2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar korktuğm başıma geldi. İlaçlar kabızlık yaptı. Hamileliğin en sevimsiz rahatsızlığıyla yine başbaşaym

Teşekkür ederim hepimizin inşallah. Bu yukarıda doğuma şu kadar kaldı yazıyor ya onu nasıl ekliyoruz acaba. Ay cahilliğimi hoş görün

canım yeniden hoşgeldin. Benim bebeğim geç döllenme biliyorum çünkü yumurta takibi ve ovulasyon testi yaptım 26 günde bir adwt oluyorum normalde 13. Günde yumurtlamam laxım 19. Gün yumurtlayıp hamile kaldım arada 5 gün var o yüzden sonradan yükseldi benimde hcg hatta adet günümden sonra bile idrarda çooook silik çıkıyodu ikinci çizgi panik yapma inşallah bugün herşey yolunda gider

gec dollenmeyı bende bı arastırayım
gec dollenme dedınız sey bıldıgınız gec ılıskı dımı gec bulusma

hsyırlı olsun canım

Bende çok yorgun hissettim kendimi eve zor attım valla
Valla bende yanımda kuruyemiş muz süt peynirli sandwich götürdüm

Bendede hafif kahve lekelenme oldu randevumda cuma günü tedirgin oldum
sorma canım 5 gündür bende aynı problemi yaşıyorum doktor birşey olmaz ağrın olmadığı sürece dedi ama çok tedirginim. bu süreç içerisinde hamilelik belirtilerim devam ediyor mide bulantısı ve karın şişmesi.

ya benimde midem kazınıyor

kontrole gittinm i tatlım seninle tarihlerimiz aynıymış hadi hayırlı haberler bekliyoruz
Canim sıkıldı ufaklik görünmedi kalp atisi algilanamadi arkadaki iki kese kaybolmus suanki şekli düzgün bir kese bebek en alt noktada ama oltrason algilayamadi dr da cok konuşmuyor pazartesi başka dr dayanamazsam cuma gitcem cok ultrason a da girmim diyorum kafam karıştı

düzgün bir kese varmıs canım üzme kendini normalde çoğul gebelik mi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…