• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Canım merhaba. Bir değil iki kese gördü doktor :KK46::KK46: biri büyük biri küçükmüş. Küçükte yolk sacı varmış diğerinde şu an görünmüyor dedi. Ama sağlıklı görünüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Çok sevinçliyim. Allahım inşallah ikisinde sağlıkla sıhhatle büyürler. Doktor hemşiresine diyor ki " sadece iki yumurtası oldu ikisi de tuttu, inanılmaz" dedi. Valla Rabbim öyle büyük işte.
Ay canım çok sevindim inşallah allah kucağına almayi nasip etsin rabbim

Çok sağol Canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim oncelikle gozun aydin yarinda benim transferim var insallah rabbim ol dedigi gibi canlan der bebegime sana bisey sormak istiyorum transferden sonra neler yaptin nasil beslendin

Canim oncelikle gozun aydin yarinda benim transferim var insallah rabbim ol dedigi gibi canlan der bebegime sana bisey sormak istiyorum transferden sonra neler yaptin nasil beslendin
Çok sağol canım. İnşallah senin bebeklerin de tutunur. Ben ilk 3 gün yattım. Zaten embriyo 5. Gün tutunuyormuş. Yani senin için yarın çok önemli. Sadece tuvalete gittim. Onun haricinde dolaşmadım bile. Zaten eşim evdeydi izin vermedi kalkmama. Her gün yarım ananas yedim. Ananas tutunmasına yardım ediyor diyorlar. Protein ağırlıklı beslendim. Bol bol dua ettim. Aslında çok da birşey yapmadım. Unutmadan yıllık izin aldım çünkü iş yerim çok stresli. Bi de herkese beni aramayın dedim. Çünkü moral önemli. İnsanlar çok meraklı. Sürekli arayıp soru soruyorlar.

Canım merhaba. Bir değil iki kese gördü doktor :KK46::KK46: biri büyük biri küçükmüş. Küçükte yolk sacı varmış diğerinde şu an görünmüyor dedi. Ama sağlıklı görünüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Çok sevinçliyim. Allahım inşallah ikisinde sağlıkla sıhhatle büyürler. Doktor hemşiresine diyor ki " sadece iki yumurtası oldu ikisi de tuttu, inanılmaz" dedi. Valla Rabbim öyle büyük işte.
Coook sevindim, ne guzel bir haber buuu ;)
Bebisler geliyor desene Allah'in izniyle.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

babyinlove babyinlove transferin simdiden hayirli olsun. İcini ferah tut, olumlu dusun, stres yapmamaya calis. Cok zor beklemek ama insallah guzel haberlerini alacagiz on gun sonra.
Bende kabak cekirdegini duymustum, tuzsuz ondan yemistim ananas haricinde.

Coook sevindim, ne guzel bir haber buuu :KK66:
Bebisler geliyor desene Allah'in izniyle.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

babyinlove babyinlove transferin simdiden hayirli olsun. İcini ferah tut, olumlu dusun, stres yapmamaya calis. Cok zor beklemek ama insallah guzel haberlerini alacagiz on gun sonra.
Bende kabak cekirdegini duymustum, tuzsuz ondan yemistim ananas haricinde.
Slm canım yazdığını Okudum da ananas neye iyi geliyo

Çok sağol canım. İnşallah senin bebeklerin de tutunur. Ben ilk 3 gün yattım. Zaten embriyo 5. Gün tutunuyormuş. Yani senin için yarın çok önemli. Sadece tuvalete gittim. Onun haricinde dolaşmadım bile. Zaten eşim evdeydi izin vermedi kalkmama. Her gün yarım ananas yedim. Ananas tutunmasına yardım ediyor diyorlar. Protein ağırlıklı beslendim. Bol bol dua ettim. Aslında çok da birşey yapmadım. Unutmadan yıllık izin aldım çünkü iş yerim çok stresli. Bi de herkese beni aramayın dedim. Çünkü moral önemli. İnsanlar çok meraklı. Sürekli arayıp soru soruyorlar.
Canim bisey daha sorsam gelince evde nasil yatmaliyim bacaklarimi yukseltipmi yoksa duzmu

Merhaba, görünce cvp vereyim bende dedim :)
Benim hemşireler bacaklarını çek demişlerdi, bende arada çekerek arada da 2-3 yastık koyarak yatmıştım. Bir sor bence sen yine de.

Bana hiçbirşey demediler. Ben normal yatmıştım :anneadayı: ama sen yine de sor.

Biseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama :(

Canim
Biseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama :KK43:
Canim diger sayfada basina gelenleri okudum lutfen uzulme gercekten Boyle terbiyesiz doktorun Boyle bir birimde bulunmasi buyuk talihsizlik simdi sadece test gunune kadar sadece bebisini dusun rahatla testin den sonra hem hastane bashekimine hemde saglik bakanligi sikayet birimine sikayette bulun seni en onemli gununde Boyle uzmeye ne hakki vardi

yaaaaaa bu topiği açtığımda çok hevesle açmıştım sonra kendi kendime bunalımlar faalan derken hiç uğramadım anaaaam bi baktım burası gebelik takvimiyle dolmuşşşşş yihuuuuuu :) ve benim de 2.tedavimin başlamasına 2 hafta kaldı Allahın izniyleeeeeeee gün sayıyorummmmm

Biseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama :KK43:
moralini bozma arkadaşım, bu dönemde moral çok önemli. Yazılarından takip ediyorum seni, transferini Şahin bey yaptı değil mi? bazen onun böyle agresif bir tarafı oluyor, bende onda tedavi olmuştum, ondaki ilk tedavimde bizede böyle ters davranmıştı. Kontrollerimde 4 folükül görülüyordu, opudan sonra odasına girdiğimizde tek yumurta olduğunu söyledi, doğal olarak bende şaşırdım. Bana siz böyle yaparsanız bende gergin oluyorum, motivasyonum gidiyor diyerek terslemişti. Ama sana baya ters davranmış, ayıp etmiş..Rabbim merhametli kişileri karşımıza çıkarsın inşallah..

yaaaaaa bu topiği açtığımda çok hevesle açmıştım sonra kendi kendime bunalımlar faalan derken hiç uğramadım anaaaam bi baktım burası gebelik takvimiyle dolmuşşşşş yihuuuuuu :) ve benim de 2.tedavimin başlamasına 2 hafta kaldı Allahın izniyleeeeeeee gün sayıyorummmmm
yeni tedavin hayırlı olur, bu sefer yavruna kavuşursun arkadaşım. Bahçeçi de tedavi oluyorsun değil mi? doktorun kim öğrenebilir miyim, önceki tedavinde hangi iğneleri kullandın merak ettim? genelde hangi iğneleri veriyorlar bilgin varmı?....

Şu anda şok yaşıyorum gerçekten yazdıklarını okuyunca. Biz bir zorlukla maddi-manevi bu yola çıkıyoruz. Güveniyoruz doktorumuza ve kuruma. Sana yapılan gerçekten terbiyesizlik. Bence en yetkili mercii neresiyse şikayet etmelisin. Ne desen sonuna kadar haklısın.
Ama bunların hepsini sonraya bırakmaya çalış, çok zor biliyorum sakinleşmek belki ama ne güzel demişsin okuyorum diye. Dua et bol bol...
Bak benim 5 tane embriyom vardı, ben tek istedim diye hepsini çözüp(bnm 3.gün dondurulmuştu ilk) 5. güne gideni transfer ederiz dedi dr, bana saçma geldi ya bir daha deneme şansım olmazsa diye düşünerek gitim. Maalesef 1 tanesi 5.güne gelebilmiş, hatta yanlış karar verdim diye çok üzülmüştüm.
Ama bak tuttundu bebişim. Onun kısmetiymiş ben öyle düşünüyorum artık.
Sen dinlenmene bak şimdi, kafanı başka birşeylerle meşgul etmeye çalış.
Dualarımız seninle, inşallah mutlu haberlerini alacağız.

moralini bozma arkadaşım, bu dönemde moral çok önemli. Yazılarından takip ediyorum seni, transferini Şahin bey yaptı değil mi? bazen onun böyle agresif bir tarafı oluyor, bende onda tedavi olmuştum, ondaki ilk tedavimde bizede böyle ters davranmıştı. Kontrollerimde 4 folükül görülüyordu, opudan sonra odasına girdiğimizde tek yumurta olduğunu söyledi, doğal olarak bende şaşırdım. Bana siz böyle yaparsanız bende gergin oluyorum, motivasyonum gidiyor diyerek terslemişti. Ama sana baya ters davranmış, ayıp etmiş..Rabbim merhametli kişileri karşımıza çıkarsın inşallah..
Nasıl bir doktormuş arkadaş ya, onun sizleri rahatlatması gerekirken olanlara bak.
:KK62:

Back