2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Kizlar ben bugun saglik ocagina gittim, kan verdim kan degerlerime sekerime tum tahlillerimi yapsinlar diye. Haftaya doktora goturcem, birde tetanoz asisini sordum. Hemsire 20. Haftada gel yapalim dedi. Asi karti cikartiyorlarmis o zaman. Tek guzelligi hamileyken saglik ocaginda sira beklememek :)
Ben de şimdi doktora gidiyorum canım soracam aşıyı ona göre hareket edecem

Bugün ayrıntılı ultrason için doktora gittik biz tarih aldık cumartesi gidecez Allah'ın izniyle. Biraz telaşlıyım her şey güzel çıkar inşallah. Bebişim 21+1 haftalıkmış ben 22 diyordum ;) her şey yolunda dedi doktor amcası sadece fazla su içmiş :) bişi olur mu dedim ayrıntılı da bakarlar ona dedi. 400 grammış ağırlığı da kuzumun :) doktora aşıyı sordum çağırmamışlardı henüz beni doktor git mutlaka dedi. Gelirken sağlık ocağına uğradım aşımızı da olduk.

ben acıkınca hemen meyve yada domates salatalık yiyorum ekmek li bişeyler yerine
Ben de öyle yapıyorum gece yemek yemiyorum acıkırsam bir tabak meyve doyurmayı bile geçiyor şişiriyor tam da meyve Zaman'ı her meyve var neredeyse çok şükür ki :) bir de süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum mutlaka uyumadan :)

Bugün ayrıntılı ultrason için doktora gittik biz tarih aldık cumartesi gidecez Allah'ın izniyle. Biraz telaşlıyım her şey güzel çıkar inşallah. Bebişim 21+1 haftalıkmış ben 22 diyordum :KK66: her şey yolunda dedi doktor amcası sadece fazla su içmiş :) bişi olur mu dedim ayrıntılı da bakarlar ona dedi. 400 grammış ağırlığı da kuzumun :) doktora aşıyı sordum çağırmamışlardı henüz beni doktor git mutlaka dedi. Gelirken sağlık ocağına uğradım aşımızı da olduk.

Canim suyun mu fazlaymis. Doktor ne dedi bu konu hakkinda?

Ben de az önce muayeneden geldim erkek annesi olacakmisim hersey yolunda dedi boyu kilosu iyi ŞÜKÜR doktor 20 haftalık dedi önden gidiyormuş düzelir miş INŞ detaylı ultrason için sıra aldım yarına cinsiyeti daha iyi belli olur dedi

yaaa erkek annişii hayırlı olsun canım içim kıpır kıpır oldu şu 12 Ağustos bi gelseydi bende öğrenseydim kaç haftalıksın canım

Ben de az önce muayeneden geldim erkek annesi olacakmisim hersey yolunda dedi boyu kilosu iyi ŞÜKÜR doktor 20 haftalık dedi önden gidiyormuş düzelir miş INŞ detaylı ultrason için sıra aldım yarına cinsiyeti daha iyi belli olur dedi
Allah esirgesin yavrunu annesi :) oğluşun olacak demekk benim de oğluşum olacak. Biz de önden gidiyorduk bu hafta normale dönmüşüz :))

kızlar ben hesaplayamıyorum en son 24 mart 2016 da adet gördüm şu mantığı çözemiyorum örnek veriyorum 16+1 16+2 16+3 16+4 16+5 16+6 ve en son 16+7 var mı yoksa 17+1 e mi geçiyoruz ve sizce ben en son 24 mart 2016 da adet gördüm ise kaç haftalık gebeyim .

Back
X