2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende bugün aynı şeyi yaşadım canım x-ray cihazından geçtim taaki annem arayıp geçmeseydin diyene kadar aklıma gelmedi unutmuşum hamile olduğumu :KK43:
xray cihazından bi kere bende geçtim unutarak umarım bi zararı olmamıştır bu hafta babamı ümreye uğurlayacağız acaba hava alanında müsade ederler mi bende onu merak ediyorum
mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
benim bu üçüncü hiç birinde bişey hissetmedim
Kızlar ya bi liste oluştursak hamilelik tarihlermizi, doğum yapacağımız tarihleri yazsak ne iyi olurdu. Diğer gruplarda var 2016 eylül ayı annelerinin grubunda da var örnek olarak bakabiliriz ona herkes birbirinden haberdar olurdu o şekilde.
çok iyi olur ama ben hiç anlamıyorum o işlerden
Kızlar ne olur dua edin hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım.. Bat 16 Şubat test yapsam cıkar mı?
inş hayırlısı olsun ama daha erken çıkmaz bi hafta daha sabret
Günaydın.. Dün uyuyakalmışım sizinle yazışırken. Uyku ne güzel bir şeymiş ya. :KK48:
Arkadaşlarım herkes gördüğü sorulara bilgi sahibi olduğu kadar yanıt veriyor ama bu soruları geçmişte hep konuştuğumuz için sürekli aynı muhabbet dönüyor. Her yeni gelen aynı şeyleri soruyor. Geçmişe dönüp bakarsanız örneğin bi kasılma ve ağrı muhabbeti 5-6 defa geçmiştir. O nedenle yeni gelen arkadaşlar geçmişe bir göz gecirseler aradıkları bütün soruların cevabını bulacaklar. Sonra burada atarlanmaya gerek kalmayacak. :KK47:
Yeni gelen arkadaşlarımız şimdiden hoşgeldiniz, lütfen geçmişi okuyup geliniz.. :KK54:
Sağlıcakla kalın. :KK55:
şimdi bol bol uyuyalım son aylarda ağırlaşmaya başlayınca sıcaktan ağırlıktan uyuyamayacağız sanırım
kızlar bana akıl verin şimdi benim beta hcg 54 çıktı. ben dr gittim dr 5 haftalıksın görünür dedi kan testini es geçti sonra vajinal baktı 3 mm lik bişey gördü. etrafında kan var ama. progesrtan verdi. kağıttda 4 hafta 5 gnlük yazıyor. 15 gün sonra gel dedi. 3mm normal mi? benim 54 nerede ozmn ben hiç bişey anlamadım...

acaba makineden mi kaynaklanıyorr

geçmişi bu kadar okuyabildim maşallah çok konuşmuşsunuz

çalışanlar ev hanımlarına imrenir:KK69: ev hanımları çalışanlara:KK72:
çünkü herkes yaşadığının zorluğunu biliyoo
mesleğin ne cnm
haklısın cnm..memnunum işimden Allaha şükür öğretmenim şimdi kahvaltı saati miniklerin 15 dk kaldı bitmesine, onlar yerken de burayı takip ediyorum :) bulantı dönemi çok zormuş gerçekten duyardım inanmazdım. bu dönemde evde geçirmek isterdim.

Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım

Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.

Hadi hayırlısı inşallah sanada canım

Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)

Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi

Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum ama MarV-el MarV-el

Acaba sen mi olsan :)

Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum

Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?

Daha cok erken ama çıkmaz daha.

Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi
Tatlım isterdim ama oğrenciyim ben ve bu sene son senem sürekli okulda olucam nerdeyse ilgilenemem muhtemelen :) bişeyi yapacaksam çok iyi yapmak isterim ama ilgilenemeyeceksem yarım yamalak yapacaksam yapmak istemem :)

Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım

Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.

Hadi hayırlısı inşallah sanada canım

Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)

Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi

Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum ama MarV-el MarV-el

Acaba sen mi olsan :)

Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum

Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?

Daha cok erken ama çıkmaz daha.

Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi
evet canım bugün girdim dr olumsuz konuşmadı 15 gün sonra geld dedi. ama rahşmde kanama varmış. progestran verdi beklicez bakaım. sağolasın canım bu arada kahrımı öekiyon:KK70:

xray cihazından bi kere bende geçtim unutarak umarım bi zararı olmamıştır bu hafta babamı ümreye uğurlayacağız acaba hava alanında müsade ederler mi bende onu merak ediyorum

benim bu üçüncü hiç birinde bişey hissetmedim

çok iyi olur ama ben hiç anlamıyorum o işlerden

inş hayırlısı olsun ama daha erken çıkmaz bi hafta daha sabret

şimdi bol bol uyuyalım son aylarda ağırlaşmaya başlayınca sıcaktan ağırlıktan uyuyamayacağız sanırım

acaba makineden mi kaynaklanıyorr

geçmişi bu kadar okuyabildim maşallah çok konuşmuşsunuz
inan bende anlamadım.. sonuç 3mm lik bir boncuk gibi birşey var ultrason görüntüsünde kanaman olmazsa 15 gün sonra gel dedi. ama rahimde kanama gözüktü. bakalım ne olcak

X