2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar. Aranızda benim gibi olan var mı? 6. Haftada başlayan bulantılarım 9. Haftaya kadar devam etti. Şu an 9+4 üz ve yaklaşık iki üç gündür mide bulantım geçti bunu dışında aksine iştah artışı oldu. İlk hamileliğimde de belirtilerim gitmişti ve 11. Haftada rutin kontrollerde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim . Çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan :KK43:
Benimde yok canım Allah korusun kötü şeyler getirme aklına bulantılar sürekli olcak diye bişey yok bende 2 gündür aşırı bel ağrısıyla uyanıyorum

benim bu haftaya kadar hiç olmayan bulantım bu hafta hatta 1-2 gündür başladı hayret ediyorum.. Baştan beri çeken arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. gerçekten çok zormuş..
Benimde son 3 gündür kalmadı kusmalarım 9+3 olduk acaba anormallik mi var dedim ama kişiden kişiye değişiyor galiba , bilgi için Sağol canım

benim d bir haftadır midem bulanıo bi kere kustum... dün de belim çok ağrımaya başladı.. inş tez zamanda geçer bu bulantı...

Kizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten

Canim alinan kilolar elbet verilir dert etme ama meyveninde seker orani yuksek gunde 2 porsiyonu gecmesen iyi olur.sekerli gidalar tuketme kilo elbet verilir.benim ilk hamileligimde gebelik sekerim cikti malesef bu sefer daha dikkatli yemeye calisiyorum.

Gunaydin hayirli cumalar canim.
Aksamki sertlesmeler gazdan olabilirmi acaba kabizimda demissin.gaz sancisi cok fena oluyo.sabahlari ac karnina kayisi yesen taze yada kurusunu ustunede su icsen miden bulanmazsa tabi.kabizliga iyi gelebilir.

tşk ederim canım 2 porsiyondan fazla yemiyim evet bugün mesela elma ve muz getirdim başka meyve yemiyim dimi

kızlar her gün yeni bi sorun yazıyorum buraya kusura bakmayın şu anda işyerindeyim çok hastalandım galiba. sürekli öksürüyorum ve kemiklerim ağrıyo ateşim de var gibi. ne yapmalıyım sizce ıhlamur içtim bal katıp

günaydın annişler
Hayırlı Cumalar

Ben gündüzleri yaşayıp geceleri ölüyorum
ne yersem yiyim yada ne yemessem yemeyim
akşamları dehşet bir mide yanması kasılması sanki bebek büyür sertleşir karnımda benim de midemde birşey sertleşiyor
Maalesef Aşırı derecede Kabızlık Yaşıyorum Hiç Hiç İyi değilim ben velhasıl sürekli ağrı ve acı içinde uyuyup uyanıyorum
Sabahları öğürmelerim yoktu o da başladı. Dün ilkkez Gaviscon içitm banamısın demedi Dr a sorsam normal diyecek ama akşamları yaşam ve uyku kalitem sıfır
Çok yaramaz bir zeytin bu :)
Sut iciyormusun, bildigim migde yanmasina iyi geliyordu, kabizligada dogal yoldan yapabilecek cok sey var. Kasi, hosaf, ben bol elma suyu iciyorum muz yiyorim, kabiz oldugum an hemoroidlerim cikiyor o yuzden dikkat ediyorum

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese,
@ozlemayd
@papatyapnr
@perdurable
@TugbaAnk
@sunflower
@nefise erdem
bitterrcikk bitterrcikk
@smile25
@catuke
@izdmr
@fairylike
elma_sekerim01 elma_sekerim01
S Senbirsen
@hepimami
G gulse84
@icequeen87
@arnavut_biberi

Mesaj yazıp iyi dileklerinizi paylaşmışsınız, hepinize çok teşekkür ederim. Allah yazan, okuyan, herkesten razı olsun. Hiç ağrım olmadan kanama oldu. Allah korusun bebişle ilgili bir düşük durumu olduğunda oldukça ağrılı olduğunu duymuştum ama yine de insan çok korkuyor. Ama bu gibi durumlar nadir de olsa olabiliyormuş hamilelikte, özellikle ilk 3 ayda. Allah kimseye yaşatmasın ama başınıza gelirse de, benim kadar panik yapıp korkmayın diye söylüyorum. @icequeen87 sen de benzerini yaşamışsın, çok geçmiş olsun hepimize, çok şükür ki Allah korudu bizleri. Şu mübarek cuma gününde, dualarım sizlerle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep iyi mutlu haberler paylaşalım inşallah..
Canım geçmiş olsun bende 20 gündür kanamalı gebelik geçiriyorum rabbim sana da şifa versin inşallah

Günaydın güzel anneler. Bugün itibariyle 10+1 olduk. Dünden beri çok aşırı kusmalarım var vücudumda hiç su kalmadı. Ağzıma hiçbişey almamama rağmen sürekli çıkardım. Eşim de yanımda yoktu geç saate kadar ağla sızla mahvettim kendimi. Yataktan çıkamıyorum. Bu hafta biter diyorlardı bulantı benimki atağa geçti:(

Günaydın güzel anneler. Bugün itibariyle 10+1 olduk. Dünden beri çok aşırı kusmalarım var vücudumda hiç su kalmadı. Ağzıma hiçbişey almamama rağmen sürekli çıkardım. Eşim de yanımda yoktu geç saate kadar ağla sızla mahvettim kendimi. Yataktan çıkamıyorum. Bu hafta biter diyorlardı bulantı benimki atağa geçti:KK43:
12. Haftada hafiflemeye basliyor cnm bende bi kaç gündür biraz daha rahatim çok sukur

Back
X