2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba Kızlar size bi sorum olacaktı bebeğim in çenesi titriyo sizinde bebeklerde var mi öyle bi durum? kızlarmda olmamışdı bu durum kafama takıldı internet de araştırdim bu durum normslmiş ama yinede cok huzursuz ve endişe icindeyim soruma cavab verirseniz sevinirim şimdi den tşk ederim:KK14::emir_bebek:

Canim cok sik olmasa da benimki de yapiyor arada oyle cenesini. Emmekten yoruldugunda yapiyor genelde. Uzme canini.

Evet kızlar, araştırdım biraz açlıktan değil refleksmiş.. Bi de emzik alsın diye uğraştığımda gerçek memeyi hatırlıyo ondan da ellerini ağzına sokuyo sanırım.. Yine de çok ağladığında susturamadığımda mecburen emziriyorum..

Peki sizler nasıl uyutuyorsunuz bebekleri? Benimki genelde emerken mayışıp sızıyor, beşiğine koyup biraz sallıyorum.. Ama uykuları uzun değil. Çünkü gaz geliyor ve ıkınarak uyanıyor.. Çok nadir 3-4 saat uyuyor o zaman da acıkıp uyanıyor sanırım..

Canim geceleri ben isigi acmadan gece lambasiyla sutunu icirip altini degistirince yatagina direk koyuyorum bir iki sallamada uyuyor. Gece kendisi 3 saatte bir uyaniyo. Ama gunduzleri felaket. Hic uyumuyor. Annem ayakta salliyo hafif hafif. 20-30 dk kestirip kestirip uyaniyo.

Merhaba Kızlar size bi sorum olacaktı bebeğim in çenesi titriyo sizinde bebeklerde var mi öyle bi durum? kızlarmda olmamışdı bu durum kafama takıldı internet de araştırdim bu durum normslmiş ama yinede cok huzursuz ve endişe icindeyim soruma cavab verirseniz sevinirim şimdi den tşk ederim:KK14::emir_bebek:
Meraba canım çenesi titremesi üşümesi demek diyolar .usumesin diye altını elektrik li Soba karsisinda alıyorum .
Bi de kolik bebekler için internette buzuki orhan kolik bebek müziği var .
Baya sakinleştiriyo , bi deneyin

Merhaba tatlı anneler :) ben yavrumu kucağıma alana kadar siz bu duyguyu çoktan tattınız. Allah yavrularınızı size sağlıkla sıhhatle mutlulukla bağışlasın :KK200:
Benim merak ettiğim bi konu var özellikle sezeryan olan anneler ve tabi ki normal Doğum yapmış anneler. Doğumda kaç kilo verdiniz göbekler biraz olsun indi mi. Durumlar nedir ya
Meraba canım sezeryan dogumdan sonra bi iki hafta kadar karnım 5.6 aylık gibiydi.sonra sonra iniyor ama tamamen değil tabi . hamilelikte aldığım kilolar göbeğim de toplandı resmen .
Biraz sıkılaştırıcı hareketler yaparsan hemen farkediyo.tabi bebekten ve yorgunluktan zaman bula bilirsen.
En etkilisi Plates diyolar.

Meraba canım sezeryan dogumdan sonra bi iki hafta kadar karnım 5.6 aylık gibiydi.sonra sonra iniyor ama tamamen değil tabi . hamilelikte aldığım kilolar göbeğim de toplandı resmen .
Biraz sıkılaştırıcı hareketler yaparsan hemen farkediyo.tabi bebekten ve yorgunluktan zaman bula bilirsen.
En etkilisi Plates diyolar.
İlk zaman en azından 5-6 aylık haline geliyorsa hiç yoktan iyidir :)
Karnı inanılmaz sıkılaştıran bi hareket var. Yere düz yatıyorsun iki bacağını dizlerini kırmadan kaldıracaksın. Ki emin ol inanılmazı zor olacak. Sonra yine dizini bükmeden yarım indir kaldır. İlk üç gün 15 tane yap sonra 20 derken karnının nasıl sıkılaştırıcına inanamazsın. Ama tabi önce dikişlerinin biraz daha kaynamasını bekle :)

Meraba canım çenesi titremesi üşümesi demek diyolar .usumesin diye altını elektrik li Soba karsisinda alıyorum .
Bi de kolik bebekler için internette buzuki orhan kolik bebek müziği var .
Baya sakinleştiriyo , bi deneyin
Cnm benim yok usumekle alakası yokmus qenelde erkek çocuklarda oluyormuş cişini yaparken titriyormuş erkek anneleri sizden de bilgi ala bilirmiyim acaba sizdede oluyor mu

İlk zaman en azından 5-6 aylık haline geliyorsa hiç yoktan iyidir :)
Karnı inanılmaz sıkılaştıran bi hareket var. Yere düz yatıyorsun iki bacağını dizlerini kırmadan kaldıracaksın. Ki emin ol inanılmazı zor olacak. Sonra yine dizini bükmeden yarım indir kaldır. İlk üç gün 15 tane yap sonra 20 derken karnının nasıl sıkılaştırıcına inanamazsın. Ama tabi önce dikişlerinin biraz daha kaynamasını bekle :)
Evet canım doğrudur. ilk dogumumdan sonra 20 kiloya yakın vermiştim. Spor yaparak .bunda da kafama takmamaya çalışıyorum .7.8 kilo fazla var emzirirken veririm diyodum ama zor . Hemen sütum azalıyor az yesem .spor icin de hic vaktim yok .bu geçici bi süreç önemli olan bebeğimin sütü .belki kendiliginden gider ise baslayinca
Eski kilolara döneriz inslh

Evet canım doğrudur. ilk dogumumdan sonra 20 kiloya yakın vermiştim. Spor yaparak .bunda da kafama takmamaya çalışıyorum .7.8 kilo fazla var emzirirken veririm diyodum ama zor . Hemen sütum azalıyor az yesem .spor icin de hic vaktim yok .bu geçici bi süreç önemli olan bebeğimin sütü .belki kendiliginden gider ise baslayinca
Eski kilolara döneriz inslh
Ben ilkinde 25 kiloyu ger verdiysem sen 7-8 i hayli hayli verirsin :)

Cnm benim yok usumekle alakası yokmus qenelde erkek çocuklarda oluyormuş cişini yaparken titriyormuş erkek anneleri sizden de bilgi ala bilirmiyim acaba sizdede oluyor mu
Canım kv diyor usudu diye.bana da öyle geliyodu . herzaman yapmıyo benimki bazen altını açtığımda yada banyo yaparken yapıyo.

Nasıl titriyor emerken mi emmiyorken mi? Emerkense yoruluyordur,yoksa belki üşüyodur.
Kizlar geceler uyandığınızda atıştırmalık bi şeyler yiyomusunuz
Yanıma kuru incir ceviz koyuyorum bir iki atıştırıyorum gece. Sabaha karşı da ballı süt iciyorum.

Merhaba tatlı anneler :) ben yavrumu kucağıma alana kadar siz bu duyguyu çoktan tattınız. Allah yavrularınızı size sağlıkla sıhhatle mutlulukla bağışlasın :KK200:
Benim merak ettiğim bi konu var özellikle sezeryan olan anneler ve tabi ki normal Doğum yapmış anneler. Doğumda kaç kilo verdiniz göbekler biraz olsun indi mi. Durumlar nedir ya
Sezeryan oldum, 12 kilo almıştım 1 haftada 8. İni verdim. Son 4 kaldı 1 ay oldu sabit. Göbeğim cabuk indi su an azıcık var. Hamile pantolonlarımı giyiyorum rahat ediyorum. Saglıcakla yavrunu kucagına al insallah :)

üşümekle alakası yok refleks ve gaz ,ağlama sonucu olabiliyor bormal bir durum....14 ekim doğumlu oğlumda da oluyor arada

ekim anneleri watsup grubu mu var bende dahil olmak isterim ...

takip ediyorum ama yazamıyordum çok fazla .... 2009 haziran doğumlu 1 kızım var ...14 ekim de de oğlumu kucağıma aldım çok şükürrr....

X