2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Aynen Canım insan gitmek istemiyor o iyi hareketlerini hissediyorum tekme de atıyor çok şükür o yüzden gitmek istemiyorum canım. Bir de bi yerde okudum 22 ve 24 haftalar arası detaylı ultrason için daha uygun yazıyordu o yüzden biraz daha bekleyim diyorum tabi ki yazarım Canım :) bu arada sanırım detaylının ne kadar olduğunu sormuşsun canım ben bebiş ne kadar dedin sandım fiyat sormadım doktora canım ama 200 300 arasıymış öyle bir duyum aldım

Fiyatlar cok degisiyor ya. Kimi cok ucuk fiyat veriyor. Insallah saglikla gecer detayli ultrasonda. Ben hareket hissediyomuyum bilmiyom ya. Bole kasiklarim ara ara geriliyor ama bagirsaklarmi bebek hareketimi ayirt edemiyorum

Fiyatlar cok degisiyor ya. Kimi cok ucuk fiyat veriyor. Insallah saglikla gecer detayli ultrasonda. Ben hareket hissediyomuyum bilmiyom ya. Bole kasiklarim ara ara geriliyor ama bagirsaklarmi bebek hareketimi ayirt edemiyorum
Evet canım benim hastane iyi bu konularda :) doktorumu da çok seviyorum çok şükür ki karşıma çıkardı Rabbim :) benim de öyleydi canım eşim sürekli soruyordu ayırt edemiyordum geçen hafta daha net hissetmeye başlamıştım. Belli oluyordu oynadığı artık. Perşembe günü uykudan uyandım bebeğimle konuşuyordum seviyordum birden tekmesini hissettim şimdi açken durmadan tekme atıyor canım. Senin de az kalmış her şey birden gerçekleşiyor yavaş yavaş olur diye düşünüyordum ben öyle olmadı Zaman'ı gelince birden hissediyorsun minikleri

Darisi basima insallah :) ben de ara ara sesleniyorum kizima duyuyordur insallah :)

Darisi basima insallah :) ben de ara ara sesleniyorum kizima duyuyordur insallah :)
Yeni yeni duymaya başlıyor olması lazım canım seninkinin :) biraz daha büyüyünce hareketlerini hissedince çok güzel oluyor tepki veriyor sen seslenince ya o Zaman doğsan da sevsek diyorsun 2 hafta sonra daha net hissedersin inşallah sen de :)

Insallah canim. Saglikla dogsunlarda sevelim insallah bolca :)

Guzel teyzeler biz bugun kizimi gormeye gittik. Boncugum 19cm olmus 195 gr olmus kilosu. Nerdeyse 1 hafta önden gidiyor gelisimi. Sirt ustu uzanmis keyif yapiyordu elleriyle oynuyordu :) hersey guzelmis, tansiyonum 13-8 cikti. Onun icinde gunde 1 bardak limonlu su icicem ve tuza dikkat edicem.sizin kontroller ne zaman, nasil hissediyorsunuz?

BEN AYIN 20 SİNDE GİDECEĞİM CANIM CİNSİYET ÖĞRENEMEDİK DAHA NASİPSE ÖĞRENECEĞİZ

Maşallah canım iyi bakmışsın bebişe demek :)) Allah esirgesin ikinizi de :) çok heyecanlı ya sen böyle deyince benim de gidesim geldi hemen

Saol canim. Valla insan hergun gorse gene goresi geliyor. Insallah bebislerimiz saglikli olsunlar. Senin kontrol ne zaman?
Doktor detaylı ultrasona çağırmıştı canım 21. Haftaya girdik vakti geldi de halaları gelecek 10 güne onları beklemek istiyorum ama eşim de gidelim özledik diyor :)

Doktor detaylı ultrasona çağırmıştı canım 21. Haftaya girdik vakti geldi de halaları gelecek 10 güne onları beklemek istiyorum ama eşim de gidelim özledik diyor :)

Ah ozlenmezmi :) buyudukce insan daha bi heyecsnlaniyor gordugunde :) ellerini ayaklarini oynatisi falan daha anlamli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…