2016 Aralık Anneleri

Bburda simdilik hic hamile yokmu bnmde 30 kasim ama kasim ayindakiler onden gidio bn sonunda oldugum icin

doktora sorarım cnm bılmıyorum
benım hiç sorunum yok eşimimde öyle
19 aydan beri olmuyor
eğer bu ay adet olusam klomene başlıyacagımmm :KK66:
Benimde kan değerlerinde sıkıntı yok bi rahim filmi kaldı 10 aydır olmuyor mayısta 1 yıl olacak işte o aya kadar hamile kalmazsam haziranda rahim filmi cektireyim diyorum. Ona gerek kalmaz inşallah. Hamile kalırız inşallah çok uğraşmadan

merhaba arkadaşlar,
benim bat 22/03 tü. 24 ünde idrardan yaptığım test pozitif çıktı. aynı gün doktora gittim fakat doktor rahmin içi tertemiz görünürde bir şey yok dedi. Kanda hcg değeri 562 çıktı. Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktor.

Benimde kan değerlerinde sıkıntı yok bi rahim filmi kaldı 10 aydır olmuyor mayısta 1 yıl olacak işte o aya kadar hamile kalmazsam haziranda rahim filmi cektireyim diyorum. Ona gerek kalmaz inşallah. Hamile kalırız inşallah çok uğraşmadan
cnm ben rahim filmide çektirdım
sadece sol tüpte genişleme var oda hamile kalmaya engel değilmiş
zaten ultrasyon takıbınde hep sağdan yumurtladığımı gördüm
zamanı var büyük sabırla beklıyoruz
eşin sperm testi yaptımı cnm?

cnm ben rahim filmide çektirdım
sadece sol tüpte genişleme var oda hamile kalmaya engel değilmiş
zaten ultrasyon takıbınde hep sağdan yumurtladığımı gördüm
zamanı var büyük sabırla beklıyoruz
eşin sperm testi yaptımı cnm?
Evet canım onda sıkıntı yok çok sukur hatta bayağı iyi değerleri. Erkek olmak varmış diyorum bir testle bitiyor işleri :)

Evet canım onda sıkıntı yok çok sukur hatta bayağı iyi değerleri. Erkek olmak varmış diyorum bir testle bitiyor işleri :)
ewt cnm bir sperm testi iyi çıkarsa bütün yük bizde oluyor :KK66:
benım eşimin değerleride çok iyi hatta aklımda totalde sperm sayısı 448.000.000
1ml de sperm sayısı 148.000.000
ileri doğru hareketlilik %42
+2 hareketlilik %14 yane toplam hareketlilik %56
morfoloji ise %19
doktor maşallah gayet iyi dedi
benımde herseyım gayet iyi yaşım da 26
gel görki milyonlarca sperm benım sağlıklı yumoşumu dölleyemiyor:KK48:
Rabbimin ol demesini bekliyoruz :emir_bebek::KK200:

ewt cnm bir sperm testi iyi çıkarsa bütün yük bizde oluyor :KK66:
benım eşimin değerleride çok iyi hatta aklımda totalde sperm sayısı 448.000.000
1ml de sperm sayısı 148.000.000
ileri doğru hareketlilik %42
+2 hareketlilik %14 yane toplam hareketlilik %56
morfoloji ise %19
doktor maşallah gayet iyi dedi
benımde herseyım gayet iyi yaşım da 26
gel görki milyonlarca sperm benım sağlıklı yumoşumu dölleyemiyor:KK48:
Rabbimin ol demesini bekliyoruz :emir_bebek::KK200:
Kaç ay korundunuz ondan mı geç oluyor acaba ben iki yıl kadar korundum yarışı doğum kontrol hapı yla oldu ondan geç oluyor sanırım. Zamanı bellidir de biz bilmiyoruz işte kafaya takmasak olacak :)

Kaç ay korundunuz ondan mı geç oluyor acaba ben iki yıl kadar korundum yarışı doğum kontrol hapı yla oldu ondan geç oluyor sanırım. Zamanı bellidir de biz bilmiyoruz işte kafaya takmasak olacak :)
cnm ben de yasmin kullandım 6 ay
ama bekarken kansızlık vardı ve doktor tavsiyesiyle kullandım
evlendım iki ay daha yasmin kullandım toplam 8 ay kullandım
bir sene bile değil
bazıları bırakıyor hemen o ay hamile kalıyor....
8 ay yasmin benım 19 ayımı mı ziyan ettibilemiyorum :KK43:

benim bat 24 marttı. 23 martta kan testi yaptım 12 çıktı 25 martta tekrarladım 52 çıktı bide yarın yapacağız inşallah.
hayırlı olsun cnm
pekı sat ne zaman
benım sat 6 mart
bat 4 nisan
eğer hamile olursam tahmini doğum tarihi 10.12.2016 oluyor...

meraba kızlar ben adetimin 21. günü progestreon testi yaptım değerim 18,03 çıktı, doktora gösteremedım ... 5 ve üzeri normal diyorlar 10 ve üzüeri ise kaliteli bir şekilde yumurtladığını gösteriyormuş
siz yaptınızmı progesteron testi
sonucunuz neydı, ? bilgisi olan varmı ?
Canim sen hamile degilmiydinn ben ole hatirliyorumm. Progesterona guvenmiyorum canim ben. Gectigimiz aylarda 60 cikmisti benim dr kesin hamilesin dedi ama adet olmustum.

Canim sen hamile degilmiydinn ben ole hatirliyorumm. Progesterona guvenmiyorum canim ben. Gectigimiz aylarda 60 cikmisti benim dr kesin hamilesin dedi ama adet olmustum.
Yok cnm keşke hamile olsam :KK43: bata 1 hafta var fazla umutlanmak istemiyorum :KK43: hayırlısı artık

X