- 9 Şubat 2016
- 17
- 27
- 36
Kizlarrr 4 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Şimdii adetime 3 gün var iki tane idrar testi yaptım ikiside silik çizgi cıktı çokkk heycanlıyım inşallah vardırr ya
Minnacık bebişlerin bize yaptığına bakın yahu uyku sersemi yaptılar hepimizi
Bat 16 Şubat test yapsam cıkar mı
Çok erken canım :) daha tam tamına 7 gün var eğer varsa bile bebek daha bhcg salınımı bile yapmamistir daha yeni rahme inmistir:) sabret biraz daha en azından adetine 2 gün kala falan kanda baktır :) idrar testi yine yaniltabilir :)Kızlar ne olur dua edin hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım.. Bat 16 Şubat test yapsam cıkar mı?
Uyku mucizevi ilaç gibi yaa :) hiç sevmezdim uykuyu genelde geç yatan gündüz de yatmayan biriyim ama hamilelikte resmen gözlerim yastık arar oldu :)Günaydın.. Dün uyuyakalmışım sizinle yazışırken. Uyku ne güzel bir şeymiş ya.
Arkadaşlarım herkes gördüğü sorulara bilgi sahibi olduğu kadar yanıt veriyor ama bu soruları geçmişte hep konuştuğumuz için sürekli aynı muhabbet dönüyor. Her yeni gelen aynı şeyleri soruyor. Geçmişe dönüp bakarsanız örneğin bi kasılma ve ağrı muhabbeti 5-6 defa geçmiştir. O nedenle yeni gelen arkadaşlar geçmişe bir göz gecirseler aradıkları bütün soruların cevabını bulacaklar. Sonra burada atarlanmaya gerek kalmayacak.
Yeni gelen arkadaşlarımız şimdiden hoşgeldiniz, lütfen geçmişi okuyup geliniz..
Sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun canımmrb kızlar galiba bende ekim annesi olucam hayırlısı ile yarın kan vericem kızlar dua edin bana
tabi cnm hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne bilim ben ikizleri fln cok severim ama bakımı zor olabilir:)3kese ve bozuk sekilli görünmus bugün tek kese ve düzgün güzel bir kese 10 12 gun sonra bidaha bakalım dedi dr Hayırlısı
Benımde hiç bir belirti yok tek belirti göğüslerim şiş olması hasas olması ve adet vaktinden öncede lekenlenme oldu hatta adet oluyorum diye düşünmüştüm ama aserme bendede hiç olmuyor iştahsızlık var biraz bendedemrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
an verdin mi canımSağol cnm bnm
Eşimi bekliyorum cnm toplantısı var ciksin götürecek beni dua esjnnins iyi çıkar sonucuman verdin mi canım
Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.Benimde bir haftadir midem bulaniyor basim dönüyor iştahimda cok acildi cok cabuk acikiyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallahmrb kızlar galiba bende ekim annesi olucam hayırlısı ile yarın kan vericem kızlar dua edin bana
Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canımBende hamileyim Rabbime şükürler olsun, coraspirin ve claxen 0,600 iğne kullanıyorum ve doğuma kadarda kullanıcam umarım sorunsuz anlatırım bana dua edin lütfen
MerhabaBenimde bugun degerim 110.6 olmus. Uc gun once 28.6 doktora ne zaman gitsem bilemedim
Hadi hayırlısı inşallah sanada canımCnm verdim ama sonuclari yarin alabilcem.. Dua et kuzum :))
Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)Canım hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor. Ne derlerdi cinsiyetle ilgili? Ye ekşiyi doğur Ayşe yi miydi? :) bakalım tutacak mi? :)
Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım biKızlar kese şekline göre cinsiyet olayını merak ettim. Oğlumun ilk ultrasonuna baktım yusyuvarlak. Bunda kalp şeklindekesin bir değişiklik var cinsiyette hadi hayırlısı..
Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum amaKızlar ya bi liste oluştursak hamilelik tarihlermizi, doğum yapacağımız tarihleri yazsak ne iyi olurdu. Diğer gruplarda var 2016 eylül ayı annelerinin grubunda da var örnek olarak bakabiliriz ona herkes birbirinden haberdar olurdu o şekilde.
Acaba sen mi olsan :)Canim her ayki topikte sonradan hazırlıyorlar listeyi sürekli aktif olacak bi kişi kazenden konuyu alır ve hazırlar listeyi ancak böyle olucak :)
Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorumKızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??
Kizlarrr 4 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Şimdii adetime 3 gün var iki tane idrar testi yaptım ikiside silik çizgi cıktı çokkk heycanlıyım inşallah vardırr ya
Kızlar ne olur dua edin hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım.. Bat 16 Şubat test yapsam cıkar mı?
Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.kızlar bana akıl verin şimdi benim beta hcg 54 çıktı. ben dr gittim dr 5 haftalıksın görünür dedi kan testini es geçti sonra vajinal baktı 3 mm lik bişey gördü. etrafında kan var ama. progesrtan verdi. kağıttda 4 hafta 5 gnlük yazıyor. 15 gün sonra gel dedi. 3mm normal mi? benim 54 nerede ozmn ben hiç bişey anlamadım...
inşallah canımm çok güzel sonuçla gelirsin ve çookk mutlu olursunnnEşimi bekliyorum cnm toplantısı var ciksin götürecek beni dua esjnnins iyi çıkar sonucum
Benim bildiğim 7. Haftada yada 6 tam bilmiyorum benimde ilk hamileligim şimdi doktorum 7.haftaya verdi randevu kalp atışını duyarız diyeKızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??
Benim bildiğim 7. Haftada yada 6 tam bilmiyorum benimde ilk hamileligim şimdi doktorum 7.haftaya verdi randevu kalp atışını duyarız diyeKızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??