- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Baş ağrısı normalmiş ama sıcaklar da bir yandan çok yorucu oluyor benim de var baş Ağrımben çok acıkıyorum ve baş ağrım varcanım geçmiş olsun dinlen bolbol başıma gelmedi bilmiyorum ama tavsiyem dinlen
ben çok acıkıyorum ve baş ağrım varcanım geçmiş olsun dinlen bolbol başıma gelmedi bilmiyorum ama tavsiyem dinlen
ANNELER NASILSINIZ dün gece baya bi korktuk biz
AMİN AMİN AMİN İNŞAALLAH CANIM bende 4 e doğru uyudum herkes ayaktaydıKorkumdan gece 2de uyuyabildim o da zorla. Normalde 9.30da uyuyakalirim en gec. Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Slm kizlar beni tetonaz asisi icin cagirdilar
Beni aramadılar nedense :) merak ediyorum sebebini de yaptırmasak sorun olur mu ki ayrıcaSlm kizlar beni tetonaz asisi icin cagirdilar
Beni aramadılar nedense :) merak ediyorum sebebini de yaptırmasak sorun olur mu ki ayrıca
Yaptırmak iyi olur elbet koruyucu iğne sonuçta da çağırmamaları garip canım kaç aya kadar yaptırılıyor acaba o iğneCanim ben yaptircam acikcasi. Neden dersen Allah korusun dogumda olabilecek hani kullanilan aletlerden dolayi aksi bi durum olmasin diye yapiliyor. Ama tabiki hersey artik cok gelisti hani eskisi gibi enfeksiyon kapma riski daha az Allahin izniyle. Ben genede kafam rahat olsun yaptirayim diyorum
Yaptırmak iyi olur elbet koruyucu iğne sonuçta da çağırmamaları garip canım kaç aya kadar yaptırılıyor acaba o iğne
22. Haftadayım ben Canım sağlık ocağını arayıp sorayım ben de bir ona göre giderim20. Haftada diye biliyorum ben. Beni de aramadilar, ben de bu hafta gidip bi sorcamm. Gec kalmayim diye. 2 doz oluyor 4 hafta sonrada 2. Dozu yapiyorlar. Sen kac haftalik oldun canim?
22. Haftadayım ben Canım sağlık ocağını arayıp sorayım ben de bir ona göre giderim
Kızlar bulantısı istifası devam eden var mı benim minik aç olunca istifra ediyorumsürekli yiyelim istiyor :) napcam ben :)
Ben de oluyor aç kalınca ama sürekli de acıkıyorum her acıktığımızda yersek kaç kilo oluruz bizKızlar bulantısı istifası devam eden var mı benim minik aç olunca istifra ediyorumsürekli yiyelim istiyor :) napcam ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?