2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

kızlar biz normalde özele gidiyoruz orda ki randevumuz 12 ağustos ama biz dayanamadık randevu gününe kadar bi siğortaya gidelim dedik gittik ve %80 prensesimiz olacak :)

kızlar biz normalde özele gidiyoruz orda ki randevumuz 12 ağustos ama biz dayanamadık randevu gününe kadar bi siğortaya gidelim dedik gittik ve %80 prensesimiz olacak :)

Canim hayirli olsunncokkk sevindim. Saglikla kucagina al insallah :)

Guzel anneler bizde bugun doktora gittik. Haftaya pazartesi asiya gidicem bende insallah. Bugunku kontrolde hersey normaldi cok sukur. 300 gr olmus fasulyem, tam gobek deligimin oraya cikmis, daha evvel hep kasiklardaydi. Ayrintili ultrason icin gun aldim bende nasipse 11 agustosta cekilcez tam 22 haftalikken.

Biz geçen perşembe günü cektirdik onu doktor istedi herşey normal çok ŞÜKÜR 330 grmdi. RABBİM SAĞLIKLI ETSİN ONLARI. BUGÜN ÇOK GERGİN KARNIM YANMA VAR. BEN ARTIK DEVLETE GİDİYORUM ÖZEL HASTANEMIZ KAPANDI

Cok sevndm canim temiz cikmasina. Darisi basimiza insallah :) Devletten memnunsan tabiki devam et. Dogumu da devlette mi dusunuyorsun? Baska ozel yokmu orda?

Cok sevndm canim temiz cikmasina. Darisi basimiza insallah :) Devletten memnunsan tabiki devam et. Dogumu da devlette mi dusunuyorsun? Baska ozel yokmu orda?
Suan icin memnunum ama özel de de DOĞUM yapabilirim. OZEL Var da doktora karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…