2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Kızlar geçen hafta cuma doktora gittim. İsim geregi uzun süre ayakta kaliyordum ve tatil nedeniyle de biri 6 biri 13 olmak uzere 2 gün arayla uzun yol yolculuğu yaptım. Aralarda dinlendim ama vucut yorulmuş demek ki. Bebeğim aşağı inmiş. Kanama vs yok ilk günden beri hiç olmadı. Benim gibi bebeği aşağıda olan var mı? Cuma gününden beri yatıyorum ne kadar sürede düzelir?

ben çok acıkıyorum ve baş ağrım var :( canım geçmiş olsun dinlen bolbol başıma gelmedi bilmiyorum ama tavsiyem dinlen

ben çok acıkıyorum ve baş ağrım var :KK43: canım geçmiş olsun dinlen bolbol başıma gelmedi bilmiyorum ama tavsiyem dinlen

Ay bendede ara ara bas agrisi oluyor. Tansiyonumu takip ettim 11 7 yada 12 8 normal yani. Sicaklardan sanirim Allah yardimcimiz olsun. Bende de cok sık acıkma oluyor

Beni aramadılar nedense :) merak ediyorum sebebini de yaptırmasak sorun olur mu ki ayrıca

Canim ben yaptircam acikcasi. Neden dersen Allah korusun dogumda olabilecek hani kullanilan aletlerden dolayi aksi bi durum olmasin diye yapiliyor. Ama tabiki hersey artik cok gelisti hani eskisi gibi enfeksiyon kapma riski daha az Allahin izniyle. Ben genede kafam rahat olsun yaptirayim diyorum

Canim ben yaptircam acikcasi. Neden dersen Allah korusun dogumda olabilecek hani kullanilan aletlerden dolayi aksi bi durum olmasin diye yapiliyor. Ama tabiki hersey artik cok gelisti hani eskisi gibi enfeksiyon kapma riski daha az Allahin izniyle. Ben genede kafam rahat olsun yaptirayim diyorum
Yaptırmak iyi olur elbet koruyucu iğne sonuçta da çağırmamaları garip canım kaç aya kadar yaptırılıyor acaba o iğne

Yaptırmak iyi olur elbet koruyucu iğne sonuçta da çağırmamaları garip canım kaç aya kadar yaptırılıyor acaba o iğne

20. Haftada diye biliyorum ben. Beni de aramadilar, ben de bu hafta gidip bi sorcamm. Gec kalmayim diye. 2 doz oluyor 4 hafta sonrada 2. Dozu yapiyorlar. Sen kac haftalik oldun canim?

Ben pek bi sorun olcagini sanmiyorum doktorum sen bilirsn dedi ama asidan ne zarar gelebilirki

Kızlar bulantısı istifası devam eden var mı benim minik aç olunca istifra ediyorum :( sürekli yiyelim istiyor :) napcam ben :)

Kizlar ben bugun saglik ocagina gittim, kan verdim kan degerlerime sekerime tum tahlillerimi yapsinlar diye. Haftaya doktora goturcem, birde tetanoz asisini sordum. Hemsire 20. Haftada gel yapalim dedi. Asi karti cikartiyorlarmis o zaman. Tek guzelligi hamileyken saglik ocaginda sira beklememek :)

Back
X