Canim arkadaşım benim rabbim tez zamanda sana da nasib etsin inşallah,beni muhakkak durumundan haberdar et tamam mı... inanıyorum senin bebisinde yakın zamanda gelicek ınsallah:) benim bu ay denedigim yöntemleri dene istersen rabbim vesile kılar inşallah :)Kizlar ben dün akşam regl oldum... Sizi tekrar tebrik ederim... Zamanım gelmemiş demek ki... Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere hamilelik nasip etsin inşMarV-el @Tweeetyy dilekkayra @miami007 ve ismini etiketliyelim tüm arkadaşlarım sizleri çok seviyorum . Rabbim gönlünüze göre versin
2.3ay kadar önce ayni şeyleri yasamistim ama suan 6haftaligim ve öyle belirgin belirtim yok bazen test yanildimiki diyorum hem evde hem kanda hem kese gördüm ona rağmen hayırlısı inşallah hakkinda cnm leke bazen yerleşme kanamasi densede eskiler rahim bebek ariyor yani bu ay ve sonraki aylarda kesin hamilelik olabilirMerhaba, benim bat 12 şubat. Bugün test yaptım negatif çıktı. Çok belirtim var, henüz erken mi test için. Yumurtlamadan üç gün sonra çok acil pembe lekelenme yaşadım. Lekelenme çok az da olsa hala devam ediyor. Daha önce hiç boyle olmamıştı. Bi de çok halsizim, çok sık sıkışıyorum. Normalde çok su icmem ağzım çok kuruyor, daha çok su içmeye başladım. Ya tüm bu belirtiler psikolojik mi? Kafayı yemek üzereyim. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ekim annesi olmayı çok istiyorum, Allahım nasip eder insallah .
Cnm son adet i baz alarak hesapla dr gelisimle konusuyor ki bebek sağlıklı iseki Inşallah o haftasina uygun gider zamanla sen hesaba gore hareket et olmadi zamanla dr un hesabina uyarsinBenim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)
Süt buharını bana birdaha anlatsana cnmCanim arkadaşım benim rabbim tez zamanda sana da nasib etsin inşallah,beni muhakkak durumundan haberdar et tamam mı... inanıyorum senin bebisinde yakın zamanda gelicek ınsallah:) benim bu ay denedigim yöntemleri dene istersen rabbim vesile kılar inşallah :)
Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya
Cnm cok tesekkur ederim :) anliyosun dimi beni ayaga kalkmaya korkuyorum bisey olcak diye : ( dedigin gibi iyi dusunmeye calisacagim sagolasin..Sakın ol kuzum. Benimde adet zamanında hatta bir hafta falan devam etti o sancı. Adet sancısı gibi değil değişik bi sancı. Doktora gittiğimde doktor kendisi söyledi ara ara sancıların olabilir kanama olmadığı sürece korkma canım. Tutunma dan dolayi oluyormuş. Icini ferah tut iyi düşün iyi olsun ☺☺☺
Benim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)
İyi pazarlar tatlı hamişler..
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza :)
İnşallah aramıza katilirsin canım..
Canım herkesin belirtileri farklı olur. Benim de ne mide bulanti var ne de farklı bir belirtim.
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Hem kasımda aşk başkadır.
Canım Allah korusun. İnşallah birşey olmaz. Doktorun normal mi dedi? Gittin mi?
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Dualarımız tüm bebek isteyen annelerle..
Canım gününü bekle bence. Acele etme ki hayal kırıklığına uğrama. İnşallah aramıza katilirsin.
Günüm geçti o yüzden merakliyim bende adetten 6 gün önce kanda baktirmistim negatifti :)
Canım benim bu yorumun çok iyi geldi, çok teşekkür ederim. Bu ay tutmazsa bile söylediklerini hatırlayıp uzulmiycem2.3ay kadar önce ayni şeyleri yasamistim ama suan 6haftaligim ve öyle belirgin belirtim yok bazen test yanildimiki diyorum hem evde hem kanda hem kese gördüm ona rağmen hayırlısı inşallah hakkinda cnm leke bazen yerleşme kanamasi densede eskiler rahim bebek ariyor yani bu ay ve sonraki aylarda kesin hamilelik olabilir
Hayirlisiyla, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)2.3ay kadar önce ayni şeyleri yasamistim ama suan 6haftaligim ve öyle belirgin belirtim yok bazen test yanildimiki diyorum hem evde hem kanda hem kese gördüm ona rağmen hayırlısı inşallah hakkinda cnm leke bazen yerleşme kanamasi densede eskiler rahim bebek ariyor yani bu ay ve sonraki aylarda kesin hamilelik olabilir
Canim adetlerin biter bitmez üç gece üst üste oturdum :) 1 litre süte bir demet maydanoz attıp iyicene kaynattip buharına oturdum:) kimisi kovanın üstüne comeliyormus ama ben öyle oturamam diye plastik bi taburenin üstünü deldim kovayıda altına koyup öyle oturdum :) belimden aşağısında da bataniye sardım.. tabi tek başına yapamazsın esin yanında olucak üç gün boyunca usutmemeye dikkat et.. ha bi de ben sütun buharı azalınca eşime rica ediyordum bi demlik şu kaynatıp getiriyordu onu da ekliyordum daha uzun oturiyim daha çok fayda etsin diye :)Süt buharını bana birdaha anlatsana cnm
Bilmiyorum Can'ım da ünşallah endişelenecek bişey yokturAy aynısı canım bende de takvime göre 7 haftalık ama dün doktorum bir ayı doldurmuş dedi bende anlamadım :) geç döllenme falan mı oldu acaba bizim
Inşallah canım benimmmTebrikler arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay darısı başıma
Canm benim allah tez zamanda kavuşturdu yavruna inşaallahKizlar ben dün akşam regl oldum... Sizi tekrar tebrik ederim... Zamanım gelmemiş demek ki... Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere hamilelik nasip etsin inşMarV-el @Tweeetyy dilekkayra @miami007 ve ismini etiketliyelim tüm arkadaşlarım sizleri çok seviyorum . Rabbim gönlünüze göre versin
Canımmm bal, tarçın çörek otunu denedim 2 ay fayda vermedi. Bu ay sadece incir yiyecegım, psikolojikmende rahat olmam lazımm