hayirlisi olsun cnm aramiza hosgeldinMerabalar bende bugun hamile oldugumu ogrendim satım 6 subat 6 ekim mucizevi gunum insallah :)
Cnm nasil batmalar hissediyorsun.. bana arada agri giriyr cok fenaHaklısın ben de araba sürerken batmalar hissediyorum o beni Mutlu ediyor ama bulantıda aklıma hiç gelmiyo inan :)))
Değerin gayet güzel yükselmiş cnm doktorun saçmalamış resmen. Bazen sırf tedirgin etmek için böyle yaptıklarını düşünüyorumKizlar bnm betahcg 1 gun gecikme 92ydi 3 gün snra 340 doktor sıkıntılı deger dedi ama sizinkiler nasil
aynen cnm 4 gozle bekliyorum sanki ilk hamileligim gibi heyecanliyim nedense:))Haftaya cuma 8. Haftaya başlamış olucaz. Mutlaka duyulur
Canim yaptirdim ama yarin cikacakmis.. rapor istedim agrim var diye vermedicicekkokusu . Cnm yanlis hatirlamiyorsam kan testi yaptiricaktin noldu sonuc
insallah bugunku sıkıntılarına degerde cnm yarin cokk mutlu olursun icini karartma icime doguyo bence sende yarin aramizdasinCanim yaptirdim ama yarin cikacakmis.. rapor istedim agrim var diye vermeditalihsiz bir gun yasadim.. gun icinde agrim olmadi ama 1saattir agrim var korkuyorum
Canım bende çatşamba gidicem dr kese görülür ama kalp duyulmaz dedi duyamazsan panik yapma yani daha vakti varben hafta ya cuma gidicem o zamana duyarim heralde dimi 7 haftalik olucak
Canım hafif kramp gibi ama yoğun hissediyorum batmayı. Hamilelik öncesi batmalardan biraz daha yoğun. Bugün otururken ayağa kalktığımda iki büklüm oldum hiç bu kadar yoğun batmamıştı. Hemen 5-10 saniye kadar sürüyo geçiyo. Doktoruma sorcam bakalım.. Adet Ağrısı gibi de oluyo arada sıradaCnm nasil batmalar hissediyorsun.. bana arada agri giriyr cok fena
Regl olcam gibi icim buruluyo...
Hersey yolunda gitsin de bulantilarim olsun diyorum
Sana birşey söyleyeyimmi, yer gök duayla ne hikayeler okudum kontrol oluyor herşey düzgün diyorlar ve bebek düşüyor. bu yüzden hiç takma dua et herşey olacağına varır arkadaşım.Bende bulantıda yok karnımda şişlik oldu bazen gönek çevremde bir ağrı oluyor cumayı beklemeden gitsem mi acaba(
İlk hamileliğimde çok stres olduğum zaman ikinciyi düşünüp rahatlamaya çalışırdım. Güya bir hamilelik doğum geçirdiğim için daha sakin, daha olgun olacağımı sanırdım. Ama o iş hiç de öyle değilmiş. 2, 3, 4 farketmez her hamilelik ayrı bir heyecan:)aynen cnm 4 gozle bekliyorum sanki ilk hamileligim gibi heyecanliyim nedense:))
ama cnm onumuzde hafta cuma gidicem yani neredeyse 2 hafta var duyulur sanirimCanım bende çatşamba gidicem dr kese görülür ama kalp duyulmaz dedi duyamazsan panik yapma yani daha vakti var
benimde ilk hamileligimde hayatim cok stresliydi anlamadim hamileligimi suanda cok rahatim sukur hamileligimde mutlu ve huzurlu basladim umarim hep boyle gider M melek1212 . Insallah canim mubarek cuma bizede bebislerimiz kalp atisini getirsinİlk hamileliğimde çok stres olduğum zaman ikinciyi düşünüp rahatlamaya çalışırdım. Güya bir hamilelik doğum geçirdiğim için daha sakin, daha olgun olacağımı sanırdım. Ama o iş hiç de öyle değilmiş. 2, 3, 4 farketmez her hamilelik ayrı bir heyecan:)
Tesekkurler cnm insallah. Insallah bu agri gecer sevinirim. Sagolun..insallah bugunku sıkıntılarına degerde cnm yarin cokk mutlu olursun icini karartma icime doguyo bence sende yarin aramizdasin
Çok iyi geliyor canım yedikten sonra üstüne ılık su da içeren hafif sıcağa yakın daha ise yarar ..Sağolun kızlar. İnşallah geçer.
Emel gün kurusu İyi mi geliyor kabızlığa. Eşime aldırayım madem