2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
agri olur ama cnm benim daha bugun azaldi biraz
Biraz netten baktim canim agri olmasi normalmis.. embriyo rahime tutundugu her gun rahimde baglar olusuyomus damarlar genisliyomis vb. Vb. O yuzden agrirmis. Benim rahmim geride oyle olunca daha cok agri oluyormus. Insallah cidden boyledir dua ediyorum Allahima hersey yolunda gider insallah..
Sagol ilgin icin tesekkur ederim

Biraz netten baktim canim agri olmasi normalmis.. embriyo rahime tutundugu her gun rahimde baglar olusuyomus damarlar genisliyomis vb. Vb. O yuzden agrirmis. Benim rahmim geride oyle olunca daha cok agri oluyormus. Insallah cidden boyledir dua ediyorum Allahima hersey yolunda gider insallah..
Sagol ilgin icin tesekkur ederim
Canim annemin 5 çocuğu var 5indede çekmiş ağrı :) bende de oluyor korkma Allaha emanet et :)

mrb kızlar galiba bende ekim annesi olucam hayırlısı ile yarın kan vericem kızlar dua edin bana
index.php

Ben daha hissetmiyorum seviyorum bebeğimi ama bi yoğun duygular olmadi. Belki böylesi hayırlıdır kipirdayinca daha bi hissedicem sanırım anneliği o mutlu duyguları. .
tekmeleri hissetmek kadar guzel birsey yok o anda ben anne oldum diosun hele bide venim oglan gibi yerinde durmazss tmm:)) ama son ay biraz sikinti oluyo gogus kafesine vurdukca yerinden hopluyosun ama bildiginiz ayak parmaklarına dokunabiliyordum superdi:KK66:)

tekmeleri hissetmek kadar guzel birsey yok o anda ben anne oldum diosun hele bide venim oglan gibi yerinde durmazss tmm:)) ama son ay biraz sikinti oluyo gogus kafesine vurdukca yerinden hopluyosun ama bildiginiz ayak parmaklarına dokunabiliyordum superdi:KK66:)
inşşş bizde o günleri görürürüz cnm

Ay ne güzel canım inş hepimiz o duyguları yaşarız çok heyecanlı.

Kızlar kalp atışı kaçıncı hafta da duyuluyor??? Karından ultrasonla

X