2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba kızlar,
benim 2.olacak inşallah 3 ayda kalabildim regl tarihim 11 ocak reglime 8 gun kala 7,76 cıktı daha sonra baktırmadım..dun bugun kahverengı lekelenmeler oldugunu farkettım hafif mıde bulantısı da var bel agrısı hep var....11 ne kadar beklıcem tekrar betahcg vermek için...lekelenmenın olmasını yadırgamıyorum pis kahverengi bişey belli ki içerde kalmiş akıyo..kısmet artık..allah herkesın gönlüne göre verir inşallahh....:KK200::KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
dün reglme 3 gun kala kan verdim 147,5 cıktı.bugunde kahverengiler kesildi

Gözün aydın canım her şey yolunda gider hepimiz için insallah. Keseyi ne zaman görebileceğini söylemedi mi doktor?
bana cumartesı gel dedı ama bazıları dıyor cumartesı anca vajınal gorur vajınal baktırma dıyıorlar kafamda karıstı dogrusu

kızlar merhaba,
bende ekim annelerinden olucam nasipse :anneadayı: 5+4 günlük bugün, haftaya perşembe kalp atişlarını duymaya gidicez. keseyı görduk geçen perşembe günü. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlarrrr

Günaydın kızlar ,

Dün morel bozukluğundan hiç çalışmadım diyebilirim , bugün arayıı kapatmam lazım . Sohbete ilerleyen saatlerde katılacağım .

Sabah kahvaltısında ne yediğimi söyleyeyim.
Peynir
3 adet zeytin
maydonoz çok az( sonradan yememem gerektiğini hatırladım )
Krem peynir
3 dilim çaydar ekmeği
1 yumurta sarısı (beyazını yiyemiyorum zaten )

Şimdilik benden bu kadar buarada ben bebeği solda hissediyorum keseyi yani, bakalım doğru cıkacak mı tahminim.

Uykuya gelince bu dönemde gecmişe ait borclarımızı ödüyormuşuz bende kesinlikle 11 'i geciremiyorum ki gecen hafta 9.30 filan bile uyuduğum oldu.

Buarada aramızda listeye ve konu düzenleyici olmak istermi acaba ? Ben sürekli listeyi aktifliyemem diyorum birde gecmiş dönemde yaptım ancak cok ugurlu gelmedim başka biri yapsa o yüzden ben aday olamıyorum. ama işte şehir, yaş , kacıncı gebelik, calısıyormu , işte cinsiyet filan olan bir tablo güzel olabilir
Ben listeyle ilgilenirim ama henuz hamile olduğum net degil. Haftaya belli olur

X