• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Nasıl bir doktormuş arkadaş ya, onun sizleri rahatlatması gerekirken olanlara bak.
:KK62:
ters anına denk gelmiştik diye düşündüm, sonraki tedavimde ise çok daha iyiydi... ama benimde moralimi çok bozmuştu, eşim ilk kez görmüştü kendisini, bana nebiçim doktor bulmuşsun diyerek kızmıştı bana..

yeni tedavin hayırlı olur, bu sefer yavruna kavuşursun arkadaşım. Bahçeçi de tedavi oluyorsun değil mi? doktorun kim öğrenebilir miyim, önceki tedavinde hangi iğneleri kullandın merak ettim? genelde hangi iğneleri veriyorlar bilgin varmı?....
canım doktorum aytun hn,,,ilk tedavide gonal f /olgalutran ve en son çatlatma iğnesinin adını hatırlamıyorum ama pregly mi neydi onu kullandım ,,,,3.gün dond 2 tane emb konulmuştu olmadı maalesef,,,şimdi histereskopi oldum rahim çentiklendi tutunma kolaylaşması için dondurulmuş olmadığı için adetimi bekliyorum taze tedavi için,,,,gelsin benim minik tatlış hormon iğnelerimmm sabırsızlanıyorum :)

canım doktorum aytun hn,,,ilk tedavide gonal f /olgalutran ve en son çatlatma iğnesinin adını hatırlamıyorum ama pregly mi neydi onu kullandım ,,,,3.gün dond 2 tane emb konulmuştu olmadı maalesef,,,şimdi histereskopi oldum rahim çentiklendi tutunma kolaylaşması için dondurulmuş olmadığı için adetimi bekliyorum taze tedavi için,,,,gelsin benim minik tatlış hormon iğnelerimmm sabırsızlanıyorum :)
anladım canım, teşekkürler...hadi inşallah bu sefer olacak..

Phantaghiro Phantaghiro merhaba, eveeet gittik dun. Dinledim minnagin kalp atisiniiii. Bam bam bam diye geliyor vallahi :)
Az biraz dimletti daha cok kucuk zaten ama baslamis kalp atisi duyabilecek miyiz bakalim dedi ve duyduk cok mutlu oldum.
6+2 olmusum
10 gun sonra tekrar gidiyoruz, o zaman daha net duyariz insallah

Phantaghiro Phantaghiro merhaba, eveeet gittik dun. Dinledim minnagin kalp atisiniiii. Bam bam bam diye geliyor vallahi :)
Az biraz dimletti daha cok kucuk zaten ama baslamis kalp atisi duyabilecek miyiz bakalim dedi ve duyduk cok mutlu oldum.
6+2 olmusum
10 gun sonra tekrar gidiyoruz, o zaman daha net duyariz insallah
Oooo çok sevindim senin adına. Darısı başımıza. Gözün aydın Canım sağlıkla büyüsün inşallah

Phantaghiro Phantaghiro diğer yoldan baktı canım. bildiğim kadarı ile bu dönemlerde karından ultrasonda görülemiyor çok minik olduğundan.

Kızlarrrrr bebeklerimin kalp atışlarını duyduk bugün. :KK200::KK200::KK200: Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6+5 günlük olmuşuz bile.

Selam arkadaşlar bende buraya ilk kez yazıyorum.2. tüp bebek tedavimiz tamamlandı beklemelerin 11. gününe giriyoruz, normalde test günümüz pazartesi ama eşimin işi dolayısıyla sonucu salı öğrenebileceğiz.Bende bir haftaddır evdeydim raporluydum, pazartesi çalışmaya başlayacağım, bişey olur mu korkusu yaşasamda evde durmak, beklemek daha zor ve sıkıcıydı, en iyisi okulda biraz kafa dağıtmak, bizim içinde dua edin ne olur, pozitifi görelim inşallah, Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah.

Back