- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
senın son reglı tarıhın neydı canım
doguym tarıhını yazıyorsun profıl kısmında bılgılerı duzenlede goreeksın dogum tarıhını yazınca bu sekılde bı cetvel gebelık takıbı gıbı bısey cıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doguym tarıhını yazıyorsun profıl kısmında bılgılerı duzenlede goreeksın dogum tarıhını yazınca bu sekılde bı cetvel gebelık takıbı gıbı bısey cıkıyor
arkadaşlar bir kişinin doktoru dedi diye korkmayın lütfen.ben tüp bebekle hamile kaldım.transferden sonra 3 gün dikkat edin sonrasında normal hayatınıza dönün dediler.üstelik bunu diyen prof.semra kahraman.dünyaca kabul görmüş bir doktor.korkmayın dikkat edin yeter.İlişki yaşadık bir kaç kez bir sorun olmaz umarım doktorumuz bişey demedi bizim de sormak aklımıza gelmedi şimdi siz yazınca endişelenmeye başladım.
bızımde ctevellerımız vardı totem yapmıstık kızlar sızde yapın ugur getırsın olmazmıİnşallah ben de hamilelik takibi ekleyebilirim. Eğer yakaladıysak 22 Ekim muhtemel doğum tarihi. Ama bunun için erken. SAT 16 Ocak BAT 15 Şubat bekleyelim bakalım inşallah
bızımde ctevellerımız vardı totem yapmıstık kızlar sızde yapın ugur getırsın olmazmı
Evet canım o zaman benımle senınkı aynı benımde 5 ocaktı reglı tarıhım canımCuteMom benim 5 ocaktı .. o günden itibarenmi sayılıyordu .tamam teşekkür ederim canm ben akşam evden bi bakarım :)
Bırde ınsan ne dusunursa onu yasar kısmına cok ınanıyorum o yuzden ıcınden yapmak gelmıyorsa yapma allahın ıznıyle ınsallah aramızda olacaksınCuteMom dün gece yatmadan önce aklımdan geçti. Tam profil sayfama girip yazdım kaydedeceğim, telefon elimden düştü. Batıl gelebilir ama "Henüz erken,yapma daha" diye mesaj olarak algıladım. Geçen gebeliğimde çok heyecan ve heves içindeydim,malesef sonlandı. Bu sefere daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Kişisel bir evham belki de.
progestan bende kullanmayı dusunuyorum tabı doktorumun bılgısı dahılındeeylemahu canım biri progestan diğerini hatırlamıyorum evde şuan. progestan çok yan etki yapıyor baş dönmesi mide bulantısı sersemlik gibi. değerimi yükseltmesi için verdiğini söyledi ama biraz araştırdım düşük tehlikesi olanlarda kullanılıyormuş offf doktorumu mu değiştirsem acaba bilemedim
eylemahu canım biri progestan diğerini hatırlamıyorum evde şuan. progestan çok yan etki yapıyor baş dönmesi mide bulantısı sersemlik gibi. değerimi yükseltmesi için verdiğini söyledi ama biraz araştırdım düşük tehlikesi olanlarda kullanılıyormuş offf doktorumu mu değiştirsem acaba bilemedim
Canım ben 3 günde bir iğnesini oluyorum progestanın bir yan etki yapmıyor dr unla konuş belki iğnesini kullanabilirsinprogestan bende kullanmayı dusunuyorum tabı doktorumun bılgısı dahılınde
CuteMom aaa:) hadi hayırlısı o Aöan canım insan korkuyor daha çok yeni hem çok mutluyum hem çokda korkuyorum inşallah herşey güzel gider yaza kocaman karnımız olur sonbaharda bebişleri sağlıcakla dünyaya getiririzEvet canım o zaman benımle senınkı aynı benımde 5 ocaktı reglı tarıhım canım
2 cocuktan sonra hayatımız bakalım nasıl olacak benıde demın soyle bı dusundurduCuteMom aaa:) hadi hayırlısı o Aöan canım insan korkuyor daha çok yeni hem çok mutluyum hem çokda korkuyorum inşallah herşey güzel gider yaza kocaman karnımız olur sonbaharda bebişleri sağlıcakla dünyaya getiririz
CuteMom benim daha ilk olacak inşallah :) ve 2 aylık evliyim ama yaşım 34 hiç beklemek istemedık kazık kadar olduk artık2 cocuktan sonra hayatımız bakalım nasıl olacak benıde demın soyle bı dusundurdu
aaa oylemı senın ılkCuteMom benim daha ilk olacak inşallah :) ve 2 aylık evliyim ama yaşım 34 hiç beklemek istemedık kazık kadar olduk artık
tedavi filan varmıydı acaba ıkızmı demek ıstedıKızlar doktordan geldim Hcg değerim 1470 çıkmış. Üst sınıra çok yakın. Ortalamanın üstünde olması ne demek sizce
canım dktor her ihtimali düşünmek zorunda o yüzden öyle demişti sen içini ferah tut erken yumurtlamışsındır hızlı ilerliyordur gebeliğin.Kızlar doktordan geldim Hcg değerim 1470 çıkmış. Üst sınıra çok yakın. Ortalamanın üstünde olması ne demek sizce