2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tatlım isterdim ama oğrenciyim ben ve bu sene son senem sürekli okulda olucam nerdeyse ilgilenemem muhtemelen :) bişeyi yapacaksam çok iyi yapmak isterim ama ilgilenemeyeceksem yarım yamalak yapacaksam yapmak istemem :)
Bende yapmak ıstemıyorum ugursuz oldugumu dusunuyorum :)
Buarada kac yasındasın cok ıstedın ve sakın kaldın gecen ay'danda senı hatırlıyorum

evet bulantı kötü inş çok uzun sürmez
Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
hoşgeldin tebrikler

günaydın hamişler :))) şuan ev hanımlığına nasıl imreniyorum anlatamam :)))
Bulanıyormusunuz kızlar?

aynen bende şuan evde olmak nasıl istiyorum :)))))))))
Ben genelde bu durumdayım hamılelıge has bısı degıl dogrusu :)
ben de cumartesi gidicem gerçekten çok heyecanlı. giderken sıkışmak mı gerekiyor daha net görünmesi için ultrasonda.

bende cumartesı sabha gıdecegım 8.30'da ılk randevu benım acaba dıyorum ılk hıc tuvalete gıtmedenmı gıtsem :)

Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
Tebrik ederim

doktor benim sıkışmamı iki saat bekledi sonra göründü sıkışık olmayınca rahimi bulamıyorlarmış o yüzden canım
karındanmıb akıyorlar yoksa vajınal mı?
evet canım bugün girdim dr olumsuz konuşmadı 15 gün sonra geld dedi. ama rahşmde kanama varmış. progestran verdi beklicez bakaım. sağolasın canım bu arada kahrımı öekiyon

İnşallah kanamanda olmaz canım tutunmaya calısıyor bellıkı bebecık o yuzden suanda hormonların artmaya baslamıs
Kendıne cok dıkkat et evdesın sanırım sende bol bol dınlenın uzanın canım , bulursan ananas suyu ıcmenı onerıyorum

KARINDAN CANIM BEN VAJİNAL MUAYNE YAPTIRMIYORUM KESİNLİKLE

Bende yapmak ıstemıyorum ugursuz oldugumu dusunuyorum :)
Buarada kac yasındasın cok ıstedın ve sakın kaldın gecen ay'danda senı hatırlıyorum
26 yaşındayım canım :) 15 aydır istiyoruz :) iyi ilgilenicek biri çıkar inşallah çıkmazsa o zaman bakarız :)

teşekkürler canım ayıpt ettin anansın memleketindeyim ben

teşekkürler canım ayıpt ettin anansın memleketindeyim ben
Bulursan kısmı cok fazlalık olmus dımı :)
ananas suyunun tutunmayı kolaylastırdıgını bılıyorum bende ılk gebelıgım tup bebek ıcımden bır ananas agacı cıkacaktı
tadıde cok guzel degıl hanı

Sağol cnm bm 12 gibi sonucu ogrenicem bende adeta göre 4 hafta 5 günlük hamileuim kan sonucum ki çıkar ins

Sağol cnm bm 12 gibi sonucu ogrenicem bende adeta göre 4 hafta 5 günlük hamileuim kan sonucum ki çıkar ins
Hadi bakalım hayırlısı olsun banada 5 saatte cıkıyor dıyorlar her defasında 1 saatte cıkıyor osnucum
ınt bakıyorum ben sonuclarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…