2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım :KK47:
yarin değil ertesi sabahın ilk idrari ile yap ilk 20 dakika icin sonuç geçerlidir ne yazikki zaaten bazi testlerde de yaziyor

Ya dün gece çok kötü uyandım. Oğlum uyurken kusmuş ama ne kusmak. :KK43: uyku sersemi aldım hemen banyoya soktum. Eşim de işteydi. Yıkarken geldi. Yıkadım çıkardım. Çarşaflari battaniyesi yastığı yatağı o kadar batmış ki.. bizim yatagimiza yatırdım, temizledim ama içim dışıma çıktı. Normalde bu kadar hassas değildim. Sonra da sabaha kadar uyuyamadım. Ya boğulsaydi duymasaydim diye :KK43: çok zor bu annelik.. :KK14:
cnm cok gecmis olsun cocuk olunca hamilelik dahada zor oluyo benimkide daha bugun biraz iyi 3 gundur hic uyumadim allah yardimcimiz olsun

Bakmıştım, yoktu canım. Bi de aşırı belirtim var. Belim agriyor, kasikta batmalar var özellikle solda. Ve çok halsizim, dinlendim ama geçmedi. Hayırlısı olsun
Ben her ay belirtiler belirtiler diye diye yil gecirdim ama bu ay ne akinti nede bel ağrısı ne kasinti nede batma hiç bir belirti yokken 3 gun geçti hic umutsuz sabah namaza kalmıştım yaptim abdes aldim namaza gecmeden bi baktim çift resmini çektim hayalmi o saskinlikla namaz kıldım sonra gene test e baktim resime sonra teste tekrar farkli hala arada inanamıyorum arada test e bakıyorum inşallah sende yaşarsın bu duguyu hayırlısı ile

Ben her ay belirtiler belirtiler diye diye yil gecirdim ama bu ay ne akinti nede bel ağrısı ne kasinti nede batma hiç bir belirti yokken 3 gun geçti hic umutsuz sabah namaza kalmıştım yaptim abdes aldim namaza gecmeden bi baktim çift resmini çektim hayalmi o saskinlikla namaz kıldım sonra gene test e baktim resime sonra teste tekrar farkli hala arada inanamıyorum arada test e bakıyorum inşallah sende yaşarsın bu duguyu hayırlısı ile
İnşallah canım çok teşekkürler, kesinlikle haklisin. Ama gelde uygula. Çok şükür bebeğine kavusmussun, hayirlisiyla, saglikla kucağına alırsın inşallah :)

cnm cok gecmis olsun cocuk olunca hamilelik dahada zor oluyo benimkide daha bugun biraz iyi 3 gundur hic uyumadim allah yardimcimiz olsun
Amin canım. Çok şükür sevindim kuzunun iyi olmasına. Allah yardımcımız olsun inşallah. .
Kasıklarında batma oldu mu ama benim çok canım yandı:KK43:
Canım bana da aynı şey geçen hafta oldu. Aşırı derecede kasılma oldu iki büklüm oldum. Hatta hemen tuvalete koştum korktum. Çok şükür bişey yok. Allah korusun hepimizin bebeğini.

Kizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım :KK47:
Can'ım bende de aynı şey olmuştu. Sabah yaptığım testi akşam çöpte tesadüfen gördüm çift çizgiydi. Hemen bi test daha yaptım onda da bir saat sonra çift çizgi göründü. Ertesi gün kan testi yaptım değerim 162 ydi :) inşallah sen de hamilesindir ama çok kaptırma kendini.

Merhaba kizlar.
benim durumum belli degil
hatirlatayim adetin gectigi2. Gun beta 62 cikti 62 saat sonra tekrarladimizda 94 cikti yarin yine tekrarlanacak test bu durumda isim cok karisik ve zor. Kafam allak bullak boyle olmasina hem uzuluyorum hemxe nihayete ermeyecekse dis gebelik olmasinda kimyasal olsun diyorum.
Kendi dr cuma gunu gel daha test yapma o gun yapariz dedi ama onu dinlemicem bir baska doktor ise zaten kimyasaldir o zamana kadar duser6 diyor bir oteki ise iliski gunleri gec kesin gec dollenme son anda tutundu bebek diyor. Neredeyse hwr gun evde idrar testi yapiyorum hala silik cizgi

Ya dün gece çok kötü uyandım. Oğlum uyurken kusmuş ama ne kusmak. :KK43: uyku sersemi aldım hemen banyoya soktum. Eşim de işteydi. Yıkarken geldi. Yıkadım çıkardım. Çarşaflari battaniyesi yastığı yatağı o kadar batmış ki.. bizim yatagimiza yatırdım, temizledim ama içim dışıma çıktı. Normalde bu kadar hassas değildim. Sonra da sabaha kadar uyuyamadım. Ya boğulsaydi duymasaydim diye :KK43: çok zor bu annelik.. :KK14:
Geçmiş olsun canim allah korumuş. Allaha emanet kuzularimiz.

Benim durumumda betasi dusuk baslayan test tekrarlayacak birileri vrmi kizlar?
Son adet tarihim 5 ocak . Regli tarihim 1 Şubat

X