• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaşlar bende buraya ilk kez yazıyorum.2. tüp bebek tedavimiz tamamlandı beklemelerin 11. gününe giriyoruz, normalde test günümüz pazartesi ama eşimin işi dolayısıyla sonucu salı öğrenebileceğiz.Bende bir haftaddır evdeydim raporluydum, pazartesi çalışmaya başlayacağım, bişey olur mu korkusu yaşasamda evde durmak, beklemek daha zor ve sıkıcıydı, en iyisi okulda biraz kafa dağıtmak, bizim içinde dua edin ne olur, pozitifi görelim inşallah, Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah.
İnşallah pozitif sonucu alırsın canım.

Selam arkadaşlar bende buraya ilk kez yazıyorum.2. tüp bebek tedavimiz tamamlandı beklemelerin 11. gününe giriyoruz, normalde test günümüz pazartesi ama eşimin işi dolayısıyla sonucu salı öğrenebileceğiz.Bende bir haftaddır evdeydim raporluydum, pazartesi çalışmaya başlayacağım, bişey olur mu korkusu yaşasamda evde durmak, beklemek daha zor ve sıkıcıydı, en iyisi okulda biraz kafa dağıtmak, bizim içinde dua edin ne olur, pozitifi görelim inşallah, Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah.
Merhaba. Tedaviniz hayırlı olsun sonucu aldınız mı?

Yolculuktan korkmayın ilk 2 günü atlattıktan sonra sıkıntı yok

Kızlar bende bahçeci fulya hastasıyım transverin 3 aralıkta blastokist dondurulmuş embriyo ile oldu ama hiç bir belirti yok sanırım tutmadı çok korkuyorum ilk denemem
CCANIM BISEY SORMAK ISTIYORUM BENDE BAHCECIDE İLK DENEMI YAPICAM İLKİNDE KAÇ EMRİO KOYUYORLAR SİZE SORUYORLAR MI KAC ISTIORSUN DIE

CCANIM BISEY SORMAK ISTIYORUM BENDE BAHCECIDE İLK DENEMI YAPICAM İLKİNDE KAÇ EMRİO KOYUYORLAR SİZE SORUYORLAR MI KAC ISTIORSUN DIE
Belirti aramayın hanımlar :) Ben de bahçecide tedavi gördüm çok şükür. 11+3 günlük oldum buşantım haricinde hala belirti yok. Bulantıda 5. haftada başladı.

SPAWNS Embriyo transfer sayısı eğer ilk tüp bebek tedavinizse 1 adet yapılıyor. Daha önce tedavi gördüyseniz iki adet verilebiliyor. Eğer 30 yaş üzeriyseniz ilk tedavide olsa torpil geçip iki embriyo veriyorlar

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sonucumu az önce öğrendim, çok şükür pozitif, Allah'ım dualarımızı kabul etti elhamdülillah. Darısı sizlerin ve bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah, Rabbim herkesin kucağını doldursun, transferlerini yüksek yüksek sonuçlarla tamamlasın ve inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, asıl mücadele şimdi başlıyor, geçenkin de 5. haftada kaybetmiştim bebeğimi, çok korkuyorum aslında yine bir şey olursa diye Allah'ım korusun dua edin arkadaşlar olur mu, Allah sizlerin de yar ve yardımcınız olsun..:anneadayı:

Merhaba kızlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kaliteli 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. Şimdi bugün transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler şimdi evde yatıyorum eşim bakıyor korkuyorum tereddutdeyim ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler...

Merhaba kızlar
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kaliteli 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. Şimdi bugün transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler şimdi evde yatıyorum eşim bakıyor korkuyorum tereddutdeyim ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler...

Inşallah tutunur ikiside:) seni çok iyi anlıyorum bizde ikincisine hazırlanıyoruz. Malesef dondurulmuş embriyolarimiz yok o yüzden bütün süreci baştan yaşıyoruz:(
Çokta yatma ara sıra kalk Biraz yürü. Kabız olursun yoksa
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Inşallah tutunur ikiside:) seni çok iyi anlıyorum bizde ikincisine hazırlanıyoruz. Malesef dondurulmuş embriyolarimiz yok o yüzden bütün süreci baştan yaşıyoruz:KK43:
Çokta yatma ara sıra kalk Biraz yürü. Kabız olursun yoksa
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Inşallah cnm saol. Allah sana da yardım etsin ınşallah güzel sonuçlar alırsın

Selam kızlarBenim eşimde Varikosel vardı Ameliyat oldu 4 ay sonra gittik Değerleri Ameliyattan önce Bir Ve 2DŞu andaki sperm değerleri2 Ve 3 Olmuş Doktor Tüp bebek yaptıran dedi Şim şu anda İlaç kullanıyor Sizce tüp bebek olsa tutar mı Veya Eşim düzelir mi

Merhaba kızlar
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun, bol bol dua edin, beslenmenize dikkat edin, kabak çekirdeği, ananas, bol sebze meyve, balık, et, süt, yumurta, ceviz, fındık, badem, sabahları özellikle dut kurusu, çekirdekli siyah kuru üzüm, kuru kayısı yiyin, devamlı yatmayın, gezinin, duayı ve pozitif düşünmeyi unutmayın, öncelikle kendiniz inanın, ve erkenden sonuçlarınızı öğrenmeye kalkıp strese girmeyin, gardınızı düşürmeyin, inanın bunlar çok işe yarıyor, 2.denemem ikisindede yüksek değerleri gördüm çok şükür...

Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun, bol bol dua edin, beslenmenize dikkat edin, kabak çekirdeği, ananas, bol sebze meyve, balık, et, süt, yumurta, ceviz, fındık, badem, sabahları özellikle dut kurusu, çekirdekli siyah kuru üzüm, kuru kayısı yiyin, devamlı yatmayın, gezinin, duayı ve pozitif düşünmeyi unutmayın, öncelikle kendiniz inanın, ve erkenden sonuçlarınızı öğrenmeye kalkıp strese girmeyin, gardınızı düşürmeyin, inanın bunlar çok işe yarıyor, 2.denemem ikisindede yüksek değerleri gördüm çok şükür...
Çok teşekkür ederim canım inşallah tutar çok isitiyoruz zaman çabuk geçer ınşallah tam 12. Günde test yaptıracağım tam o gün adet tarihin inşallah olmam. Sen hamile misin hangi hastahanede tedavi gördün cnm

Çok teşekkür ederim canım inşallah tutar çok isitiyoruz zaman çabuk geçer ınşallah tam 12. Günde test yaptıracağım tam o gün adet tarihin inşallah olmam. Sen hamile misin hangi hastahanede tedavi gördün cnm
Tutar inşallah, kesinlikle 12. gün yaptırın derim ben ikisinde de öyle yaptım, çok şükür şuan hamileyim, kısmetse haftaya keseyi göreceğiz, henüz çok yeniyiz, çok şükür şuana kadar herşey yolundaydı, inşallah bundan sonrada böyle sıkıntısız devam eder, darısı inşallah sizin başınıza, sonucu ne zaman öğrenecektiniz siz?

Tutar inşallah, kesinlikle 12. gün yaptırın derim ben ikisinde de öyle yaptım, çok şükür şuan hamileyim, kısmetse haftaya keseyi göreceğiz, henüz çok yeniyiz, çok şükür şuana kadar herşey yolundaydı, inşallah bundan sonrada böyle sıkıntısız devam eder, darısı inşallah sizin başınıza, sonucu ne zaman öğrenecektiniz siz?
Amin inşallah hemşire 27 şubatta yaptir iki gün sonra tekrar yaptirirsin dedi kanda bende diyorum ki hiç paniğe gerek mart 1 de evde idrar testi yapiyim sonuca göre kan da yaptırırım zaten 28 günde adet oluyorum hiç saşmiyor geçen ki tedavimde de tutmamisti aynı gün adet olmuştum inşallah olmam ay başı inşallah olmam yaaa ameliyatı olduk embriyolar iyi allah ol dedim mi oluyor inşallah sesimizi duyar yalvarışımızı :(

Amin inşallah hemşire 27 şubatta yaptir iki gün sonra tekrar yaptirirsin dedi kanda bende diyorum ki hiç paniğe gerek mart 1 de evde idrar testi yapiyim sonuca göre kan da yaptırırım zaten 28 günde adet oluyorum hiç saşmiyor geçen ki tedavimde de tutmamisti aynı gün adet olmuştum inşallah olmam ay başı inşallah olmam yaaa ameliyatı olduk embriyolar iyi allah ol dedim mi oluyor inşallah sesimizi duyar yalvarışımızı :KK43:
İnşallah Allah gönlünüze göre versin, bu arada ameliyat derken yumurta toplamadanmı bahsediyorsunuz?

İnşallah Allah gönlünüze göre versin, bu arada ameliyat derken yumurta toplamadanmı bahsediyorsunuz?
Yok rahim filmin de sağ tüp kapalı dendi sol tüp de yarı kapalı dendi laparoskopi oldum sağ tüpü kesti sıvı akar temizleyememis kesmiş sol tüp de açılmış şimdi ilk deneme tutmadı ya embriyo o kadar kaliteli iyi dedi niye tutmadı diye tüpleri halletti şimdi artık tutar inşallah ya bugün 4. Günüm

Yok rahim filmin de sağ tüp kapalı dendi sol tüp de yarı kapalı dendi laparoskopi oldum sağ tüpü kesti sıvı akar temizleyememis kesmiş sol tüp de açılmış şimdi ilk deneme tutmadı ya embriyo o kadar kaliteli iyi dedi niye tutmadı diye tüpleri halletti şimdi artık tutar inşallah ya bugün 4. Günüm
BOYA hanım ne yaptınız, sonucunuzu öğrendiniz mi? İnşallah hayırlı, güzel bir sonuç almışsınızdır.

BOYA hanım ne yaptınız, sonucunuzu öğrendiniz mi? İnşallah hayırlı, güzel bir sonuç almışsınızdır.
:( üzgünüm 10. Günü kan da yaptırdım negatif yıkıldım şok oldum çok u mutluyduk ilacı bıraktım 3 4 gün sonra regl oldum daha kendi doktoruma gitmedim laparaskopi olmuştum umutluydum şimdi ne diyecek bilmiyorun burdan arkadaşlar yazdi histereskopi ol dediler öyle hamile kalan çok olmuş bakalım hastahane değiştirmek istiyorum hayırlısı

:KK43: üzgünüm 10. Günü kan da yaptırdım negatif yıkıldım şok oldum çok u mutluyduk ilacı bıraktım 3 4 gün sonra regl oldum daha kendi doktoruma gitmedim laparaskopi olmuştum umutluydum şimdi ne diyecek bilmiyorun burdan arkadaşlar yazdi histereskopi ol dediler öyle hamile kalan çok olmuş bakalım hastahane değiştirmek istiyorum hayırlısı
Üzülmeyin kendinizi yıpratmayın, olacak diye umut edin hep, vardır bunda da bir hayır, her şey gönlünüzce olur inşallah, dua edin.. hangi hastanede tedavi görüyordunuz bu arada, birde ilk denemenizse değiştirmenizi tavsiye etmem ama tabi siz daha iyi bilirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Back