2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Haklısın ben de araba sürerken batmalar hissediyorum o beni Mutlu ediyor ama bulantıda aklıma hiç gelmiyo inan :)))
Cnm nasil batmalar hissediyorsun.. bana arada agri giriyr cok fena
Regl olcam gibi icim buruluyo...
Hersey yolunda gitsin de bulantilarim olsun diyorum

Kizlar bnm betahcg 1 gun gecikme 92ydi 3 gün snra 340 doktor sıkıntılı deger dedi ama sizinkiler nasil
Değerin gayet güzel yükselmiş cnm doktorun saçmalamış resmen. Bazen sırf tedirgin etmek için böyle yaptıklarını düşünüyorum

Cnm nasil batmalar hissediyorsun.. bana arada agri giriyr cok fena
Regl olcam gibi icim buruluyo...
Hersey yolunda gitsin de bulantilarim olsun diyorum
Canım hafif kramp gibi ama yoğun hissediyorum batmayı. Hamilelik öncesi batmalardan biraz daha yoğun. Bugün otururken ayağa kalktığımda iki büklüm oldum hiç bu kadar yoğun batmamıştı. Hemen 5-10 saniye kadar sürüyo geçiyo. Doktoruma sorcam bakalım.. Adet Ağrısı gibi de oluyo arada sırada

Bende bulantıda yok karnımda şişlik oldu bazen gönek çevremde bir ağrı oluyor cumayı beklemeden gitsem mi acaba (
Sana birşey söyleyeyimmi, yer gök duayla ne hikayeler okudum kontrol oluyor herşey düzgün diyorlar ve bebek düşüyor. bu yüzden hiç takma dua et herşey olacağına varır arkadaşım.

aynen cnm 4 gozle bekliyorum sanki ilk hamileligim gibi heyecanliyim nedense:))
İlk hamileliğimde çok stres olduğum zaman ikinciyi düşünüp rahatlamaya çalışırdım. Güya bir hamilelik doğum geçirdiğim için daha sakin, daha olgun olacağımı sanırdım. Ama o iş hiç de öyle değilmiş. 2, 3, 4 farketmez her hamilelik ayrı bir heyecan:)

benimde ilk hamileligimde hayatim cok stresliydi anlamadim hamileligimi suanda cok rahatim sukur hamileligimde mutlu ve huzurlu basladim umarim hep boyle gider M melek1212 . Insallah canim mubarek cuma bizede bebislerimiz kalp atisini getirsin

Benimde bir haftadir midem bulaniyor basim dönüyor iştahimda cok acildi cok cabuk acikiyorum

Kızlar bu arada yasak mi bunu yazmam bilmiyorum da ben gün icinde buraya giremiycegim icin facede grup actim. 2016 ekim anneleri diye. Gruba katilmak isteyen varsa gelsin. Ordada muhabbet ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…