- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ne kadar hassasız :)bugün geçti canım sanırım uyuma tarzımdan kaynaklanmış
Değişmek değil de zorluyorum kendimi sola yatmak için. alışmaya çalışıyorum ama olmuyor gece uyuyunca direk sağa dönüyorum ya da sırt üstü yatıyorumaynen :) sizin yatış şeklinizde değişti mi sağa veya sola yatabiliyor musunuz?
Biz olduk 19 temmuzdaİLK AŞI YI OLDUNUZ MU ANNELER
Bizde yarın olacağız nasipseBiz olduk 19 temmuzda
Çok kolay bir aşı ilk gün biraz Ağrıdı sadece o kadar. Aşıdan önce bebeğin kalp atışına da bakıyorlar doppler ultrason kullanıyorlar.Bizde yarın olacağız nasipse
Sağlık ocağında olmuyor mu bu aşı benim orada olacak ultrason yok ki orada ya da ben bilmiyorumÇok kolay bir aşı ilk gün biraz Ağrıdı sadece o kadar. Aşıdan önce bebeğin kalp atışına da bakıyorlar doppler ultrason kullanıyorlar.
Evet sağlık ocağında yapılıyor aşı. Orada pilli sanırım küçücük bir alet doppler ultrason diye geçiyor.Sağlık ocağında olmuyor mu bu aşı benim orada olacak ultrason yok ki orada ya da ben bilmiyorum
Oyy hayırlı olsun annesi :)kızlar biz normalde özele gidiyoruz orda ki randevumuz 12 ağustos ama biz dayanamadık randevu gününe kadar bi siğortaya gidelim dedik gittik ve %80 prensesimiz olacak :)
Evet CANIM bugün gittim aradılar tekrar . duydum bebeğimin kalp atışlarını aşı da oldum ŞÜKÜREvet sağlık ocağında yapılıyor aşı. Orada pilli sanırım küçücük bir alet doppler ultrason diye geçiyor.
Ben de az önce muayeneden geldim erkek annesi olacakmisim hersey yolunda dedi boyu kilosu iyi ŞÜKÜR doktor 20 haftalık dedi önden gidiyormuş düzelir miş INŞ detaylı ultrason için sıra aldım yarına cinsiyeti daha iyi belli olur dedi
SAĞOL CANIM BENİM AMİN İNŞAALLAH cumlemizCanim hayirli olsunncokkk sevindim. Saglikla kucagina al insallah :)
Biz geçen perşembe günü cektirdik onu doktor istedi herşey normal çok ŞÜKÜR 330 grmdi. RABBİM SAĞLIKLI ETSİN ONLARI. BUGÜN ÇOK GERGİN KARNIM YANMA VAR. BEN ARTIK DEVLETE GİDİYORUM ÖZEL HASTANEMIZ KAPANDIGuzel anneler bizde bugun doktora gittik. Haftaya pazartesi asiya gidicem bende insallah. Bugunku kontrolde hersey normaldi cok sukur. 300 gr olmus fasulyem, tam gobek deligimin oraya cikmis, daha evvel hep kasiklardaydi. Ayrintili ultrason icin gun aldim bende nasipse 11 agustosta cekilcez tam 22 haftalikken.
Biz geçen perşembe günü cektirdik onu doktor istedi herşey normal çok ŞÜKÜR 330 grmdi. RABBİM SAĞLIKLI ETSİN ONLARI. BUGÜN ÇOK GERGİN KARNIM YANMA VAR. BEN ARTIK DEVLETE GİDİYORUM ÖZEL HASTANEMIZ KAPANDI
Suan icin memnunum ama özel de de DOĞUM yapabilirim. OZEL Var da doktora karar veremedimCok sevndm canim temiz cikmasina. Darisi basimiza insallah :) Devletten memnunsan tabiki devam et. Dogumu da devlette mi dusunuyorsun? Baska ozel yokmu orda?
Suan icin memnunum ama özel de de DOĞUM yapabilirim. OZEL Var da doktora karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?