Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokk canim nerdee burda herkess vafasiz menfaat icin konusuyorlarSen bir de Fransa'da yaşıyorsun değil mi? Umarım sana destek insanlar vardır etrafında.
Bende de skolyoz var cnm . Ama normal doğuma engel olduğunu bilmiyordum. Ameliyat oldun mu? Bir de derecesi kaç?dün kalp atışını duyduk çok mutlu oldum yalnız doktora normal doğum konusunu sordum skolyozumdan dolayı normal doğm yapamayacağımı sezeryan olacağını söyledi buna biraz üzüldüm ama eşim üzülmememi söylüyor siz nasıl doğum tercih edeceksiniz kızlar
tatlımm belirtilerin hiç değiştimi azaldımı çoğaldımı miğde bulantıların başladımı senin?
teşekkür ederim :)Merhaba hoşgeldiniz sen ve bebeğin :)
ne kdr güzel mide bulantılarn olmazsa çokk şanslısın..ben öğrendiğimden beri çekiyorum daha da ne kdr gidecek meçhulCanım benim mide bulantılarım başlamadı henüz...kasık ağrılarım hala devam ediyor..akıntım hiç yoktu hala da yok...
Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim sizidebu ilk sayfadaki listeye nasıl ekliyoruz kendimizi ?
Bende sizdenim Şubat 7 doğumlu bir oğlum var veAyy kiz benimde 14 aylik oglum var sende benim gibi hemen yapmissin![]()
Hayr olsun canım bende rüyamda kız bebek gördüm bakalım çıkacak mı rüyalarımız:)Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim sizide
Hepinizin Anneler Günü'nü kutlarım
Bu sene daha bir anlamlı bizler için
Dün kaynımın nişanı vardı çok çok yorgunum
Bugün rüyamda ultrasonda bebeğimi inceliyoruz çok tatlı bir bebek dr kız dedi. Ve ultrasondayken bebek kendi ağzına işedi :) anlamı ney acaba hayr olsun
ne kdr güzel mide bulantılarn olmazsa çokk şanslısın..ben öğrendiğimden beri çekiyorum daha da ne kdr gidecek meçhul![]()
Bende de çok hafif olduğunu düşünüyorum. Sizin dereceleriniz kaçBende de skolyoz var cnm . Ama normal doğuma engel olduğunu bilmiyordum. Ameliyat oldun mu? Bir de derecesi kaç?
benim baya var akıntım canım ya inşallah normaldir beyaz sıvı su gibi hep.. yarın kontrolum var artık baya sabırsızlanıyorum :) iyi sevindim senin adına kasık ağrılarım benim çok az oluyor çok şükürCanım benim mide bulantılarım başlamadı henüz...kasık ağrılarım hala devam ediyor..akıntım hiç yoktu hala da yok...
.benim baya var akıntım canım ya inşallah normaldir beyaz sıvı su gibi hep.. yarın kontrolum var artık baya sabırsızlanıyorum :) iyi sevindim senin adına kasık ağrılarım benim çok az oluyor çok şükür
Benim en son 24 derece idi. Bence normal doğum yapmakta bir sıkıntı olmaz.Bende de çok hafif olduğunu düşünüyorum. Sizin dereceleriniz kaç