2016 Aralık Anneleri

Bize üstüne basa basa yasak dediği için ben de neden diye soramadım açıkcası. Zaten yasak olmasa bile mide bulantım öyle kötü ki eşime sarılıp öpemiyorum bile. Eşim Bebek seni kimseyle paylaşmak istemiyor diyor :)

bizimki de direk girer girmez yapılacakları sayarken cinsel ilişkiye girebilirsiniz dedi aynen bende soramadım niye diye:) ama yasak dedi ise dikkat edin ben aramız soğumasın diye de ara vermek istemedim açıkçası çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum en ufak horlaması bile rahatsız ediyor o da mecbur öbür odaya gidiyo sürekli.

benimki de saımsak yiyince çok midem bulanıyo dün benim zorumla sarımsak kokusu gitsin diye süt içti nası olmuş diye üfledi. ıyyy süt kokuyosun dedim sen beni sevmiyosun diyo:)) ama napim bütün kokular rahatsız ediyo açıkçası

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir .
Ya kizlar bisey dicem ben cok korkuyorum bugun icimde kötü bi his var korkuyorum bebegimin kalbi ya durduysa diye icim icimi yiyor bu aralar o kadar cok duyuyorum kalbi duran bebekleri dünde iliski oldu icimdeki acabalar bitiriyor beni :( mide bulantim azda olsa vardi sabah ama simdi bisey yok :( kizlar ne yapim ben yurt disindayim ve burda ha diyince doktora gidilmiyor ne yapacagimi bilmiyorum :(

Ya kizlar bisey dicem ben cok korkuyorum bugun icimde kötü bi his var korkuyorum bebegimin kalbi ya durduysa diye icim icimi yiyor bu aralar o kadar cok duyuyorum kalbi duran bebekleri dünde iliski oldu icimdeki acabalar bitiriyor beni :KK43: mide bulantim azda olsa vardi sabah ama simdi bisey yok :KK43: kizlar ne yapim ben yurt disindayim ve burda ha diyince doktora gidilmiyor ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:
Dua et. Vesveseni rabbim yüreğinden alır inşallah. İçini ferah tut. Bebeğin seninledir. Kötü haberler duydukça bunları düşünmek maalesef elde değil ama rabbim esirgesin ve yavrularımızı bize bağışlasın.

Ya kizlar bisey dicem ben cok korkuyorum bugun icimde kötü bi his var korkuyorum bebegimin kalbi ya durduysa diye icim icimi yiyor bu aralar o kadar cok duyuyorum kalbi duran bebekleri dünde iliski oldu icimdeki acabalar bitiriyor beni :KK43: mide bulantim azda olsa vardi sabah ama simdi bisey yok :KK43: kizlar ne yapim ben yurt disindayim ve burda ha diyince doktora gidilmiyor ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:
Yoktur birşey canım merak etme. Mide bulantının geçmesi de psikolojiktir bence, kafaya taktıysan eğer.

Kizlar merhaba allaha cok.sukur bugun 6+5 de kalp atisini duyduk..migde bulantilarim.icin emedur diye bir ilac verdi doktor insallah iyu gelir vede multivitamij verdi folik asit icemedigim icin yil sonu yada ocakbasi dedi doktor insallah guzel.olur hersey allahim hepimizr hayirli haberler almayi.nasip etsin insallah

Dua et. Vesveseni rabbim yüreğinden alır inşallah. İçini ferah tut. Bebeğin seninledir. Kötü haberler duydukça bunları düşünmek maalesef elde değil ama rabbim esirgesin ve yavrularımızı bize bağışlasın.
Amin canim aslinda acile gidip gitmemekte kararsizim :(

merhaba arkadaşlar bizde cuma günü doktor kontrlumuz var gelince size yazarım fakat merak ettigim bende bulantı yada aşerme yok normal mi bu bir sıkıntı varmı diye inanın çok merak ediyorum :(

merhaba arkadaşlar bizde cuma günü doktor kontrlumuz var gelince size yazarım fakat merak ettigim bende bulantı yada aşerme yok normal mi bu bir sıkıntı varmı diye inanın çok merak ediyorum :KK43:

Benim bildiğim o bir sıkıntıya işaret değil olmayabilir mis annemin bana hamileliginde çok rahat geçmiş ama kardeşimde 3 ay her gün kusmustu hatırlıyorum. Benim de çok ciddi bulantı yok süt bulandiriyo ve yağlı şeyler çok kötü yapıyo aserme konusunda da sayılır mi bilmiyorum ama canım sürekli erik yemek istiyo :)

Selam kizlar bende hamileyim ve isteyim ne kadar zor oldugunu bilemezsiniz bebisim insallah 14 aralikta gelicek. sigara icin biriyken duydugum anda biraktim cok sukur. yemek konusuna gelince boyle birsey opmrumde gormedim agzima karpuz peynir ekmekten baska birsey girmioo sudan bile tiksiniyorum oglumda boyle birsey gormedim cok rahatttim hamile oldugumu bile bilmedim desem yeridir cok enerjiktim mutluydum bu sefer canim cikioo

Selam kızlar okuyorum yazılarınızı takipdeyim ama telefona bakarken bile basım dönüyor sonrası bulantı resmen bulantı ile yatıp kalkiyorum boşa kolay değil annelik demezler şu bulantıları bile hakkını odeyemeyiz doğumu hele kim bilir ne zorrr ilk 3 ay bulantı sonrası miden yanacak diyorlar çok zormus annelik ama bir o kadarda mükemmel bir duygu

Merhaba arkadaşlar.hamileliğim 6 hafta 2 günlük şuan.bazen kahve leke geliyo.kimi zaman açık kahve kimi zaman biraz daha koyu kahve. Netten araştırıyorum normal olduğunu yazıyo fakat her akıntı geldiğinde korkuyorum.çünkü 5 yıldır bebek istiyorduk 2 tüp bebek 3 aşılama yaptırdık ve çok şükür kendiliğinden oldu. Bu süreçte lekesi gelen varsa ve bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi. Çok teşekkür ediyorum şimdiden

Merhaba arkadaşlar.hamileliğim 6 hafta 2 günlük şuan.bazen kahve leke geliyo.kimi zaman açık kahve kimi zaman biraz daha koyu kahve. Netten araştırıyorum normal olduğunu yazıyo fakat her akıntı geldiğinde korkuyorum.çünkü 5 yıldır bebek istiyorduk 2 tüp bebek 3 aşılama yaptırdık ve çok şükür kendiliğinden oldu. Bu süreçte lekesi gelen varsa ve bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
Geliyor Canım telaş yapma pragestan kullan Dr verdiyse yat dinlen

Back
X