• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugun 14. Gunumdu 365 cikti. Sukur artmis. :)
Mrsmavi Mrsmavi sen nasil oldun? Gecmistir insallah lekelenmen .

Hayii ugurlu olsun cok sevindim Allah devamini getrsn ins. Malesef benim 12. Gunden snra dusukle sonuclandi :KK42: inş 2. Denemede Allah yuzumuzu guldurcek

Hayii ugurlu olsun cok sevindim Allah devamini getrsn ins. Malesef benim 12. Gunden snra dusukle sonuclandi :KK42: inş 2. Denemede Allah yuzumuzu guldurcek

Cok cok dikkat et ve kimseye deme bnce :nazar: kalp atislarini duyana kadar yat... hayirla saglikla gelsin bebisin ins

Mrsmavi Mrsmavi mesajini gorunce sok oldum, cok uzuldum gercekten :(
Biraz dinlen, kafani topla, sonrasinda baslarsin tekrar.
İnaniyorum ben 2.denemende kavusacaksin minigine. Dualarim seninle...

Mrb arkadaslar tup bebek icin doktora muayene oldum yasima gore yumurtamin yeterince buyuk olmadigini soyledi. daha once iki dr degistirdim ama onlar herseyin norml oldugunu soylemisti.ilac olarak desolett biosteron ve folibol verdi.suan kullaniyorum adet olunca tekrar gidecegim ilaclari arastirdim kist tedavisinde kullaniliyormus genelde kafam oyle bi karisti ki kist mi var bende dr onunu soylemeye calisti.sizin yorumlarininiz fikirleriniz neler.bu ilaclari kullanan var mi daha once

Kizlar morallerinizi yuksek tutun neler yapiyorsunuz herkes birakmis yazmayi

Kizlar persembe opu var sans dileyin dua edin :nazar::nazar:

Phantaghiro Phantaghiro merhaba, benim teee hftya cumartesi randevum, 5 Şubat'ta. Sanırım o gün görürüz.
Sen nasılsın? Senin ne zaman randevun?

babyinlove babyinlove opun nasıl geçti? Herşey yolundadır umarım.

babyinlove babyinlove oooo süper çok sevindim. Ne güzel haber. Hayırlı olsun. Haberlerini bekliyoruz.
gabbler gabbler ben pazartesi kese görmeye gidicem. 10 gün sonra da kalp atışları için çağıracağını söyledi. Ben çok ilaç kullanıyorum. Pazartesi ilaçlarımı da düzenleyecekmiş. Belki ondan erken çağırmıştır. Benim çok karnım ağrıyo. Sanki bıçak kesiği gibi. Sende de var mı ?

Arada kramp giriyor bana da. Bir yerlerde bu haftalarda regl oncesi kasik agrisi ve bel agrisi olabilecegini okumustum. Ama yine de gidince soracagim. Bende saglam ilac kullaniyorum. Arti birde igne ve bant var. İgne hele cok fena :(
Saglikla kavusalim insallah, gerisi bos ;)

Slm kızlar ankarda merkez konusunda yardimci olurmusunuz aklım çok karışık

Phantaghiro Phantaghiro merhaba, nasil gecti kontrolun bakalim? İnsallah yolundadir hersey. Kalp atisi icin hangi gun dedi doktorun?
Bende heyecanla cumartesiyi bekliyorum...
:KK54:

Phantaghiro Phantaghiro merhaba, nasil gecti kontrolun bakalim? İnsallah yolundadir hersey. Kalp atisi icin hangi gun dedi doktorun?
Bende heyecanla cumartesiyi bekliyorum...
:KK54:
Canım merhaba. Bir değil iki kese gördü doktor :KK46::KK46: biri büyük biri küçükmüş. Küçükte yolk sacı varmış diğerinde şu an görünmüyor dedi. Ama sağlıklı görünüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Çok sevinçliyim. Allahım inşallah ikisinde sağlıkla sıhhatle büyürler. Doktor hemşiresine diyor ki " sadece iki yumurtası oldu ikisi de tuttu, inanılmaz" dedi. Valla Rabbim öyle büyük işte.

Back