca vücuduma yaptığı şeylere bakar mısınız?
Evet cnmmSende Burda sin canım
Hadi inşallah keşke testini yenileseydin canımKizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım
canım ben grip oldum dünden beri 50 kere hapşurdum yani hapşurmadığım pozisyon kalmadı sana bir şey olduysa bana çoktan olmuştur. korkmaKızlar ya sırt üstü yatarken hapşurdum ama daha hamşurmam bitmeden kasığımda bir acı oldu ki sormayın. İki büklüm kaldım. Ve şuan çok tedirginim( çok abartıyorum bilşyorum. Birde ikinci bu ama gel görki engel olamıyorum. Umarım bişey olmaz
belki 10-15 dk sonra çıkmıştır .. bakmış mıydınKizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım