2016 Aralık Anneleri

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Ben kulaktan muzdarip olarak yine agriyla uyandim acile gittim kulak zarim delinmis iltihap akiyor :kızgın: antibiyotik yazdilar kullanmalimiyim bilmiyorum doktorumada ulasamadim :KK42:

Acile gebe oldugunuzu soylediniz mi? Soylemediyseniz sakın kullanmayın

benim baya var akıntım canım ya inşallah normaldir beyaz sıvı su gibi hep.. yarın kontrolum var artık baya sabırsızlanıyorum :) iyi sevindim senin adına kasık ağrılarım benim çok az oluyor çok şükür

Ben yoruluyorum biraz sanıyorum ondan ayyy çok heyecanlı muhakkak haber ver merakla bekliyor olacağım :) anneler gününü kutluyorum canım benim :KK200:

İyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorum AzRASILAM AzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
Geçmiş olsun canım Rabbim en güzel zamanda nasip etsin sağlıklı bir gebelik

Benim en son 24 derece idi. Bence normal doğum yapmakta bir sıkıntı olmaz.
Benim üniversitede bi doktor muayenesi sırasında dahiliye doktoru röntgenime bakıp söylemişti. Ama bi yere yönlendirmedi benim de hiç ağrım maprım olmadı hayatım boyunca. Ama arkadan bakınca omuriliğime ayrıntılı, çok hafif belli oluyor. Görünmeli miyim acaba doktora

Canim saklayabilirsen sakla ben soyledim bin pisman oldum keske dogumagidecegim zaman soykeseydim zaten annemi yilda bir goruyorum
Benim ki birşey demez ama oğlum çok hareketli diye bana üzülecek kafayı takacak biliyorum :) her fırsatta bu büyümeden çocuk yapma çok zor olur diyo çünkü kardeşimle benim aramda 18 ay var birazda yaşadığı için sanırım benim adıma korkuyor :)

Benim üniversitede bi doktor muayenesi sırasında dahiliye doktoru röntgenime bakıp söylemişti. Ama bi yere yönlendirmedi benim de hiç ağrım maprım olmadı hayatım boyunca. Ama arkadan bakınca omuriliğime ayrıntılı, çok hafif belli oluyor. Görünmeli miyim acaba doktora
Açıkcası bu yaştan sonra ağrı yapacağını sanmıyorum. Zaten tedavisi de spor yapmak ve yüzmek.. Ama normal doğum konusu aklıma takıldı ben de soracağım doktoruma

İyi geceler kızlar regl günü yaklaşan yada benım gibi ıcınde olanlar akıntılarınız da artış gözlemliyormusunuz?? Benımki bayagı vardı bugun regl günü normalde ve bugun azalmaya basladı

Kan Pırtılaşması olan lar var mı benım ıkıncı dogum oldugu ıcın ınşl Dr m ıkı ayda bir kan alıp test edecegını söyledi ilk doğumum sonrası iğne yapmışlardı

Bende de skolyoz var cnm . Ama normal doğuma engel olduğunu bilmiyordum. Ameliyat oldun mu? Bir de derecesi kaç?
Benimki 45 dereceyken ameliyat olmuştum sırtıMDA platin var. Genel olarak minyon zayıf ve spor yapmayan biriyim eşim de normal doğum olmaz diyodu zaten bana zarar vereceğini düşünüyordu ama gene de üzüldüm :( sen doktoruna sordun mu ne dedi

Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim sizide

Hepinizin Anneler Günü'nü kutlarım
Bu sene daha bir anlamlı bizler için

Dün kaynımın nişanı vardı çok çok yorgunum

Bugün rüyamda ultrasonda bebeğimi inceliyoruz çok tatlı bir bebek dr kız dedi. Ve ultrasondayken bebek kendi ağzına işedi :) anlamı ney acaba hayr olsun
Hayırdır inşallah. Ben de gece eşimi uyandırırp bebek tutunuyo demiş sonra uyumusum ama hiç hatırlamıyorum

Benimki 45 dereceyken ameliyat olmuştum sırtıMDA platin var. Genel olarak minyon zayıf ve spor yapmayan biriyim eşim de normal doğum olmaz diyodu zaten bana zarar vereceğini düşünüyordu ama gene de üzüldüm :KK43: sen doktoruna sordun mu ne dedi
Yok henüz sormadım bir sonraki kontrolde soracağım ama hiç üzülme bir tanıdığım da aynı şekilde sırtından ameliyatlı doktoru normal doğumu yasak demedi. İnşllah hayırlı doğumlar yaparız

Kan Pırtılaşması olan lar var mı benım ıkıncı dogum oldugu ıcın ınşl Dr m ıkı ayda bir kan alıp test edecegını söyledi ilk doğumum sonrası iğne yapmışlardı
Bu dediğini ben sordum doktora ilk gittiğimde bu kalıtımsal dedi aklına böyle şeyler getirme dedi onu yapmamız için altta yatan 3 sebep var sürekli kan alınıp seni test yapmak zorunda kalırız dedi aklına pozitif şeyler getir dedi alemde yok da bu sitede duymuştum bende pıhtılaşma yı Allah korusun diyorum ilk gebeliğim inşallah herşey sorunsuz ilerlesin sağlıkla alalım bebeklerimizi..

Back
X