2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ekim anneleri merhabalar. . Ben Kasım annesiyim 43 gunluk olduk bebegım cok huysuz sureklı kucakta memede olmak istiyor yoksa aglıyor sizler bu sorunu nasıl yendınız cok bunaldm wcye bıle zor gidiyorum basıyo cıglıgı uykusuda cok hafif. . Ne zaman gececek:KK43:
Sütün yetiyor mu acaba benimde öyleydi sürekli emmek istiyordu bende emziriyodum ama baktım olmuyor mama verdim doydu sonrasında uyudu hemen

Sütte mamada veriyorum yine aynı kısır döngü :KK43:
Karnının doyması öncelikli canım karnının doyduguna eminsen memede uyumayı alışkanlık edinmiş olabilir .emzik verebilirsin .karnı doyunca onunla oyalansin .ayrıca sürekli memede kalması onun icin de senin sütunun birikmesi içinde iyi değil .inatla emzik verdim ben .3 ayımiz bitti yeni yeni uykusu derinlesiyo. Sabırlı ol zamanla geçecek .biz de gazla ugrasiyoruz.

Merhabalar uzun süredir girmiyodum bugun bi girip bakıyım dedim nasılsınız iyi misiniz anneler biz yarın iki ay aşısı oşcaz ve ben cok tedirginim yeni gaz problemini aştık bi haftadır neşeli oğlum aşı yine neşesini nozacak

Merhabalar uzun süredir girmiyodum bugun bi girip bakıyım dedim nasılsınız iyi misiniz anneler biz yarın iki ay aşısı oşcaz ve ben cok tedirginim yeni gaz problemini aştık bi haftadır neşeli oğlum aşı yine neşesini nozacak
Mrb cici anne :KK66: İki ay aşısı ateş falan yapıyı huzursuz ediyo bebisleri buna hazırlıklı olman lazim ama neşesi daim olur inşallah :KK66:

Kurban olduğum yeni yeni kendine geliyo annesi düzeni yeni oturmaya başlıyor azcik idare etmen lazim onu benmkide 2 aylık yarin 3. Ayına gidiyo oda hala huzursuz dün gece hic uyutmadi beni şimdide mışıl mışıl uyuyo paşam :)

Canim masallah size. merak etme cok fazla etkilemiyor asillar. Ates olursa calpol icirebilirsin. Biz oyle yaptik.

ben aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim iki gün halsizdi ne emdi ne kolu kıpırdadı ilk gece ateşimiz çıktı onu kontrol altına alınca 3. gün eski neşesi ve iştahı ile uyandı ama herkesin ki farklı oluyor tabi ama korkulacak birşey yok ilk geceyi atlat yeter

2. Ay aşisina gelirken ates dusurucu icirip gitme dedi bana dr.
Birak kendi bagisiklik sistemi mucadele etsin , eger atesi 38e yukselirse ver surubu dedi.
Cok sukur atesi cıkmadi bende bosuna surup vermemis oldum:)

2.5 aylik oldu bizim kiz.bi haftadir iştahsiz.biberonu agzina dayayinca aglio.ya uykusunda ya da zorla iciriyom.eli de agzinda salyasi artti sanki.boyle bisiy yaşayan var mi??diş cikaracak olabilir mi etken ama.

Selamlar hamımlar epeydir telefonum yüzünden giremiyordum nasılsınız? Oğlum 67 günlük oldu çok şükür, zor günler gecelerle buralara geldik. Sizler nasılsınız herkes WhatsApp grubunda galiba. Kilo alma problemi vardı bizimkinin, çok uğraştık sütüm doyurmadı hep az. Mama takviye ediyoruz. Yüzünde çok sivilce çıkmıştı, Dr coresatin verdi aldık ama kullanmadan geçti. Bebeğinde sivilce olanlar bekleyin, hiç geçmeyecek sanmıştım geçiyor.

İşe başlayanlarınız var mı?Nasıl bıraktınız yavruyu? Benim de erken işe başlama durumum var ama nasıl olacak bilmiyorum.

2. Ay aşisina gelirken ates dusurucu icirip gitme dedi bana dr.
Birak kendi bagisiklik sistemi mucadele etsin , eger atesi 38e yukselirse ver surubu dedi.
Cok sukur atesi cıkmadi bende bosuna surup vermemis oldum:)

2.5 aylik oldu bizim kiz.bi haftadir iştahsiz.biberonu agzina dayayinca aglio.ya uykusunda ya da zorla iciriyom.eli de agzinda salyasi artti sanki.boyle bisiy yaşayan var mi??diş cikaracak olabilir mi etken ama.
Meraba cnm benin bebeğim 3 buçuk aylik nerdeyse .(aslında 2 buçuk olcakti erken dogdu)
Benimki de bi haftadır ellerini ağzına götürüyor .arka damaklari baya beyaz .biraz salyasi da var
Netten baktım bu aylarda damak gelişimi nedeniyle bunlar olabiliyo muş .geçecİ bu durummuş. Ben şuan emziriyorum. Bazen emmeyi reddediyo biberon veriyorum.

Meraba cnm benin bebeğim 3 buçuk aylik nerdeyse .(aslında 2 buçuk olcakti erken dogdu)
Benimki de bi haftadır ellerini ağzına götürüyor .arka damaklari baya beyaz .biraz salyasi da var
Netten baktım bu aylarda damak gelişimi nedeniyle bunlar olabiliyo muş .geçecİ bu durummuş. Ben şuan emziriyorum. Bazen emmeyi reddediyo biberon veriyorum.

Umarim kisa surede gecer..her sut verme saati sıkıntıli gecio.gecen 5 saat ac kalmasina ragmen hic sesi cikmio aciktim die.hic mi acikmaz insan anlamiom:)))

Umarim kisa surede gecer..her sut verme saati sıkıntıli gecio.gecen 5 saat ac kalmasina ragmen hic sesi cikmio aciktim die.hic mi acikmaz insan anlamiom:)))
Tatlım bu aydan sonra uykuları düzene giriyormuş. Geceleri artık 4 5 saat uyanmadan kalabilirmis. Nitekim şuara öyle artık uykumu almış birsekilde güne başlıyorum.

Canım benim 2 aylıktan beri ellerini emiyor. Dış çıkarmakla alakası yoktur inş. Daha çok erken

Tatlım bu aydan sonra uykuları düzene giriyormuş. Geceleri artık 4 5 saat uyanmadan kalabilirmis. Nitekim şuara öyle artık uykumu almış birsekilde güne başlıyorum.

Gece problem olmuyo zaten.uyandirmadan veriom sutunu.gunduzleri sıkıntı.normalde biberondan sutunu guzel icen kız gitti bi anda.biberonu vermeye calistigim anda aglamaya baslio.bende ayakta gezdirerek vermeye calisiom, aspiratoru acip vermeye calisiom..sekilden sekile giriom yani:))bu sekilde alışmasindan da korkuyorum bi yandan..

Masallah sizlere ve bebislerinize...
Bizim zor gunlerimiz devam ediyo iki bucuk aylik olduk ve bobreklerindeki sulorun devam ediyo. Sintigrafi cekildi sag böbrek az calisiyo gibi,bu hafta voiding e girecek sonra yine sintigragi...sol bobregimizde de reflu ve tas var yani oldukca zor günler geciriyoruz,dualarinizda yer verin nolur..bu arada ben 2 2erkekannesi sifremi kaybettim yeni adim bu☺

X