- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ben de şimdi doktora gidiyorum canım soracam aşıyı ona göre hareket edecemKizlar ben bugun saglik ocagina gittim, kan verdim kan degerlerime sekerime tum tahlillerimi yapsinlar diye. Haftaya doktora goturcem, birde tetanoz asisini sordum. Hemsire 20. Haftada gel yapalim dedi. Asi karti cikartiyorlarmis o zaman. Tek guzelligi hamileyken saglik ocaginda sira beklememek :)
Ben de öyle yapıyorum gece yemek yemiyorum acıkırsam bir tabak meyve doyurmayı bile geçiyor şişiriyor tam da meyve Zaman'ı her meyve var neredeyse çok şükür ki :) bir de süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum mutlaka uyumadan :)ben acıkınca hemen meyve yada domates salatalık yiyorum ekmek li bişeyler yerine
Bugün ayrıntılı ultrason için doktora gittik biz tarih aldık cumartesi gidecez Allah'ın izniyle. Biraz telaşlıyım her şey güzel çıkar inşallah. Bebişim 21+1 haftalıkmış ben 22 diyordumher şey yolunda dedi doktor amcası sadece fazla su içmiş :) bişi olur mu dedim ayrıntılı da bakarlar ona dedi. 400 grammış ağırlığı da kuzumun :) doktora aşıyı sordum çağırmamışlardı henüz beni doktor git mutlaka dedi. Gelirken sağlık ocağına uğradım aşımızı da olduk.
Yok Canım suyum iyi de Bebek çok su içiyormuş :)Canim suyun mu fazlaymis. Doktor ne dedi bu konu hakkinda?
Ben de ilk defa duydum çok şaşırdım canım :) bir sorun olur mu dedim ayrıntılı da bakarlar sesi doktor bakalım cumartesi ne diyecekler 250 tlymiş bu arada ayrıntılı canımAllah Allah onu da ilk kez duydum :) bakalim daha neler duycam :)
Allah esirgesin yavrunu annesi :) oğluşun olacak demekk benim de oğluşum olacak. Biz de önden gidiyorduk bu hafta normale dönmüşüz :))Ben de az önce muayeneden geldim erkek annesi olacakmisim hersey yolunda dedi boyu kilosu iyi ŞÜKÜR doktor 20 haftalık dedi önden gidiyormuş düzelir miş INŞ detaylı ultrason için sıra aldım yarına cinsiyeti daha iyi belli olur dedi
SAĞOL CANIM 19 HAFTALIKyaaa erkek annişii hayırlı olsun canım içim kıpır kıpır oldu şu 12 Ağustos bi gelseydi bende öğrenseydim kaç haftalıksın canım
AMİN İNŞAALLAH CUMLEMIZIN benimde düzelir INŞAllah esirgesin yavrunu annesi :) oğluşun olacak demekk benim de oğluşum olacak. Biz de önden gidiyorduk bu hafta normale dönmüşüz :))
16+0 16+1 16+2 16+3 16+4 16+5 16+6 17+0 diye gider Canım ilk sayılar haftasını ikinci sayılar gününü söylüyor. 17+0 tam 17 haftalık demekbenim tahminimce 16 hafta bitecek int bakıyorum hesaplamalardan 17+0 anlamıyorum
İstersen doktorunu ara sor bi ona göre hareket edersinböbreğime yakın sol yanımda dünden belli bir ağrı var sizce bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?