• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Kızlar nasılsınz bende 30.12.2016 da spinal sezeryan ile doğum yapıp prensesimle kavuştum :) sizlerin nasıl gidiyor
:KK46:
Ben de 2 aralıkta normal Doğum yaparak oğluma kavuşmuştum. Dün kırkımız çıktı çok şükür. Biraz ağlıyor oğluşum sancısı oluyor ama geçecek bugünler inşallah :) siz nasılsınız ;)

Ben artık bebeğime kendim bakabiliyorum birazdaha iyileştim :) senisevmeksuyabakmak, normal doğum zor oldumu çok dikişin var mı

Ben artık bebeğime kendim bakabiliyorum birazdaha iyileştim :) senisevmeksuyabakmak, normal doğum zor oldumu çok dikişin var mı
Çok güzel oluyor bebeğinle ilgilenmek.. ;) çok dikişim vardı kolay oldu doğumum çok şükür fakat dikişler ve makat etrafında oluşan hemoroidler çok zorladı yine de evladıma kendim baktım canım ilk bir hafta çok nadir kayınvalidem altını aldı o da ben hareket edemiyordum mecbur ondan rica ettim. Bebişlerimizin bize alışması için en güzelini ve en doğrusunu yapıyoruz biz :) minicikler bize ihtiyacı var yavrularımızın :) senin sezeryan nasıl geçti

Güzel geçti spinal yaptım bende ilk 1 hafta annemde kaldım ağrılarım oldu sonra toparlanmış çok şükür 1 hafta da kaynanam da kaldım. Cumartesi Günü evimize geldik. Kızımla ben ilgileniyorm biraz zor ama çok eğlenceli :)

Bu arada sezeryan yapanlar contractubex kullanıyorum dikiş izini zamanla siliyor tavsiye ederim

Güzel geçti spinal yaptım bende ilk 1 hafta annemde kaldım ağrılarım oldu sonra toparlanmış çok şükür 1 hafta da kaynanam da kaldım. Cumartesi Günü evimize geldik. Kızımla ben ilgileniyorm biraz zor ama çok eğlenceli :)
İlk haftalar bakım şart canım :) en azından yemeği temizliği biri yapmalı :) biz evimize 37 günlükken geldik. Memleket ve ev farklı şehirlerde ve uzak karlı havada bayağı zor oldu ama iyi ki gelmişiz daha fazla dursak ben kafayı yerdim kesin ;)

Evet canım iyi geliyormuş sürüyorm ben akşamları biraz bekletiyrm sabah bakıyrm derim soyuluyor hücre yeniliyor zaten

Kııızlarrrr Nasılsınz, Doğumdan Sonra İlk İlişki Deneyiminiz Nasıl Oldu haftaya kırıkm çıkacak ama endişelerim var eski konulara baktım çok ağrılııı oluyorum
:KK12:

Kızlar kimse yazmıyor doğumdan sonra devam edelim lütfen fikir paylaşmaya... Nasıl Bebişleriniz Kaç aylık oldular :KK46:

Bugün tam 120 günlük oldu. 4. Ayımız bitiyor 5. Aya adım atıyoruz çok şükür canım :KK66: siz kaç aylık oldunuz :)
5. Ayı doldurduk şükür canım. Geçen hafta doktora gitmiştik. 3 haftada 200 gram almış. Sadece anne sütü alıyordu. Doktor artık ek gıdaya başla yetmiyor demek dedi. Ev yoğurdu meyve püresi veriyorum. Muhallebi yapıyorum. Siz nasıl besleniyorsunuz

Back
X