2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
UOTE="grpaysgl, post: 45082106, member: 707466"]Kızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti[/QUOTE]
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar ben daha önce 4kimyasal bide 9haftalık kalbi durması sonucu kürtaj geçirdim üstelik tüm bunlar 18aylık evliliğim süresince oldu, hiç umudumu kaybetmiyorum bu sefer olacağına çok inanıyorum umarım hislerim doğru çıkar bende ekim annesi olabilirim.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yalnız bunlardan sonra genetik taraman yapıldı mı? Bazen genetik bazı sorunlardan kaynaklı olabiliyor böyle şeyler.

bana cumartesı gel dedı ama bazıları dıyor cumartesı anca vajınal gorur vajınal baktırma dıyıorlar kafamda karıstı dogrusu
Tarıhlerımız aynı bende persembe gıtcem ins ustten gorunur abimler almanyada yasıyo yengemi çok kez alttan kontrol etmisler ben soylentılerden yanı dusuk tehlıkesınden değılde gerek yok dıye alttan kontrol ettırmek istemıyorum ama doktor bakmamız lazım dersede baktırırım
Gözunuz aydın kucağımıza almayı nasıp etsın allahım
Sen gormussun ne guzel keseyı ıns bende gorurum persembe gunu

ÇokUOTE="asmin44, post: 45083556, member: 158009"]Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yalnız bunlardan sonra genetik taraman yapıldı mı? Bazen genetik bazı sorunlardan kaynaklı olabiliyor böyle şeyler.[/QUOTE
sadece kan pıhtılaşma testi yaptı doktor hafif var dedi claxen 0,600 iğne verdi doktor regl 14.günü başladım regl günümden iki gün önce beta 63 çıktı bu aksam tekrar baktırcam katlandı mı diye

Hayırlı olsun cnm bnm rabbim tamamına erdirsin ins kac günün geçti cnm

Kizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın

#dilsadonder sağol canım. Üşüttü herhalde. Bir daha kusmadı. Üç yaşında kendileri.
maşallah canım Allah bağışlasın

ben demiştim canım benm riskli gebelik olduğu için başından itibaren haftalık girdim ben. doktorum da riskli gebelikler uzmanıydı bu şekilde söylemişti.

her gebelik bir olmuyor canım belki sen çok hassas değilsindir olmayacaktır bu da normal belki de zamanla başlar

Bilmiyorum ki korkuyorum gene göremedik felan derlerse daha sıkıntı yaparım ondan bilmiyorum cuma mi pazartesi mi dr dediği gibi 12gun sonra mi
ben de mümkün olduğunca geç tarihe aldım stres olmamak için. acele etme bence canım

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım.
günaydın ben dün doktora gittim

keseyi gördük
kalp atışlarınıda duydum
çok şkr herşey yolunda dedi
testler verdi ay sonunda bi daha görüşeceğiz inş
maşallah canım darısı bize
çalışanlar ev hanımlarına imrenir ev hanımları çalışanlara
çünkü herkes yaşadığının zorluğunu biliyoo
mesleğin ne cnm
ahh ahh evde olduğum gün işi, işten olduğum gün evi özlüyorum

canım bende de var kan pıhtılaşması reglime 8 gun kala yaptırdım kanda 7,76 cıktı hemen basladım ıgneye..inşallah bu 2.cocugumuz olacak..ilk evladımızada iğnelerle kavustuk...

UOTE="denis_34, post: 45084205, member: 137029"]canım bende de var kan pıhtılaşması reglime 8 gun kala yaptırdım kanda 7,76 cıktı hemen basladım ıgneye..inşallah bu 2.cocugumuz olacak..ilk evladımızada iğnelerle kavustuk...[/QUOTE]
canım bende de var kan pıhtılaşması reglime 8 gun kala yaptırdım kanda 7,76 cıktı hemen basladım ıgneye..inşallah bu 2.cocugumuz olacak..ilk evladımızada iğnelerle kavustuk...
Inşallah canım sağlıklı olsunlar da yeterki, bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama beta ikiye katlandıktan sonra artık hamilelgin kimyasal olma olasılığı ortadan kalkıyor mu yoksa hala risk var mı?

Inşallah canım sağlıklı olsunlar da yeterki, bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama beta ikiye katlandıktan sonra artık hamilelgin kimyasal olma olasılığı ortadan kalkıyor mu yoksa hala risk var mı?[/QUOTE]

sanki tam regl gununde de kan testi yapıp yukseldiğini goruyorsa kımyasal olma olasılıgı kalmıyor gıbı ama işte bunun kesesı var kalp atısı var varogluda var beklemeye devam canım

Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum

TEBRİK EDERİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…