- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
aynen bende şuan evde olmak nasıl istiyorum :)))))))))günaydın hamişler :))) şuan ev hanımlığına nasıl imreniyorum anlatamam :)))
xray cihazından bi kere bende geçtim unutarak umarım bi zararı olmamıştır bu hafta babamı ümreye uğurlayacağız acaba hava alanında müsade ederler mi bende onu merak ediyorumBende bugün aynı şeyi yaşadım canım x-ray cihazından geçtim taaki annem arayıp geçmeseydin diyene kadar aklıma gelmedi unutmuşum hamile olduğumu
benim bu üçüncü hiç birinde bişey hissetmedimmrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
çok iyi olur ama ben hiç anlamıyorum o işlerdenKızlar ya bi liste oluştursak hamilelik tarihlermizi, doğum yapacağımız tarihleri yazsak ne iyi olurdu. Diğer gruplarda var 2016 eylül ayı annelerinin grubunda da var örnek olarak bakabiliriz ona herkes birbirinden haberdar olurdu o şekilde.
inş hayırlısı olsun ama daha erken çıkmaz bi hafta daha sabretKızlar ne olur dua edin hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım.. Bat 16 Şubat test yapsam cıkar mı?
şimdi bol bol uyuyalım son aylarda ağırlaşmaya başlayınca sıcaktan ağırlıktan uyuyamayacağız sanırımGünaydın.. Dün uyuyakalmışım sizinle yazışırken. Uyku ne güzel bir şeymiş ya.
Arkadaşlarım herkes gördüğü sorulara bilgi sahibi olduğu kadar yanıt veriyor ama bu soruları geçmişte hep konuştuğumuz için sürekli aynı muhabbet dönüyor. Her yeni gelen aynı şeyleri soruyor. Geçmişe dönüp bakarsanız örneğin bi kasılma ve ağrı muhabbeti 5-6 defa geçmiştir. O nedenle yeni gelen arkadaşlar geçmişe bir göz gecirseler aradıkları bütün soruların cevabını bulacaklar. Sonra burada atarlanmaya gerek kalmayacak.
Yeni gelen arkadaşlarımız şimdiden hoşgeldiniz, lütfen geçmişi okuyup geliniz..
Sağlıcakla kalın.
kızlar bana akıl verin şimdi benim beta hcg 54 çıktı. ben dr gittim dr 5 haftalıksın görünür dedi kan testini es geçti sonra vajinal baktı 3 mm lik bişey gördü. etrafında kan var ama. progesrtan verdi. kağıttda 4 hafta 5 gnlük yazıyor. 15 gün sonra gel dedi. 3mm normal mi? benim 54 nerede ozmn ben hiç bişey anlamadım...
günaydın ben dün doktora gittim
keseyi gördük
kalp atışlarınıda duydum
çok şkr herşey yolunda dedi
testler verdi ay sonunda bi daha görüşeceğiz inş
canım ne testleri verdi kacıncı haftadasın. hayırlı olsun darısı başımıza :)günaydın ben dün doktora gittim
keseyi gördük
kalp atışlarınıda duydum
çok şkr herşey yolunda dedi
testler verdi ay sonunda bi daha görüşeceğiz inş
günaydın hamişler :))) şuan ev hanımlığına nasıl imreniyorum anlatamam :)))
5 hafta 6 günlük çıktıçok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kaç haftalık çıktı :)
kan testleri verdi bugün 6 haftalık oldum amin bütün isteyenlerin inşşcanım ne testleri verdi kacıncı haftadasın. hayırlı olsun darısı başımıza :)
5 hafta 6 günlük çıktı
kan testleri verdi bugün 6 haftalık oldum amin bütün isteyenlerin inşş
haklısın cnm..memnunum işimden Allaha şükür öğretmenim şimdi kahvaltı saati miniklerin 15 dk kaldı bitmesine, onlar yerken de burayı takip ediyorum :) bulantı dönemi çok zormuş gerçekten duyardım inanmazdım. bu dönemde evde geçirmek isterdim.çalışanlar ev hanımlarına imrenirev hanımları çalışanlara
çünkü herkes yaşadığının zorluğunu biliyoo
mesleğin ne cnm
ben de cumartesi gidicem gerçekten çok heyecanlı. giderken sıkışmak mı gerekiyor daha net görünmesi için ultrasonda.inşallah canım Allah bağışlasın inşallah bende cuma gideceğim inşallah duyarım bende :))
ben vajinal muayne istemediğim için doktorum bana sıkışık gel dediben de cumartesi gidicem gerçekten çok heyecanlı. giderken sıkışmak mı gerekiyor daha net görünmesi için ultrasonda.
Tatlım isterdim ama oğrenciyim ben ve bu sene son senem sürekli okulda olucam nerdeyse ilgilenemem muhtemelen :) bişeyi yapacaksam çok iyi yapmak isterim ama ilgilenemeyeceksem yarım yamalak yapacaksam yapmak istemem :)Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım
Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.
Hadi hayırlısı inşallah sanada canım
Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)
Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi
Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum amaMarV-el
Acaba sen mi olsan :)
Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum
Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?
Daha cok erken ama çıkmaz daha.
Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi
tamam cnm ben de öyle yapıyım. son gittiğimde çok fazla gazın var göremedim dedi. hakikatende hiçbişey görünmedi. inş tekrar öyle olmaz.ben vajinal muayne istemediğim için doktorum bana sıkışık gel dedi
doktor benim sıkışmamı iki saat bekledi sonra göründü sıkışık olmayınca rahimi bulamıyorlarmış o yüzden canımtamam cnm ben de öyle yapıyım. son gittiğimde çok fazla gazın var göremedim dedi. hakikatende hiçbişey görünmedi. inş tekrar öyle olmaz.
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
hayırlı olsun canım hoşgeldin..benim doğum günüm tam da doğumun :) benimki 10 günle kacırıyo :))))Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
evet canım bugün girdim dr olumsuz konuşmadı 15 gün sonra geld dedi. ama rahşmde kanama varmış. progestran verdi beklicez bakaım. sağolasın canım bu arada kahrımı öekiyonMerhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım
Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.
Hadi hayırlısı inşallah sanada canım
Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)
Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi
Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum amaMarV-el
Acaba sen mi olsan :)
Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum
Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?
Daha cok erken ama çıkmaz daha.
Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi
inan bende anlamadım.. sonuç 3mm lik bir boncuk gibi birşey var ultrason görüntüsünde kanaman olmazsa 15 gün sonra gel dedi. ama rahimde kanama gözüktü. bakalım ne olcakxray cihazından bi kere bende geçtim unutarak umarım bi zararı olmamıştır bu hafta babamı ümreye uğurlayacağız acaba hava alanında müsade ederler mi bende onu merak ediyorum
benim bu üçüncü hiç birinde bişey hissetmedim
çok iyi olur ama ben hiç anlamıyorum o işlerden
inş hayırlısı olsun ama daha erken çıkmaz bi hafta daha sabret
şimdi bol bol uyuyalım son aylarda ağırlaşmaya başlayınca sıcaktan ağırlıktan uyuyamayacağız sanırım
acaba makineden mi kaynaklanıyorr
geçmişi bu kadar okuyabildim maşallah çok konuşmuşsunuz