Merhaba güzel hanımlar,
Kızlar 2 gün önce kontrolum vardı benim. Hersey yolundaydı, bebiş büyümüş, yapılan ilk sonuçlarım, kan değerlerim gayet iyiydi. Ama bu gece Zor bir gece geçirdim. Gece 4 gibi wc ye kalktığımda bir baktım ki, ilk adet günümmüş gibi kanamam olmuş. iç çamaşırım kan içınde. Wc ye girdim, aynı adet dönemi gibi bir tane pıhtı düştü klozete. Aklım çıktı. Hemen hastaneye geldik. Aman Allahım nasıl zor birşeymiş. Bana sordular ne kadar kanaman oldu, 1 su bardağı yarım su bardağı ne kadar? Dedim o kadar değil çay bardağının yarısı kadardır. AMa pıhtılı. Doktorumu aradılar. Doktor yatırın, serum verin, bir de kalcadan vurulan kanamayı durdurucu, düşük önleyici bir iğne varmış. Onu vurun demiş. Gece serum bağlandı. İğne vuruldu. 2-2,5 saate doktorum geldi, muayeneye ultrasona aldı. Ama o 2 saat nasıl geçti,nasıl uzundu anlatamam. Baktık, çok şükür bebişim iyi, kalp atışı normal. Kanama kese ve çevresinde değilmiş. Doktorumun açıklaması şöyle oldu. Bu tip kanamalar 5 hamileden 1 inde olabilir. Pıhtı gelmiş olması sevindirici, üzülme dedi. Kan durmuş ki pıhtı gelmiş. Sadece ben daha erken dönemde olmasını beklerdim sende, 9+3 biraz gecikmeli oldu dedi. Ama 3 aydan sonra olmasından iyidir dedi. Şimdi bir miktar daha gelmeye devam edebilirmiş ki orası temızlensın. Hafif kahverengi, çamurumsu kırmızıya döndü rengi kanamanın ve damlaya dönüştü. 2 gün rapor yazdı, işe gitmeyeceğim pztesiye kadar. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım, korkusunu bile yaşamak ne zormuş. Allah hepimiz için sağlıklı hamilelikler nasip etsin.