Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2 aralıkta normal Doğum yaparak oğluma kavuşmuştum. Dün kırkımız çıktı çok şükür. Biraz ağlıyor oğluşum sancısı oluyor ama geçecek bugünler inşallah :) siz nasılsınızKızlar nasılsınz bende 30.12.2016 da spinal sezeryan ile doğum yapıp prensesimle kavuştum :) sizlerin nasıl gidiyor
![]()
Çok güzel oluyor bebeğinle ilgilenmek..Ben artık bebeğime kendim bakabiliyorum birazdaha iyileştim :) senisevmeksuyabakmak, normal doğum zor oldumu çok dikişin var mı
İlk haftalar bakım şart canım :) en azından yemeği temizliği biri yapmalı :) biz evimize 37 günlükken geldik. Memleket ve ev farklı şehirlerde ve uzak karlı havada bayağı zor oldu ama iyi ki gelmişiz daha fazla dursak ben kafayı yerdim kesinGüzel geçti spinal yaptım bende ilk 1 hafta annemde kaldım ağrılarım oldu sonra toparlanmış çok şükür 1 hafta da kaynanam da kaldım. Cumartesi Günü evimize geldik. Kızımla ben ilgileniyorm biraz zor ama çok eğlenceli :)
Bu krem çatlaklarda işe yarıyor mu acaba canım benim de biraz çatlağım varBu arada sezeryan yapanlar contractubex kullanıyorum dikiş izini zamanla siliyor tavsiye ederim
Biz iyiyiz şükür :) artık bayağı büyüdük oyunlar oynuyoruz, kahkalar atıyoruz.. gaz sıkıntımız geçti şükür. Diş çıkarma hazırlığındayız. Sen nasılsın bebiş nasıl?Kızlar Sesiniz Çıkmıyorr Nasılsınız Bebişleriniz Nasıl
Bugün tam 120 günlük oldu. 4. Ayımız bitiyor 5. Aya adım atıyoruz çok şükür canımBende iyiym bebişte iyi bizde büyüdüük :) kaç aylık oldu bebişin
5. Ayı doldurduk şükür canım. Geçen hafta doktora gitmiştik. 3 haftada 200 gram almış. Sadece anne sütü alıyordu. Doktor artık ek gıdaya başla yetmiyor demek dedi. Ev yoğurdu meyve püresi veriyorum. Muhallebi yapıyorum. Siz nasıl besleniyorsunuzBugün tam 120 günlük oldu. 4. Ayımız bitiyor 5. Aya adım atıyoruz çok şükür canımsiz kaç aylık oldunuz :)