• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Çok güzel bir haber, tebrik ederimmmm :)
Aynen sonucu görünce bende inanamamıştım :)
Sağlıkla geçsin inşallah hamileliğin, değerin kat kat artsın :)
Çok sağol canım. Sizinki benden önce belli olmuştu Nasıl sevindim size. Nasıl özendim. Allah'a şükür bende ilk kez pozitif sonucu gördüm. Hepimizin sağlıkla geçsin inşallah.

Lekelenmeler genelde tüp bebekte oluyor diye okumuştum bende burada ki forumlarda. Hiç moralini bozma, sen dinlen bol bol, iyi düşün her zaman. Eminim ben bebişin seninle kalacaktır. Dualarımız seninle Mrsmavi Mrsmavi

Cok cok tesekkurederim ins birakmaz beni melegim bugun gene hastanedeydik serum igne kanamam wc den ciktiktan snra oluyir sonra duruyor bugunki degerim 240 kanamam olmasna ragmen hem tup doktorum iyi diyor hmdd gittigim hastnedeki doktorum dualarinizi eksik etmeyin :KK46::KK61::KK61::KK61:

Canlar bugun ignemin 4. Gunu yarin kontrol var ama igneden sonra sol tarafim cok sanci yapiyor benim ya nefen olabilir bu

Merhaba kizlar transferin 14. Gunu 3 gundur ara ara kanamm var adetin son gunj gibi pembe kirmjzi kahve rengi olarak 12. Gun sonucum 145 cikti snra kanamam oldu ertsi gunu kanamam olmasina ragmn 225 cikti bugun 3. Gunu hala devam ediyor kesik kesikkanamalarim sizde boyle yasadiniz varmi cevrenizde yasayan

Merhaba kizlar transferin 14. Gunu 3 gundur ara ara kanamm var adetin son gunj gibi pembe kirmjzi kahve rengi olarak 12. Gun sonucum 145 cikti snra kanamam oldu ertsi gunu kanamam olmasina ragmn 225 cikti bugun 3. Gunu hala devam ediyor kesik kesikkanamalarim sizde boyle yasadiniz varmi cevrenizde yasayan
Canim once gozun aydin ne mutlu sana :) doktoruna danistinmi benim arkadasimda kanamaliydi cok sukur kizi geldi dunyaya ama hep kontrol altinda gecirdi hamileligi mutlaka danis canim belki yatirirlar bikac gun

Selam arkadaşlar 34.4 sonuçtan sonra 13. Gün sonucum 108 çıktı iki günde şükür 3'e katlamış. Duyanlar düşük gibi ya falan diyor ama iyidir değil mi kızlar

Selam arkadaşlar 34.4 sonuçtan sonra 13. Gün sonucum 108 çıktı iki günde şükür 3'e katlamış. Duyanlar düşük gibi ya falan diyor ama iyidir değil mi kızlar
Yok Canım ya ne düşüğü. Gayet güzel. Geç döllenmedir o yüzden düşük geliyordur sana

Kizlar mrblar allahim herkese olsun diye dua ettigi seyler sukur oldu diye sevincini yasatsin.bu ay bende tup bebege gidecegim psikolojim cok bozuk hayirlisi bakalim ...

Kizlar mrblar allahim herkese olsun diye dua ettigi seyler sukur oldu diye sevincini yasatsin.bu ay bende tup bebege gidecegim psikolojim cok bozuk hayirlisi bakalim ...
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız. Bence psikolojini bozma. Ben de çok bozmuştum. İş yerindekiler, tanıdıklar herkes acıyan gözlerle bakıyordu. Hatta çalıştığım yerdeki hocam bana sürekli çocuğumun olmayacağını, buna kendimi hazırlamam gerektiğini , bir sürü çocuksuz aile olduğunu, evlatlık edinebileceğimi söyleyip durdu. Bi de düşün bu adam doçent doktor. Şimdi hamileyim inşallah. Bu ay yaptırdım tüp bebeği. Hemde sadece 2 yumurtam oldu. Bu sabah doktora gittik. Doktorum bana çok zor bir gebelik elde ettik dedi. Ama Allah ol dedikten sonra herşey olur. Sen herkesi boşver. Önemli olan doktoruna güvenmek. İyi bir yere git. Bir de tüm tetkiklerini yaptır.

Cok sevindim gercekten allahim bebgini eline ayagina kavustursun ins..ben bu konuyu hic is arkadaslarimla paylasmiyorum dusunmuyoruz gibisinden konusuyorum cunku biliyorum ki insanlarin agzindan cikani kulagi duymuyor.dusuncesiz insan cok.ne gibi tetkikler var cok mu zor sikintili surec gercekten cok kaygiliyim

Cok sevindim gercekten allahim bebgini eline ayagina kavustursun ins..ben bu konuyu hic is arkadaslarimla paylasmiyorum dusunmuyoruz gibisinden konusuyorum cunku biliyorum ki insanlarin agzindan cikani kulagi duymuyor.dusuncesiz insan cok.ne gibi tetkikler var cok mu zor sikintili surec gercekten cok kaygiliyim
Bence de kimseye anlatma. Anlatınca sürekli soru soruyorlar. Daha çok moralini bozuyorlar. Başta rahim filmi önemli. Tiroit önemli. Faktör II, Faktör V Leiden ve MTHFR genetik testleri önemli. Tabi benim sorunum bunların hepsinde var. Ama tek tek de önemli bunlar. Nerde yaptıracaksın tüp bebeği ?

Bence de kimseye anlatma. Anlatınca sürekli soru soruyorlar. Daha çok moralini bozuyorlar. Başta rahim filmi önemli. Tiroit önemli. Faktör II, Faktör V Leiden ve MTHFR genetik testleri önemli. Tabi benim sorunum bunların hepsinde var. Ama tek tek de önemli bunlar. Nerde yaptıracaksın tüp bebeği ?

Samsunda yasiyorum buradaki tip fakulttesinde yaptiracagim

Tebrik ederim, bence iyi değerin, herkesin farklı oluyor değeri hiç takılma sen başkasına. Önemli olan bildiğim kadarıyla düzenli, katlanarak artması.
Tebrik ederimmm tekrardannn :)

isteyen uğraşan herkese Allah nasip etsin kimsenin emeğini ve hayallerini boşa çıkarmasın inş.

Doktordan geldim ignelere devam bugun 5.gun 4 tanecik yumurta buyumus :110: Sizce daha olusurmu simdide catlama onleyici ignelere basladim biraz moralim bozuldu

Back