2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende netten okudum biraz cnm ilk 3 ay da kullaniliyormus sanirim :)

Ben kasim annesi olucam kizlar
@slimsigara Kasım ayı anne adayı olmanın şöyle kuralları var: ovulasyon testleri yapılabilir istendiği kadar, fakat gebe testlerine en erken bat günü başlanabilir ve kesinlikle devlet veya özele gidip kan testine girilmemelidir. :) ayrıca erken hamilelik belirtileri üzerine, kasım 2016 anne adayları vs benzer hamilelik forumlarına çok fazla takılmamalıdır...

Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya

Kızlar yorumlarinizi bekliyorum. Daha önce bir düşüğüm oldu. O zaman da gebeliğim idrarda çok geç çıkmıştı. Bat zamanı negatifti sonuç. Benim gibi gebeliği idrar testiyle hemen öğrenemeyen var mi?

T

Tesekkur ederim canım, benim gibi olup hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslında tek çare beklemek ama bende o sabir nerde
En iyisi sabir gerçekten ama sabretmek kay olmuyor istiyoruz ki biran önce anlaşılsın belli olsun :) rabbim gonlumuze göre olanı versin

İyi pazarlar tatlı hamişler..

Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza :)
İnşallah aramıza katilirsin canım..
Sıfır bulantı bende ondan korkuyorum neden belirti yok diye
Canım herkesin belirtileri farklı olur. Benim de ne mide bulanti var ne de farklı bir belirtim.

Ben kasim annesi olucam kizlar
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Hem kasımda aşk başkadır.
Kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım hala devam ediyor her sabah az birşey geliyor. İnsan bekleyemiyor, inşallah birşey olmaz bebişime...
Canım Allah korusun. İnşallah birşey olmaz. Doktorun normal mi dedi? Gittin mi?

Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Dualarımız tüm bebek isteyen annelerle..
Yaa biri banada birşey söylesin
Canım gününü bekle bence. Acele etme ki hayal kırıklığına uğrama. İnşallah aramıza katilirsin.

İnşallah canım. Gününü bekle bence acele etme. Aramıza katılman dileğiyle.

Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya
Canım bende de aynı şeyler var. Kese iyi yere yerleştiyse ve kanaman yoksa sıkıntı olmaz normal dedi doktor.

İyi dileklerin için teşekkürler tatlım, araniza katılmayı çok istiyorum

M
Merhaba Can'ım bende durumlar pek iç açıcı değil:) midem fena hemen hiçbir şey yiyemiyorum dünden beri.herşeyden tiksindim.sadece çorba ve salata midemi rahatsız etmiyor sürekli yanıyor midem.bide sürekli uyuyorum şimdi yeni uyandım.ara ara kramplar giriyor.bende durumlar bu Can'ım ama sır çoook mutluyummmmmm

A
hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı
adetin geçtikten sonra yaparsan değişir canım. Geç döllenme vs olursa negatif çıkar. Ama hamilelik belirtilerinde başlamamkş olmalı zaten. Çünkü dHa vücut beta hcg salgılamamış.

hamıle degılmısım negatıf cıktı sonuc 0.1 ama adrtıme daha uc gun bar mıs sızce kan tahlılınde yanılma olurmu su an adrt gectıkten sonra yaptırsam degısır mı

adetin gelmesse eger bence tekrarlaya bilirsin ama adetden bir gün sonra idrardada cikar. silikte olsa cikar. yani tekrar kan vermesende olur. yinede sen bilirsin. 3 gün de olabilirde olmaya bilirde hayirlisi insallah tabiki az sabirli olmakta yarar var

Cnm ya icim rahatladi biraz tesekkur ediyorum :)
Insallah dedigin gibidir hcg ye baktirmadm daha ondan da panik seviyem artiyor... hayirlisi sagolasin...

Merha
merhabalar Can'ım aramıza hoş geldimnnnn iyi ki geldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…