2016 Aralık Anneleri

Mide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez

bana da günde 3 kez verdi ama benden hala küçük küçük kahve lekeler gelmeye devam ediyor, normal mi acaba? öyle lekelenme olunca da kesin yanlış kullanıyorum diye düşündüm

Mide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez

Gecmis olsun canim. Benim 6. haftada basladi yavastan mide bulantisi. Doktorum 7 ve 8.ci haftalar bulantinin en yogun oldugu zamanlar dedi. Mide bulantisi icin bana bir ilac yazdi. Henuz kullanmadim ama bulantilarim artinca kullanicam. Sende doktorundan ilac iste istersen

Kızlar yarın doktor kontrolüm var ve heyecandan uyuyamiyorum :) ayrıca dayanamayıp bu aksam yine bhcg baktirdim 456 çıktı. 2 gün önce 222'ydi... Ben bu sabırsızlıkla ne yapacağım bilmiyorum

geçmişolsun bende de aynı lekelenmeler var kendınımı azcık yorsam oluyor uzanmaya calıs cok artarsa mutlaka doktora git bana iğne ve hap verdi

aynen öyle benim düşünce tarzımda

Gunaydin tatlim hayirli haberler duyacagimiz lutuflu bir cuma olsun insallahh

Amiiin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…