2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayyy inşallah canım ya sabırsılanıyorum wallla içim içme sığmıyor.
Benimki de beni 2,5 sene bekletti ama çok şükür.ne güzel ikiz heralde seninkiler.kalp atışlarını daha yoğun ve ritmik duyarsın.allah kucağına almayı da nasip etsin:)
benmde 2.5 sene bekletti canım tüp bebekle oldu sanrım ikiz ama daha belli değil kese görmeye gidince mi belli olur ki? inşşalllah buradaki herkes sağlıcakla alsın kucağına

matematik öğretmeniyim canım sorma walla ben yormıcam hiç kendimi ilk hafta basit geçirecem sadece 8 lerde ders anlatıcam teog için. ondada ayağa kalkmayı pek düşünmüyorum kalksam da hemen oturcam. cumartesi kese için gidicem gidince de eğer kötü hissedesem rapor alıcam ama daha başlangıç ileride gerekirse diye de almak istemiyorum. benmki tedavi canım tüp bebek düşün artık (((

Can'ım ikizse iki kese görünür2 kalp atışı da:)) yarın mı kontrol?bizi de bilgilendir lütfen

Benim de geçen gün yatakta dönerken kasığıma kramp girdi. Ağlayacak duruma geldim. Eşim de çok korktu. On dakika kadar ağrıdı geçti. Sonraki günlerde de ara ara oldu. Özellikle otururken kalkarken, ani hareketlerde. Bir de mesela tezgaha falan yaslanırke baskı uygulanan bölge çok ağrıyor. Sanırım "yavaş burda bebek var heralde" diyor yavrum:)

Hanımlar çok fazla korkup bebeginizi huzursuz etmeyin :) yoksa dokuz ay geçmez :) rabbim onların yerlerini çok korunakli yapmış elhamdulillah :) Bebeğimizin göreceği gün alacağı nefes varsa rabbim korur evvelAllah :) öyle bi hapsırmayla bişey olsaydı dünyada insan kalmazdı :) eskiden canımız rabbime emanetti şimdi canımizin canıda :) rabbime emanetiz evvelAllah:) hamileligin tadını çıkarmaya bakın :)

Can'ım ikizse iki kese görünür2 kalp atışı da:)) yarın mı kontrol?bizi de bilgilendir lütfen
yok canım yarın arıcam doktorumu o ne zaman gel derse artık o zaman gidicem muhtemelen cumartesi giderim ama kalp atışı yoktur heralde daha haftaya beelki onuda duyarız

canım benim öyle oldu hatta yazmıştım battan iki gün önce yaptığım test saatler sonra silik çixgi oldu sonra tekrarladım testi adet günü hayalet çizgi vardı hatta hayal ediyorum sandım ertesi gün çoook silik çizgi çıktı zaten bende kan testi yaptırdım hamikeyim inşallah seninde öyle olur ama yinede kendini kaptırmaki hayal kırıklığı olmasın
canım benimde geçen yıl bir kaybım oldu bu ikinci bende yormıyım kendimi diyorım ama 35 kişilik sınıf birde kötü bir bölgede nasıl yapıcam bilmiyorum bende şimdilik rapor almak istemiyorum o yüzden idareden ders programımı düzenlemesini istedim bakalım yapacaklar mı? Senin program nasıl yoğun mu?

Ağzından bal damlıyor canım ama benim çok beklemem gerek bata 5 gün var. İnşallah hayirlisiyla araniza katilirim. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım bazen o kadar inandırıyoruz i kendimizi vücut hamile sanıyor kendisini. birde belitiler adet geçince başlıyor o yüzden daha erken belkii daha erken olduğundan çıkmamıştır.
en son 13 unde adet oldum yaa 14 hesaplamasını yapamıorum kı yapınca su an cıkması lazımdı sonucların

Canım inan öyle bulantılarım oluyor ki gece sağa sola dönerken bile bulanıyo. Allahım inş hemen atlatırız şu dönemi çok zor açken bişey yiyememek ve sebepsiz bulantılar yaşamak :)))
ben oglumda her hafta hastanelik oluyodum 1 gece yatip vitamin depolayip cikiyodum:)) 2 ay surdu kötü otesiydi ama sonuca degdi. O yuzden bu halime sukrediyorum tuzlu cubuk ye cnm o baya iyi geliyor bide leblebi

ben oglumda her hafta hastanelik oluyodum 1 gece yatip vitamin depolayip cikiyodum:)) 2 ay surdu kötü otesiydi ama sonuca degdi. O yuzden bu halime sukrediyorum tuzlu cubuk ye cnm o baya iyi geliyor bide leblebi
Tamam Can'ım deniyim dediklerini. Oğlan hissediyorum ben de :)))

Canım inan öyle bulantılarım oluyor ki gece sağa sola dönerken bile bulanıyo. Allahım inş hemen atlatırız şu dönemi çok zor açken bişey yiyememek ve sebepsiz bulantılar yaşamak :)))
Benim henüz yok gibi ama aserme kokualma var aksam köyden birileri geldi internet için allahim aff etsin o farklı kokulari bütün evi sardı actim bütün kapi pencereyi bi geldi sandim sonra aklima dusen bi yemek vardı nerden nasıl bulum derken arkadaş im elinde tabak aklimdaki yemek oturdum hapur hapur yedim maşallah bana

benm sınıflarım az kişi çocuklarım uslu ama branşım yorucu canım ya senn branşın ne? bende zümrem gelecekmiş şubat sonu rahatlıcam ama 3 hafta var daha nasıl olacak blmiyorum hiç.

benm sınıflarım az kişi çocuklarım uslu ama branşım yorucu canım ya senn branşın ne? bende zümrem gelecekmiş şubat sonu rahatlıcam ama 3 hafta var daha nasıl olacak blmiyorum hiç.
Acaba bira geç mi başlasam işine Can'ım.bir ay daha geçse bira büyüseler.hepimiz için riskli bir dönemden geçiyoruz.naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…