2016 Aralık Anneleri

kızlar ben dün ilk defa kustum :KK43: o da antibiyotik içmiştim malesef idrar yolları enfeksiyonundan dolayı o kusturdu ama içmem de lazım napıcam bilmiyorum

bize doktor ilişki serbest dedi eşim korkuyodu çocuga bişey olacak diye ama internetten de çok okudum doktor da serbest deyince biz kısıtlamadık açıkçası, hem ilişki kadındaki seratonin hormonunu yükselttiği için bebeğe de faydalıymış

Bize üstüne basa basa yasak dediği için ben de neden diye soramadım açıkcası. Zaten yasak olmasa bile mide bulantım öyle kötü ki eşime sarılıp öpemiyorum bile. Eşim Bebek seni kimseyle paylaşmak istemiyor diyor :)

Merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim yas da olmus 35 :KK70:
Arada bir kasik agrisindan baska sikayetim yok cok sukur ama baska derdim var, o da sigara. Cok uzuluyorum, nerdeyse hergun birakiyorum, dua edip yatiyorum ertesi gun tekrar deniyorum. Gecen hafta sadece keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem. Sanirim henuz anneligim tam farkinda olamadigim icin sigarayi birakmakta cok zorlaniyorum, karnimda bebek olduğuna inanamiyorum.
Lutfen bana destek olun, yarin sigarasiz ilk gunum olur insallah. Buraya hergun rapor veririm:KK66:

Hayirli olsun ,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende sigara konusunda cok zorlandim hala da zorlanıyorum 2 haftayi geçti icmiyorum ama isteğim geçmiş degil.
Insallah tiksinme gelir en kisa zamanda

Hayirli olsun ,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende sigara konusunda cok zorlandim hala da zorlanıyorum 2 haftayi geçti icmiyorum ama isteğim geçmiş degil.
Insallah tiksinme gelir en kisa zamanda
Nekadar guzel iki haftadir dayanman, ben bugun yine pes ettim. Aslinda cok inatci bir insanim, neden olmuyor anlamiyorum. Cok Yoruldum artik, kendime kizip duruyorum

benim de erik yemekten içimde erik ağacı çıkacak bide limon yemeyi çok seviyorum ama eşim fazla yedirmiyo asitli zarar verir diye:)
Erikte bir süre sonra karın ağrısı yapıyor bende limon değilde kendim limonata yaptım pazar günü onu içtim dondurma yesem bile ekşili alıyorm artık eskiden öyle bir huyum yoktu ye eksiyi doğur Ayşe yi demişler bakalım bizde tutacak mi cnm:)

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım :) ben aşırı derecede uyumak istiyorum.. Gün içinde özellikle öğle yemeğinden sonra uykum geliyor ve engel olamıyorum. İşte hiç verimli Değilim. Allah hepimizin özellikle çalışan annelerin yardımcısı olsun.

Aynı uyku isteği bende de var canım. Akşam yorgunluktan 9,30 gibi uykum geliyor engel olamıyorum. Gece 3 te 4te wc ye uyanıyorum uyuyamıyorum dön dön. Tam uyuyorum Saat 7,00 da alarmım çalıyor ki işe gideyim. Sabahtan beri esneye esneye anca uyanabildim, gözümden uyku akıyor iş yerinde. İşim sürekli bilgisayar ekranına bakmamı gerektiriyor. Öğle yemeğinden sonra başlayacağım yine esnemeye. Bir günlük rutinim böyle geçiyor.:mad:

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım :) ben aşırı derecede uyumak istiyorum.. Gün içinde özellikle öğle yemeğinden sonra uykum geliyor ve engel olamıyorum. İşte hiç verimli Değilim. Allah hepimizin özellikle çalışan annelerin yardımcısı olsun.

O uyku bende de çok fena özellikle öğlen yemekten sonra geliyor akşam eve gidene kadar :( Rabbim dayanma gücü versin inşallah

Aynı uyku isteği bende de var canım. Akşam yorgunluktan 9,30 gibi uykum geliyor engel olamıyorum. Gece 3 te 4te wc ye uyanıyorum uyuyamıyorum dön dön. Tam uyuyorum Saat 7,00 da alarmım çalıyor ki işe gideyim. Sabahtan beri esneye esneye anca uyanabildim, gözümden uyku akıyor iş yerinde. İşim sürekli bilgisayar ekranına bakmamı gerektiriyor. Öğle yemeğinden sonra başlayacağım yine esnemeye. Bir günlük rutinim böyle geçiyor.:mad:

Bi an kendimi gördüm :KK48:

Günaydın tüm anneler. Veya stajer anneler. Kardeşim anneler gününde arayıp anneler günümü kutladı. Espriyle karışık yaptı sıpa ama neyse. Stajer anne, anneler günün kutlu olsun dedi. Çok güldüm. Midem bulanıyor yatıyordum bi yandan. Diyor bebekinde kendince kutluyor anneler gününü. İlginç olan yavrumun gün kavramı yok heralde içeride. Anneler günü gelmeden kutlamaya başladı, halen kutlamaya devam ediyor. Bu bulantı ve maalesef arada olan kusmalar zor oluyor.

Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Doktorum kocamın arkadaşı olduğu için soramıyorum. Aşılama veya tüp bebek ile hamile kalıpda progestron desteği alan hanımlar doktorunuz hiç cinsel perhizden bahsetti mi?
12 hafta perhiz vermişti doktorum.sonra eşim korundu. zaten insan korktuğu için dikkatli oluyor

ayy ne güzel ikiz ya doğal yolla mı oldu tüp bebekten dolayı mı? hayırlı olsun ben de ikiz çok isterdim açıkçası. ikiz gebelik riskli gebelik olarak geçiyor listeratürde ama riskli demek düşük riski değil tabiki, sadece iki bebek olduğu için daha dikkatli olman lazım doğuma kadar filan..
Doğal yolla oldu canım.. şok olduk gittiğimizde resmen.. ama ara ara kahve rengi lekelenme oluyor ve kasığım ağrıyor..kafama takılıyor. dr önemli bişey yok yerleşme kanamsı o. ikizler de oluyor diyo. onun dışında pek bir sıkıntım yok şimdilik..

Canım ben doktorum istese bile yaptırmayı düşünmüyorum çünkü müdahale ettirmiycem ne olursa olsun 20. Haftalarda ayrıntılı ultrason yapılıyormus belki onu yaptırırım... Çok şükür lekelenmem yok benim sadece iki kere avuç içi kadar oldu onlarda büyük ihtimalle yerleşme lekesiydi çoğul gebeliklerin hepsi riskli ama hiç sıkıntı yaşamadan atlatan da var... Bize de öylesi nasip olur,sağlıklı vakitli kucağımıza alırız inşallah kuzularımızı :dua::anne::anne:

aminnn.. inşallah :)

merhabalar arkadaşlar :) bende 6 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz olacak inş. kanama ve lekelenme olduğu için progestan kullanıyorum. Felakette bulantım var. Adet günüme 5 gün kala gebeliğimi öğrendim. BULANTILARDAN dolayı. Bi kan testi yaptırdım çıktı bebiş :KK46:pazartesi kalbini gördüm çok şükür, ama dinlemedim. 15 gün sonra tekrar gideceğim, bebeğin canlılığını kontrol edecekmiş dr. Çalışan bir anne olarak başta çalışan anneler olmak üzere hepinize kolaylıklar diliyorum :KK36:

[QUOTl_071, post: 4çalışanlar: 610560"]merhabalar arkadaşlar :) bende 6 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz olacak inş. kanama ve lekelenme olduğu için progestan kullanıyorum. Felakette bulantım var. Adet günüme 5 gün kala gebeliğimi öğrendim. BULANTILARDAN dolayı. Bi kan testi yaptırdım çıktı bebiş :KK46:pazartesi kalbini gördüm çok şükür, ama dinlemedim. 15 gün sonra tekrar gideceğim, bebeğin canlılığını kontrol edecekmiş dr. Çalışan bir anne olarak başta çalışan anneler olmak üzere hepinize kolaylıklar diliyorum :KK36:[/QUOTE]
aramıza hoşgeldin.rabbim biz çalışanlar başta olmak üzere hepimize rahat bir hamilelik nasip etsin inş.

[QUOTl_071, post: 4çalışanlar: 610560"]merhabalar arkadaşlar :) bende 6 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz olacak inş. kanama ve lekelenme olduğu için progestan kullanıyorum. Felakette bulantım var. Adet günüme 5 gün kala gebeliğimi öğrendim. BULANTILARDAN dolayı. Bi kan testi yaptırdım çıktı bebiş :KK46:pazartesi kalbini gördüm çok şükür, ama dinlemedim. 15 gün sonra tekrar gideceğim, bebeğin canlılığını kontrol edecekmiş dr. Çalışan bir anne olarak başta çalışan anneler olmak üzere hepinize kolaylıklar diliyorum :KK36:
aramıza hoşgeldin.rabbim biz çalışanlar başta olmak üzere hepimize rahat bir hamilelik nasip etsin inş.[/QUOTE]

hoşbulduk canım :) evet ALLAH'ım yardımcısı olsun inşallah hepimizin :KK54:

Bugün dr gittik kalp atışlarını duyduk cok şükür sata gore 1 hafta geride ama onemli değil dedi oğlum da hep iki üç hafta ileri derdi dr bunda nasıl devam edecek bakalım:KK46:

benimde 10 gün geç görünüyor.dr geç döllenme olmuştur dedi. seninki de büyük ihtimal geç döllenmedir.

Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu

ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
Sabahtan beri canım deli gibi meyve istiyor. Baktım yakında pazar kuruluyor. Gittim bir meyve aldım. Tatlı ekşi karışık ama. Şimdi bi tatlı bi ekşi yiyorum vallahi. Ama şunu söyleyebilirim ki. Çikolata versinler geri dursunlar döneminden eser yok. Canım hiç istemediği gibi acaba ben mi yanılıyorum diyerek yediğim çikolatadan zevk almadım.

Back
X