- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
Selam, Ben sana iğne yerini ovala demiştim ama sen progesteron iğnesi dedin.Evet her ikisi de günde bir tane iğnenin adı celexane 0,4
Clexane ise yaptıktan sonra ovalamamak gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, Ben sana iğne yerini ovala demiştim ama sen progesteron iğnesi dedin.Evet her ikisi de günde bir tane iğnenin adı celexane 0,4
Guzel ben boyle devam ediyim ozaman ))))))))))))Evet biliyorum ben de Türkiye`den geldim zaten :) Özel olayini sevmiyordum hic Türkiye`de.
Motivasyon cok onemli. Hic belli de olmuyor hem bu isler.
cok ilginc geldi yaa. w=ş Sorun yok ben kendi adima alistim :)
Bak yaaGuzel
Guzel ben boyle devam ediyim ozaman ))))))))))))
canım çok sevindim ne mutluu
tam olarak kaç haftalık da duyuldu ? benimde cumartesi randevum var 5+5 olmuş olcak
İnşallahhh canım yaCanim bizim bugun tam 6 hafta oldu (6+0). Kesesini de gorduk, kalp atisinida. 3.2mm olmus, kalp atisi da 98 :)
Cumartesi'ye kesin gorurusun sende insallah.
6 haftalık duymuşsun maşallah ..
benn de bugün tekrar kan testi yaptırayım diyordum ama gidemedim yorgumdum gelir gelmez uyudum...
yarın eşimle ilk defa doktora gideceğiz bakalım kese görünecek mi?
çok merak ediyorum...
Ya kafam karıştı 3.2 mi 5mm büyük şimdi bizim 5 haftalıkken 5mm di ama kalp sesinden bahsetmedi doktor ve karında baktıCanim bizim bugun tam 6 hafta oldu (6+0). Kesesini de gorduk, kalp atisinida. 3.2mm olmus, kalp atisi da 98 :)
Cumartesi'ye kesin gorurusun sende insallah.
Anladigim kadariyla bebek 3.2 mm sizin keseniz 5mmYa kafam karıştı 3.2 mi 5mm büyük şimdi bizim 5 haftalıkken 5mm di ama kalp sesinden bahsetmedi doktor ve karında baktı
Canım sen kese 5 mm dedin sanırım arkadaşın 3.2 dediği bebeğin boyuYa kafam karıştı 3.2 mi 5mm büyük şimdi bizim 5 haftalıkken 5mm di ama kalp sesinden bahsetmedi doktor ve karında baktı
Saol canim. Vajinal ultrason'da gorunuyor, sende gorurusun insallah yarin. Bizi haberdar et.
Anladım canım neyse cumartesiyi beklicez bakalım 4 günde ne kadar büyücek benim minnakım:)Canım sen kese 5 mm dedin sanırım arkadaşın 3.2 dediği bebeğin boyu
Büyür annesi büyür minnakın :) rabbim sağlık versin hepimizinkine inşallahAnladım canım neyse cumartesiyi beklicez bakalım 4 günde ne kadar büyücek benim minnakım:)
Amin canım aminBüyür annesi büyür minnakın :) rabbim sağlık versin hepimizinkine inşallah
CanımBu konu da bi bilgim yok. ben hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum.sanki hamile degilmisim gibi 2. Hamileligimde bebek gelismedigi için kurtaj olmuştum yine öyle mi açaba diye korkuyorum. İlk hamileligimde kızıma hamileyken kofte tavuk yiyemiyordum. Yemek kokuları nda midem bulanıyor du. Ama onda daha geç öğrenmistim reglim 10 gün geçtikten sonra şimdi bat bile gelmedi bat 16 nisan di. Esim erken öğrendiğimiz için diyor.bugün de isim çıktı hastaneye gidemedim acile gitsem gebelik testi yaptırmak istiyorum desem yaparlar mi acaba[/QUOTE
CanımBu konu da bi bilgim yok. ben hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum.sanki hamile degilmisim gibi 2. Hamileligimde bebek gelismedigi için kurtaj olmuştum yine öyle mi açaba diye korkuyorum. İlk hamileligimde kızıma hamileyken kofte tavuk yiyemiyordum. Yemek kokuları nda midem bulanıyor du. Ama onda daha geç öğrenmistim reglim 10 gün geçtikten sonra şimdi bat bile gelmedi bat 16 nisan di. Esim erken öğrendiğimiz için diyor.bugün de isim çıktı hastaneye gidemedim acile gitsem gebelik testi yaptırmak istiyorum desem yaparlar mi acaba
Ya kafam karıştı 3.2 mi 5mm büyük şimdi bizim 5 haftalıkken 5mm di ama kalp sesinden bahsetmedi doktor ve karında baktı
Anladım canım darısı bizim başımıza inşallahhhhArkadaslarin yazdigi gibi canim, benim bebegin boyu 3.2mm. Kesenin olcusunu soylemedi. Bebegin boyuna, kalp atisina bakti birde cervix'e (rahim boyuna) bakti doktorum
Bak yaa