- Emoji Skoru
- 45
- Puanlar
- 8
Canimmmmm yaptinmi testini....
Evettt 88.84 cikttiiiiii
![KK55 :KK55: :KK55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
Senin nasil gidiyor? Tekrar test yapacak misin yoksa kontrole mi gideceksin?
Benden 4 gun sonra bir daha istedi doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmmmm yaptinmi testini....
Dualarimiz seninle, insallah pozitif sonucunu gorecegiz. Bende cok mutsuzdum bir gun once, keson tutmadi diyordum.Kızlar bugün 10. Günüm. Bu akşam test yaptırıcam. Korkudan ölecekmiş gibi hissediyorum. Düne kadar içimde pozitif duygular vardı. Bugün test yapmaya karar verince korkular başladı. Benim için dua eder misiniz.
Ay çok sağol gabbler. İçime su serptin. Hafi inşallah bende hamileyim diye paylaşırım burda.Dualarimiz seninle, insallah pozitif sonucunu gorecegiz. Bende cok mutsuzdum bir gun once, keson tutmadi diyordum.
Boyle beklerken cok zor her zaman pozitif olmak belki ama inaniyorum ki seninde guzel haberlerini alacagiz hayirlisiyla.
Sol tarafta dedi canim anlamadim yani galiba rahim icindeTüplerde mi sıvı var
Tüpte sıvı varsa sıkıntı oluyor. Benim tüpüm tıkalı ama hemen girişte olduğu için tüpte sıvı yokmuş. Eğer tüpte sıvı olsaydı tüpünü bağlamamız gerekliydi dedi doktor. O sıvı bebeğin tutunmasını engelliyormuş. Önemli birşey mutlaka başka bir doktora daha sor.Sol tarafta dedi canim anlamadim yani galiba rahim icinde
Ayyyy superrrKızlar sonucum 101 çıktı. Yolda yürürken aldım haberi ağladım. İnanamadım. Hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun bana destek olduğunuz için.
Yok Can'ım düşük değil. Önemli olan 2 günde 2 ye katlanması. Korkma sen.Selam arkadaşlar. Sonuçlarınıza bakınca korkuyorum ben bugün test yaptırdım 3. Gün embriyosu ve 11. günüm sonuç 34,4 çok mu düşük normalde test günüm yarındı tüp bebek merkezindeki arkadaşım ne olur bugün yaptır en fazla biraz düşük çıkar dedi ama sonuca sevinemedim perşembe tekrar yaptıracağım ikiye katlayarak mı diye
Sağol canım. Çok mutluyumAyyyy superrr
canım sonuçlara takılma cunku kan değeri kadından kadına farklılık gösterır kımınde 30 ckar kımınde 300 senın kı dusuk değil ... benım idrarıma gec gecıyor mesela önemlı olan gebelıkte 2 gun sonra sonucunun senın 60 olması 2 ye katlanması yanı gönlünü ferah tutt gayet ıyı degerınSelam arkadaşlar. Sonuçlarınıza bakınca korkuyorum ben bugün test yaptırdım 3. Gün embriyosu ve 11. günüm sonuç 34,4 çok mu düşük normalde test günüm yarındı tüp bebek merkezindeki arkadaşım ne olur bugün yaptır en fazla biraz düşük çıkar dedi ama sonuca sevinemedim perşembe tekrar yaptıracağım ikiye katlayarak mı diye
Kizlar ben bugun mujdeli haberi aldiktsn snra lekenmelerim oldu kahve oglen basladi hala devam ediyor serum igne kan durdurma ignesi. Moralim cok bozuldu boyle bir durum yasayan varmi dusuk tehlikesi ile hic kalkmamam gerekiyormus 2 gun snra degerleri tekrar yapucaz dua edin lutfen bnm icin bebegim gitmesin![]()
Bugün kardeşime sonucumu söyledim. O da tüp Bebek'le hamile kalmıştı. Bana lekelenmen olursa korkma dedi. Onda olmuş. İstirahat etmiş bir süre. İnşallah senin de öyledir. Duam seninle.Kizlar ben bugun mujdeli haberi aldiktsn snra lekenmelerim oldu kahve oglen basladi hala devam ediyor serum igne kan durdurma ignesi. Moralim cok bozuldu boyle bir durum yasayan varmi dusuk tehlikesi ile hic kalkmamam gerekiyormus 2 gun snra degerleri tekrar yapucaz dua edin lutfen bnm icin bebegim gitmesin![]()
Canim hayirli olsun dusuk degil degerin takma sakin kafana.he. 2 gun sonra illa ki 2 ye katlamasida gerekmiyo.% 60 ve uzeri katlamalar saglii ilerliyo demekmis.sen sakin rakamlara takili kalma.hakkinda hayirlisi olsunSelam arkadaşlar. Sonuçlarınıza bakınca korkuyorum ben bugün test yaptırdım 3. Gün embriyosu ve 11. günüm sonuç 34,4 çok mu düşük normalde test günüm yarındı tüp bebek merkezindeki arkadaşım ne olur bugün yaptır en fazla biraz düşük çıkar dedi ama sonuca sevinemedim perşembe tekrar yaptıracağım ikiye katlayarak mı diye
Çok güzel bir haber, tebrik ederimmmm :)Kızlar sonucum 101 çıktı. Yolda yürürken aldım haberi ağladım. İnanamadım. Hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun bana destek olduğunuz için.
Kizlar ben bugun mujdeli haberi aldiktsn snra lekenmelerim oldu kahve oglen basladi hala devam ediyor serum igne kan durdurma ignesi. Moralim cok bozuldu boyle bir durum yasayan varmi dusuk tehlikesi ile hic kalkmamam gerekiyormus 2 gun snra degerleri tekrar yapucaz dua edin lutfen bnm icin bebegim gitmesin![]()