2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)

Canim arkadaşım benim rabbim tez zamanda sana da nasib etsin inşallah,beni muhakkak durumundan haberdar et tamam mı... inanıyorum senin bebisinde yakın zamanda gelicek ınsallah:) benim bu ay denedigim yöntemleri dene istersen rabbim vesile kılar inşallah :)

2.3ay kadar önce ayni şeyleri yasamistim ama suan 6haftaligim ve öyle belirgin belirtim yok bazen test yanildimiki diyorum hem evde hem kanda hem kese gördüm ona rağmen hayırlısı inşallah hakkinda cnm leke bazen yerleşme kanamasi densede eskiler rahim bebek ariyor yani bu ay ve sonraki aylarda kesin hamilelik olabilir

Benim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)
Cnm son adet i baz alarak hesapla dr gelisimle konusuyor ki bebek sağlıklı iseki Inşallah o haftasina uygun gider zamanla sen hesaba gore hareket et olmadi zamanla dr un hesabina uyarsin

Süt buharını bana birdaha anlatsana cnm

Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya

Sakın ol kuzum. Benimde adet zamanında hatta bir hafta falan devam etti o sancı. Adet sancısı gibi değil değişik bi sancı. Doktora gittiğimde doktor kendisi söyledi ara ara sancıların olabilir kanama olmadığı sürece korkma canım. Tutunma dan dolayi oluyormuş. Icini ferah tut iyi düşün iyi olsun ☺☺☺

Cnm cok tesekkur ederim :) anliyosun dimi beni ayaga kalkmaya korkuyorum bisey olcak diye : ( dedigin gibi iyi dusunmeye calisacagim sagolasin..

Ay aynısı canım bende de takvime göre 7 haftalık ama dün doktorum bir ayı doldurmuş dedi bende anlamadım :) geç döllenme falan mı oldu acaba bizim

Canım benim bu yorumun çok iyi geldi, çok teşekkür ederim. Bu ay tutmazsa bile söylediklerini hatırlayıp uzulmiycem

Hayirlisiyla, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)

Kasik agrim cok zorluyo 2 gündür ya ayaga kalkmak istemiyorum agridan halsizim uykusuzum bu sefer hamileligim daha bi degisik geciyor

Süt buharını bana birdaha anlatsana cnm
Canim adetlerin biter bitmez üç gece üst üste oturdum :) 1 litre süte bir demet maydanoz attıp iyicene kaynattip buharına oturdum:) kimisi kovanın üstüne comeliyormus ama ben öyle oturamam diye plastik bi taburenin üstünü deldim kovayıda altına koyup öyle oturdum :) belimden aşağısında da bataniye sardım.. tabi tek başına yapamazsın esin yanında olucak üç gün boyunca usutmemeye dikkat et.. ha bi de ben sütun buharı azalınca eşime rica ediyordum bi demlik şu kaynatıp getiriyordu onu da ekliyordum daha uzun oturiyim daha çok fayda etsin diye :)

S sinkar canım bide yapabilirsen bal corek otu tarcin kuru yap her sabah aç karnına bi çay kaşığı kadar ye bana yetti çünkü :) bu tek bi yumurtanin kaliteli olarak gelişmesini ve catlamasini sağlıyor :)

Canm benim allah tez zamanda kavuşturdu yavruna inşaallah

Canımmm bal, tarçın çörek otunu denedim 2 ay fayda vermedi. Bu ay sadece incir yiyecegım, psikolojikmende rahat olmam lazımm bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…