çok sevindim canımm dedim ben sana geç döllenmedir o diyeKizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
amin canımBende hamileyim Rabbime şükürler olsun, coraspirin ve claxen 0,600 iğne kullanıyorum ve doğuma kadarda kullanıcam umarım sorunsuz anlatırım bana dua edin lütfen
Allah kucağına almayı da nasip etsin Can'ım.kaç haftalık dedi doktorun sana acaba?bende bu gün bebeişimi gördüm çok şükür kalp atışıda görüldü gerisi rabbime kalmış allah herkese nasip etsinn
Canım hcg hamilelik var mı yok mu diye isteniyor. Kese görüldükten sonra hcgnin bir önemi yok. İlk hamileliğimde doktora geç gittiğim için direk keseyi gördük. Hcg yaptırmadım. Hastane özeldi de.
Kizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
Gözün aydın canım hayırlı olsunKizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
Canım çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Darısı da tüm isteyenlere olsun...Ay kizlar oyle ferahladim ki anlatamam oglumun derslerini calistirdim icim gonlum rahat bi sekilde insallah hep cok guzel devam eder heoimizin gebeligi
Kuzum.naptin kan verdin mi???
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) sen temmuz annelerine de yazmıştın di mi hatırlıyorum seni :)mrb kızlar galiba bende ekim annesi olucam hayırlısı ile yarın kan vericem kızlar dua edin bana
Ayy ben çok bekledim her ayki bekleyiş sevgi olarak birikti :) duyduğumda ilk sevinçten ağladım :) muhtemellen hareketlenince bu duygular çok büyüyecek :)Ben daha hissetmiyorum seviyorum bebeğimi ama bi yoğun duygular olmadi. Belki böylesi hayırlıdır kipirdayinca daha bi hissedicem sanırım anneliği o mutlu duyguları. .
Hayırlı olsun canım :) çok sevindim :)Kizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
İnşallah :)Ay kizlar oyle ferahladim ki anlatamam oglumun derslerini calistirdim icim gonlum rahat bi sekilde insallah hep cok guzel devam eder heoimizin gebeligi
İns yaa bnm arkimda baktrdi 3 gün gecikme onunki 1500 bnmki 340 cıknca bnde iyice umutsuzluga kapildmDeğerin gayet güzel yükselmiş cnm doktorun saçmalamış resmen. Bazen sırf tedirgin etmek için böyle yaptıklarını düşünüyorum
ay benimde oyle valla normalde tatli cok severim ama simdi neyse eksi tuzlu ve acili seyler istiyor hepCanım hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor. Ne derlerdi cinsiyetle ilgili? Ye ekşiyi doğur Ayşe yi miydi? :) bakalım tutacak mi? :)
Hadi bakalım bekleyip göreceğizay benimde oyle valla normalde tatli cok severim ama simdi neyse eksi tuzlu ve acili seyler istiyor hep
benimde burda benimle ayni zamanlarda olanlarin 1000 lerdeyken benim 386 cikti 4 gun sonra 1840 cikti herkesin degeri farkli cok kiyaslama Cnmİns yaa bnm arkimda baktrdi 3 gün gecikme onunki 1500 bnmki 340 cıknca bnde iyice umutsuzluga kapildm