2016 Aralık Anneleri

iyi akşamlar herkese.bebeklerimizin akciğerlerinin gelişimi ve astım problemi yaşamaması için günde 1 elma yememiz gerektiğini 7 yıl önceki ilk hamileliğimden hatırlıyor ve uyguluyorum.sizlerde bilin istedim.tedbir bizden takdir Allahtan

Guzel
Evet biliyorum ben de Türkiye`den geldim zaten :) Özel olayini sevmiyordum hic Türkiye`de.
Motivasyon cok onemli. Hic belli de olmuyor hem bu isler.

cok ilginc geldi yaa. w=ş Sorun yok ben kendi adima alistim :)
Guzel ben boyle devam ediyim ozaman ))))))))))))

Saol canim. Vajinal ultrason'da gorunuyor, sende gorurusun insallah yarin. Bizi haberdar et.

Canim bizim bugun tam 6 hafta oldu (6+0). Kesesini de gorduk, kalp atisinida. 3.2mm olmus, kalp atisi da 98 :)
Cumartesi'ye kesin gorurusun sende insallah.
Ya kafam karıştı 3.2 mi 5mm büyük şimdi bizim 5 haftalıkken 5mm di ama kalp sesinden bahsetmedi doktor ve karında baktı

Saol canim. Vajinal ultrason'da gorunuyor, sende gorurusun insallah yarin. Bizi haberdar et.

Tabi yazarim buraya..
Normal ultrasonla gorulur insallah yoksa vajinal ultrason pek tercih etmiyorum
Bi kanama falan yok o yuzden mecbur olmadigim icin...

Baya erken ogrenmissin...
Belki ondan herhangi bi belirti yoktur..
Mesela bnm goguslerim adet olacakmis gibi sismisti ama dun ve bugun daha da sisti ve hassaslasti..
İyi dusun iyi olsun..
Allah kotuyu yasatmasin..
Ben pazar gunu acilden kan tahlili yaptirdim gebelik icin dedim hemen yaptilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…