yarin değil ertesi sabahın ilk idrari ile yap ilk 20 dakika icin sonuç geçerlidir ne yazikki zaaten bazi testlerde de yaziyorKizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım
Bakmıştım, yoktu canım. Bi de aşırı belirtim var. Belim agriyor, kasikta batmalar var özellikle solda. Ve çok halsizim, dinlendim ama geçmedi. Hayırlısı olsunbelki 10-15 dk sonra çıkmıştır .. bakmış mıydın
İnşallah canım, teşekkürler. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapacağım.Cnm bekle bata kadar testi tekrarla insallah vardir bebis 3 gun sonra tekrarla bakalim merak ettim simdi
Bir kaç gün bekleyip test yapacağım canım. Bu silik çizgiyi görmek bile mutlu etti :)Hadi inşallah keşke testini yenileseydin canım
cnm cok gecmis olsun cocuk olunca hamilelik dahada zor oluyo benimkide daha bugun biraz iyi 3 gundur hic uyumadim allah yardimcimiz olsunYa dün gece çok kötü uyandım. Oğlum uyurken kusmuş ama ne kusmak.uyku sersemi aldım hemen banyoya soktum. Eşim de işteydi. Yıkarken geldi. Yıkadım çıkardım. Çarşaflari battaniyesi yastığı yatağı o kadar batmış ki.. bizim yatagimiza yatırdım, temizledim ama içim dışıma çıktı. Normalde bu kadar hassas değildim. Sonra da sabaha kadar uyuyamadım. Ya boğulsaydi duymasaydim diye çok zor bu annelik..
Haklısın canım, inşallah sonuç pozitif olur. Biraz sabretmem gerek.yarin değil ertesi sabahın ilk idrari ile yap ilk 20 dakika icin sonuç geçerlidir ne yazikki zaaten bazi testlerde de yaziyor
Ben her ay belirtiler belirtiler diye diye yil gecirdim ama bu ay ne akinti nede bel ağrısı ne kasinti nede batma hiç bir belirti yokken 3 gun geçti hic umutsuz sabah namaza kalmıştım yaptim abdes aldim namaza gecmeden bi baktim çift resmini çektim hayalmi o saskinlikla namaz kıldım sonra gene test e baktim resime sonra teste tekrar farkli hala arada inanamıyorum arada test e bakıyorum inşallah sende yaşarsın bu duguyu hayırlısı ileBakmıştım, yoktu canım. Bi de aşırı belirtim var. Belim agriyor, kasikta batmalar var özellikle solda. Ve çok halsizim, dinlendim ama geçmedi. Hayırlısı olsun
erken gebelik testi yap cnm bide istersen onu deneİnşallah canım, teşekkürler. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapacağım.
Kasıklarında batma oldu mu ama benim çok canım yandıcanım ben grip oldum dünden beri 50 kere hapşurdum yani hapşurmadığım pozisyon kalmadı sana bir şey olduysa bana çoktan olmuştur. korkma
İnşallah canım çok teşekkürler, kesinlikle haklisin. Ama gelde uygula. Çok şükür bebeğine kavusmussun, hayirlisiyla, saglikla kucağına alırsın inşallah :)Ben her ay belirtiler belirtiler diye diye yil gecirdim ama bu ay ne akinti nede bel ağrısı ne kasinti nede batma hiç bir belirti yokken 3 gun geçti hic umutsuz sabah namaza kalmıştım yaptim abdes aldim namaza gecmeden bi baktim çift resmini çektim hayalmi o saskinlikla namaz kıldım sonra gene test e baktim resime sonra teste tekrar farkli hala arada inanamıyorum arada test e bakıyorum inşallah sende yaşarsın bu duguyu hayırlısı ile
Erken gebelik testim yok canım. Normal testlerden iki tane var. Birkaç gün sonra deniycem bakalım.erken gebelik testi yap cnm bide istersen onu dene
belki 10-15 dk sonra çıkmıştır .. bakmış mıydın
Amin canım. Çok şükür sevindim kuzunun iyi olmasına. Allah yardımcımız olsun inşallah. .cnm cok gecmis olsun cocuk olunca hamilelik dahada zor oluyo benimkide daha bugun biraz iyi 3 gundur hic uyumadim allah yardimcimiz olsun
Canım bana da aynı şey geçen hafta oldu. Aşırı derecede kasılma oldu iki büklüm oldum. Hatta hemen tuvalete koştum korktum. Çok şükür bişey yok. Allah korusun hepimizin bebeğini.Kasıklarında batma oldu mu ama benim çok canım yandı
İnşallah olur canım ya çok sevindim adına. Hayırlı zamanda inşallah..Erken gebelik testim yok canım. Normal testlerden iki tane var. Birkaç gün sonra deniycem bakalım.
Can'ım bende de aynı şey olmuştu. Sabah yaptığım testi akşam çöpte tesadüfen gördüm çift çizgiydi. Hemen bi test daha yaptım onda da bir saat sonra çift çizgi göründü. Ertesi gün kan testi yaptım değerim 162 ydi :) inşallah sen de hamilesindir ama çok kaptırma kendini.Kizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım
tmm cnm hayirlisi olsun simdidenErken gebelik testim yok canım. Normal testlerden iki tane var. Birkaç gün sonra deniycem bakalım.
Geçmiş olsun canim allah korumuş. Allaha emanet kuzularimiz.Ya dün gece çok kötü uyandım. Oğlum uyurken kusmuş ama ne kusmak.uyku sersemi aldım hemen banyoya soktum. Eşim de işteydi. Yıkarken geldi. Yıkadım çıkardım. Çarşaflari battaniyesi yastığı yatağı o kadar batmış ki.. bizim yatagimiza yatırdım, temizledim ama içim dışıma çıktı. Normalde bu kadar hassas değildim. Sonra da sabaha kadar uyuyamadım. Ya boğulsaydi duymasaydim diye çok zor bu annelik..
kana geçen hafta pazartesi baktırdım 168 di. yarın gidicez dr a keseyi görmek için inşallah görebiliriz. son adet tarihim 6 ocakSenle ben aynıyız. Benim bat5 sen kan testi yaptırdın mı?