2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim sıkıldı ufaklik görünmedi kalp atisi algilanamadi arkadaki iki kese kaybolmus suanki şekli düzgün bir kese bebek en alt noktada ama oltrason algilayamadi dr da cok konuşmuyor pazartesi başka dr dayanamazsam cuma gitcem cok ultrason a da girmim diyorum kafam karıştı

CANIM İNŞALLAH BİR DAHA GİTTİĞİNDE GÜZEL HABERİ ALIRSIN STRES YAPMA

Kizlar bnm betahcg 1 gun gecikme 92ydi 3 gün snra 340 doktor sıkıntılı deger dedi ama sizinkiler nasil

Evet canım karından ultrasonla baktı ama en azından değerini istemesi gerekmez miydio_O rutin tahlilleri istedim bende kansızlık demir eksikliği falan var canım onlarıda yaptırmak istedim hepsi var ama hcg yok:KK33: sanki sağda hissediyorum bende canım :anneadayı: sende keseyi görürsün insallah için rahatlar artık:KK68:
Canım hcg hamilelik var mı yok mu diye isteniyor. Kese görüldükten sonra hcgnin bir önemi yok. İlk hamileliğimde doktora geç gittiğim için direk keseyi gördük. Hcg yaptırmadım. Hastane özeldi de.

Canim sıkıldı ufaklik görünmedi kalp atisi algilanamadi arkadaki iki kese kaybolmus suanki şekli düzgün bir kese bebek en alt noktada ama oltrason algilayamadi dr da cok konuşmuyor pazartesi başka dr dayanamazsam cuma gitcem cok ultrason a da girmim diyorum kafam karıştı
Ultrason un bi zararı yok ki canim neden girmek istemiyorsun

Kizlar bnm betahcg 1 gun gecikme 92ydi 3 gün snra 340 doktor sıkıntılı deger dedi ama sizinkiler nasil
Gayet normal artmış neresi sıkıntılı ymis ki

Çok dikkat etmemiz lazım :) yaa benim gibi midesi bulaninca mutlu olan var mı :) yoksa ben mi anormalim :KK70:çünkü bulaninca onun varlığını daha yoğun hissediyorum :)
Haklısın ben de araba sürerken batmalar hissediyorum o beni Mutlu ediyor ama bulantıda aklıma hiç gelmiyo inan :)))

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2016

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla
Merabalar bende bugun hamile oldugumu ogrendim satım 6 subat 6 ekim mucizevi gunum insallah :)

X