hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah[/QUOTE]UOTE="grpaysgl, post: 45082106, member: 707466"]Kızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti
Canım erken olabilir adetine 1 hafta kadar var. Doğru sonuç alabilmek için bekle bence. İdrarda asla çıkmaz bu günlerde negatif verir. Biraz daha bekle istersen. Belirti mi yaşıyorsun ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yalnız bunlardan sonra genetik taraman yapıldı mı? Bazen genetik bazı sorunlardan kaynaklı olabiliyor böyle şeyler.Kızlar ben daha önce 4kimyasal bide 9haftalık kalbi durması sonucu kürtaj geçirdim üstelik tüm bunlar 18aylık evliliğim süresince oldu, hiç umudumu kaybetmiyorum bu sefer olacağına çok inanıyorum umarım hislerim doğru çıkar bende ekim annesi olabilirim.
Ben de aynı guler bekliyorum test yapmadim henuz. Bakalim haftasonu yapabilirom belki. 2 subat yumurtlama gunum. Iki hafta gecmis olacak belki cikar
Tarıhlerımız aynı bende persembe gıtcem ins ustten gorunur abimler almanyada yasıyo yengemi çok kez alttan kontrol etmisler ben soylentılerden yanı dusuk tehlıkesınden değılde gerek yok dıye alttan kontrol ettırmek istemıyorum ama doktor bakmamız lazım dersede baktırırımbana cumartesı gel dedı ama bazıları dıyor cumartesı anca vajınal gorur vajınal baktırma dıyıorlar kafamda karıstı dogrusu
Gözunuz aydın kucağımıza almayı nasıp etsın allahımkızlaaar merhaba. şimdi internetten beta sonucuma baktm 573... çok mutluyum şu an Şükür Allahım... öğleden sonra doktora gideceğim sonucu almak için tekrar kan vermem lazım mı diye sormak için.. hemen sizle paylaştım
Sen gormussun ne guzel keseyı ıns bende gorurum persembe gunukızlar merhaba,
bende ekim annelerinden olucam nasipse5+4 günlük bugün, haftaya perşembe kalp atişlarını duymaya gidicez. keseyı görduk geçen perşembe günü. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlarrrr
Zor yanide benim ikiz yeğenlerim var maşallah 5yasinda iki erkektabi cnm hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne bilim ben ikizleri fln cok severim ama bakımı zor olabilir:)
Keseyi gorum sonra yapicsm takvimHadı hayırlısı olsun hemen sende takvımını yap
Hayırlı olsun cnm bnm rabbim tamamına erdirsin ins kac günün geçti cnmkızlaaar merhaba. şimdi internetten beta sonucuma baktm 573... çok mutluyum şu an Şükür Allahım... öğleden sonra doktora gideceğim sonucu almak için tekrar kan vermem lazım mı diye sormak için.. hemen sizle paylaştım
hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydınKizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
maşallah canım Allah bağışlasın#dilsadonder sağol canım. Üşüttü herhalde. Bir daha kusmadı. Üç yaşında kendileri.
ben demiştim canım benm riskli gebelik olduğu için başından itibaren haftalık girdim ben. doktorum da riskli gebelikler uzmanıydı bu şekilde söylemişti.Kızlar ultrason hakkında birşey söylemek istiyorum. Zararlı değil demis bir arkadaş da sık girmek de iyi değil. İlk hamileliğimde oğlumun cinsiyeti belli olmadı hemen. 5.5 aylıkken öğrendik. Meraktan 3 ayrı doktorda hemen hemen her hafta ultrasona girdim. Doğumdan sonra oğlum en ufak sesten irkilmeye korkmaya başladı. Kalabalıkta ağlıyordu. Biraz araştırdım. Ultrason ses dalgalarıyla çalıştığı için sık ultrasona girmek böyle bir yan etki yapabilirmiş. Bilginiz olsun istedim. Saygılar.
her gebelik bir olmuyor canım belki sen çok hassas değilsindir olmayacaktır bu da normal belki de zamanla başlarmrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
ben de mümkün olduğunca geç tarihe aldım stres olmamak için. acele etme bence canımBilmiyorum ki korkuyorum gene göremedik felan derlerse daha sıkıntı yaparım ondan bilmiyorum cuma mi pazartesi mi dr dediği gibi 12gun sonra mi
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım.Kizlarrr 4 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Şimdii adetime 3 gün var iki tane idrar testi yaptım ikiside silik çizgi cıktı çokkk heycanlıyım inşallah vardırr ya
maşallah canım darısı bizegünaydın ben dün doktora gittim
keseyi gördük
kalp atışlarınıda duydum
çok şkr herşey yolunda dedi
testler verdi ay sonunda bi daha görüşeceğiz inş
ahh ahh evde olduğum gün işi, işten olduğum gün evi özlüyorumçalışanlar ev hanımlarına imrenirev hanımları çalışanlara
çünkü herkes yaşadığının zorluğunu biliyoo
mesleğin ne cnm
ÇokUOTE="asmin44, post: 45083556, member: 158009"]Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yalnız bunlardan sonra genetik taraman yapıldı mı? Bazen genetik bazı sorunlardan kaynaklı olabiliyor böyle şeyler.[/QUOTE
sadece kan pıhtılaşma testi yaptı doktor hafif var dedi claxen 0,600 iğne verdi doktor regl 14.günü başladım regl günümden iki gün önce beta 63 çıktı bu aksam tekrar baktırcam katlandı mı diye
Inşallah canım sağlıklı olsunlar da yeterki, bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama beta ikiye katlandıktan sonra artık hamilelgin kimyasal olma olasılığı ortadan kalkıyor mu yoksa hala risk var mı?canım bende de var kan pıhtılaşması reglime 8 gun kala yaptırdım kanda 7,76 cıktı hemen basladım ıgneye..inşallah bu 2.cocugumuz olacak..ilk evladımızada iğnelerle kavustuk...
UOTE="denis_34, post: 45084205, member: 137029"]canım bende de var kan pıhtılaşması reglime 8 gun kala yaptırdım kanda 7,76 cıktı hemen basladım ıgneye..inşallah bu 2.cocugumuz olacak..ilk evladımızada iğnelerle kavustuk...
Ayyy bebek vitamin alsın derken boğulup gidicem. Mübarek hap değil 4 kişilik akşam yemeği formunda
Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 5 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum
Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum